Bolečine med menstruacijo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

lenika -> Bolečine med menstruacijo (2.7.2005 20:41:20)

Mene med M zelo boli križ. Pomaga samo lubijeva masaža, to pa tudi ne more trajat 24 ur na dan. Zanima me, če ima še katera te težave in kako si jih lajša?

malecka -> Bolečine med menstruacijo (2.7.2005 20:44:07)

prosi ginekologa naj ti napiše kak recept, saj so tablete za lajšanje menstrualnih težav:zmeden:al niso

lenika -> Bolečine med menstruacijo (2.7.2005 20:46:31)

Ja, saj imam nalgesin, pa vendar ne bi rada nonstop te tablete jedla.

anajmad -> Bolečine med menstruacijo (2.7.2005 21:02:49)

Jst si mažem hrbet in trebuh(med menstro) z eno kremo,ki mi jo je sestra prnesla od enga homeopata iz A.Jo mam že dve leti mi pa zelo pomaga.Nč ne piše gor,da bi ti povedla,iz česa je sestavljena,ampak po vonju sodeč,je iz enih eteričnih olj.Moja sister je šla temu tipčku in mu povedala zame(kaj me muči),mojo krvno skupino in tako sem potem dobila kremco.Ne vem,probi tudi ti s kakšnimi eteričnimi olji:zmeden2:
en lp:morje:D.

CatJa -> Bolečine med menstruacijo (2.7.2005 22:49:56)

Nalgesin. :hudicek: pa so rekli, da po porodu ni vec bolecih menstruacij. :hudicek: frdaman :)-

petrulja -> Bolečine med menstruacijo (2.7.2005 23:22:40)

ja tudi jaz sem imela zelo boleče menstruacije - ponavadi sem pri vsaki prvi dan zaradi močnih bolečin padla v nezavest. Pa sem tudi sprobala z raznimi tabletami, so me pa zdravniki skozi rolažili, da bo po porodu bolje. No zdaj pa čakam na porod in bom potem videla kako bo.
Malo mi je pomagal zeleni čaj, ki zelo pomirja, pa čim bolj toplo okoli križa in maternice. Probaj s termoforom (vem, da ni glih nasvet za te vroče dni pa vseeno.
Lp9nebesa

india -> Bolečine med menstruacijo (2.7.2005 23:28:20)

Meni pa zelo pomaga Altalex v vodi ali na sladkorju, pa topel termofor. Nočem se predajat tabletam, kadar pa je zelo mučno, pa vzamem Nalgesin.:miska:

Stran: [1]