|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
9.2.2010 7:46:00   
Urša08
Debata glede jogurtkov. Jaz Žigu dajem po večini skutke s podloženim sadjem od lm. Včasih tud kak navaden jogurt 3,2 poje, pa včasih tiste male skutke k jih je 6 pakiranih tud od lm.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 126
9.2.2010 7:46:44   
Urša08
Danes vse podatke za seznamček vn izluščim in zvečer pošljem Katjuši.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 127
9.2.2010 7:48:51   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Danes vse podatke za seznamček vn izluščim in zvečer pošljem Katjuši.

pridnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 128
9.2.2010 7:49:46   
Urša08
user posted image user posted image user posted image user posted image Vse najboljše današnjim slavljence Juretu, Maju, Mihu in Špeli za dopolnjeno eno leto. Živahno, brezskrbno polno ljubezni in zdravja polno otroštvo.user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 129
9.2.2010 7:53:45   
Urša08
Baki dobro jutrouser posted image

Sjmm a veš da smo mi v nedeljo tud pizzo pekli in to v krušni peči. Je bla tok dobra za prste obliznituser posted image Vidim da sušilca še kar niuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 130
9.2.2010 7:57:38   
baki

user posted image user posted image user posted image user posted image Vse najboljše današnjim slavljence Juretu, Maju, Mihu in Špeli za dopolnjeno eno leto. Živahno, brezskrbno polno ljubezni in zdravja polno otroštvo.user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

naj naj naj tudi od nas

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 131
9.2.2010 7:57:48   
Urša08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še včerejšnjim slavljencem Larissi, Kristi in Benjaminu vse najboljše za prvo svečkico. Naj vas mamice in očkoti crklajo, pa veliko veliko zdravjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 132
9.2.2010 7:59:13   
baki
dons teden grem v službo.UPAMMMMM.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 133
9.2.2010 8:00:01   
baki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še včerejšnjim slavljencem Larissi, Kristi in Benjaminu vse najboljše za prvo svečkico. Naj vas mamice in očkoti crklajo, pa veliko veliko zdravjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 134
9.2.2010 8:00:17   
sunny24

user posted image

Se podpišem!!! VSE NAJBOLJŠE!!!  user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 135
9.2.2010 8:02:20   
baki
KOSILO....omaka iz svinj.mesa z zelenjavo+pire+zeljna solata

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 136
9.2.2010 8:04:56   
Urša08
Tanci ful luštne slikice, Hana je prava lepotička user posted image Pa lepa tortica user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 137
9.2.2010 8:05:36   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

Baki ti si že pri kosiluuser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem komi kavico popilauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 138
9.2.2010 8:05:59   
sunny24
Jutro!
Naša nočka kar OK, spala do 7h...Bi blo fajn da bi še kako urco podalšala, ampak ok... user posted image   Zdej se pa Gajč igra, jst gledam risanko-Haidi...Vreme smotano...

ursa, super za tko fajn preživel vikend! user posted image

baki
služba...Jst tudi že počasi odštevam...Morem it še po obleko za na šiht, ma nevem kdaj mi bo ratalo...mogoče v četrtek ko je moj fraj zjutri da bo Gajo mel ta cajt...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 139
9.2.2010 8:07:12   
sunny24

Baki ti si že pri kosiluuser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem komi kavico popilauser posted image

Ja sam baki je ekspresna s tem kosilom...mani se sploh sanja ne kaj naj skuham...Sej na koncu bom itak sam Gaji nardila kosilo...user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 140
9.2.2010 8:07:13   
baki
sem zadjič kupla čebulo je mel žakel ene 2 kg mi je je pol zgnilo.sem hotla zdej čebulo narezat sm jo lahk sam stran vrglauser posted image user posted image .pa lahko grem v trgovino po novouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 141
9.2.2010 8:20:45   
Čebel@
jutro

midve sva od 7 pokonci jo zbujam,zvečer gre pa tudi ob 19.00 spat.....mala je že preoblečena-šminkera v kavbojkah in s špangicouser posted image ,jaz moram pa tudi še kofi spiti in zlesti iz pižame

sunny.......ja z mami imava tišino,ker me je klicala kdaj gremo k nečaku na rd in sem rekla da mi ne gremo če nas tamala ne povabi in mi je prbila da če mi ne gremo k njemu da ona ne pride k Hani in mi vrgla slušalko dol...no tamala me je potem povabila in smo šli,kako bo pa naprej pa se pustimo presenetit

urša....user posted image user posted image user posted image  za uspešen viken

baki......pridnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 142
9.2.2010 8:21:52   
Čebel@

user posted image  

vse najboljše tudi od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 143
9.2.2010 8:23:45   
sunny24
čebela, Hana je pa zrihtana za doma...user posted image   Gajč je v žabicah, zgornjem delu pižame in skuštrana ko da bi jo burja napihala...user posted image user posted image user posted image Jst pa še kar v pižami parodiram...user posted image

Uf, ta situacija s tvojo mamo...smotano!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 144
9.2.2010 8:30:41   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

čebela, Hana je pa zrihtana za doma...user posted image   Gajč je v žabicah, zgornjem delu pižame in skuštrana ko da bi jo burja napihala...user posted image user posted image user posted image Jst pa še kar v pižami parodiram...user posted image

Uf, ta situacija s tvojo mamo...smotano!

ima tok cunjic da malo šminkeravauser posted image ....ji je moj kupil 12 špangic(6 barv) in ima v stilu z bodijemuser posted image user posted image

ja je smotano,ampak se bo še pošlihtalo

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 145
9.2.2010 8:38:08   
Urša08
Suuny in čebel@ jutrouser posted image

Midva z Nejcem sva dala eno rundo cunj oprat. Sedaj se pa z bagerjem oba igrata. Sta tok kjut skupajuser posted image

Sunny a pri vas je tud grdo vreme, pri nas je čista žalostuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 146
9.2.2010 8:38:19   
simonakr

user posted image

naj naj naj tudi od nas

Tud od nas! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 147
9.2.2010 8:40:38   
sunny24
čebela, šminkerji...user posted image user posted image user posted image

ursa, ja, zdej ej biu 2 dni tak lep sonček, danes pa user posted image   Joj cunje, jst bi tudi žihr kej dala v stroj...Ma bom pole, zdej se mi še ne da...user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 148
9.2.2010 8:45:12   
baki
tk midva z nikom že iz trgovineuser posted image user posted image .še dobro da imamo trgovino stran 20 metrov.zdej bo pa šel počasi prvo rundo.pol pa lahko jst umiru kuham.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 149
9.2.2010 8:46:43   
simonakr
Jutro! Naša nočka prespana z eno prekinitvijo - sam ne dolgo!

Jogurti - naša ima najraje navadnega pa notr pretlačeno banano, skutke so pa tko tko, če je ful lačna ja, drugač pa ne, tud Obstgarten ne. Sadnega jogurta ji pa še nism dala, bomo poskusili.

user posted image user posted image user posted image Zanima me kolk časa jim boste še dajale AM? user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?