|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
8.2.2010 20:38:06   
tanci29
če katera hoče pogledat slikice od Haninega praznovanja so na FB

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   [Brisano sporočilo]
8.2.2010 20:44:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 102
8.2.2010 20:59:01   
Ajvy
oI

Surf...slezov sirup ne uporabljam, ker rad zapaca takšna majhna pljučka...panatus....
Tko je v vrtcu...jst mu pravim vrtčevski kašelj user posted image user posted image

Natanko vem , kako ti je ....težko je ...res...se mi zdi to tak prestop....močno bom držala pesti, da bo prehod čim lažji....

Čestitke za korake user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanci...vidim ,da ste čist v boju proti kašlju...pogumno v zmago....
Glede službe...jah..nimam kej ...mogla sem sprejet dejstvo, da je zdej to tko..pa mi je mal lažje...se pa znam še lovit..je veliko stvari za zapomnit..pa veliko ljudi za preštudirat

Baki...full lepo da si sama sešila...mi smo kar kupili,,..nimam nobene žilce za šivanje....
Full dobr....

Sjmm.
..jst dajem skutke s podloženim sadjem...striktno od Ljubljanskih mlekarn..pa njihove jogurte...Tarja je pa ego-ta..zaradi prebave

Čebela...jst tut čist preveč sanjam grozno...zato jih ne gledam  več...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 103
8.2.2010 20:59:21   
Ajvy
user posted image bedno vprašanje...a je jutr pustni torek...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 104
8.2.2010 21:08:20   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

16.2. se pravi naslednji teden

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 105
8.2.2010 21:13:07   
Balonchy
VSE NAJBOLJŠE PTIČKOM IN ČEBELICAM, ki sem jih nekaj dni nazaj zanudila in VSEM, ki praznujete danes!!!

user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 106
8.2.2010 21:14:17   
Balonchy
Aja.. še tolk, da vas pozdravim (ko sem še doma)...
Danes je moj zadnji dan user posted image
Jutri grem delat! Mislite kaj name... no sej se bom kej oglasla...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 107
8.2.2010 21:31:50   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Aja.. še tolk, da vas pozdravim (ko sem še doma)...
Danes je moj zadnji dan user posted image
Jutri grem delat! Mislite kaj name... no sej se bom kej oglasla...

Bom tok mislila nate k ti name....user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa saj bo... se hit navadiš...

So what....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 108
8.2.2010 21:32:20   
RAISA
Se nisem javla že sto let...tko se mi zdi dolgo,pa ne vem zakaj ne???mal sem bla smotana.....vidim da ste še vedno ful pridne,otročki naši so že velki..naš se tudi že fuuul spušča,in mu gre kar dober...bomo kmalu tekli za njim...rojstni dan je za nami,na žalost smo bili vsi čist vročinski in z napadi kašlja zato smo ta vikend praznovali,mal z zamudo,pa nič zato....še tortico sem mu kar sama nardila in ne sam da je bla dobra,je bla tud lepauser posted image user posted image user posted image bravo zame...če mi bo ratal,bom prlepla kakšno fotko...drgač pa vse prav lepo pozdravljam,in čestitam vsem ptičkom in čebelicam ki so upihnili 1 svečko

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 109
8.2.2010 21:33:28   
Onasiss
Mi smo bili v kinu dopoldne...sem pole še cel dan poslušala o teh veveričkah....

zdele mata Vito in Onasis govorilne ure....user posted image user posted image ... se ta starmu meša ker je mogu bit sam z mulcema dopoldne cel teden...user posted image user posted image ... jaz sam pravim- vse se vrača vse se plača....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 110
8.2.2010 21:43:52   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Mi smo bili v kinu dopoldne...sem pole še cel dan poslušala o teh veveričkah....

zdele mata Vito in Onasis govorilne ure....user posted image user posted image ... se ta starmu meša ker je mogu bit sam z mulcema dopoldne cel teden...user posted image user posted image ... jaz sam pravim- vse se vrača vse se plača....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ..MA TI JO ZMER PIHNEŠ..ups črke

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 111
8.2.2010 21:49:21   
sjmm
Pri nas končno mir....zdej me pa kup cunj kliče..je treba likat k se je vse na pajku in radiatorjih sušil...smo mel cel stanvanje k eno sušilnco...joj, bom unmu k bo sušilca prpelu vrat zavilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj še ta kosmato pošast sprehaja...joj, kok si minil tile trije dnevi, pa še nikjer nismo bli

dans smo imel pica party...smo včer una dva gledal...Ljubezen skozi želodec...ma so tookk pice pekl...je blo treba dons sprobat še kako na nov načinuser posted image user posted image

pol smo pa ene fajn mafinse s čokolado in ovsenimi kosmiči spekli za večerjo...pa lepo mlekec zravn...kilce pa adijo pametuser posted image user posted image user posted image

hvala vsem za komentarje o skutkah in jogurtih...sej jz se tud tookk ne držim pravil, sam me je zanimal..k kakšne ful komplicirajo, četudi ni nobenih alergij na pohodu...jz pa itak mu najraje dam kej bolj kaloričnega...naši prestici maliuser posted image user posted image

no, grem likat, pol pa še mal prečekiram!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 112
8.2.2010 21:51:07   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

16.2. se pravi naslednji teden

hvala lepa...še dobr da sem vprašala....matr sem smotana s temi datumi...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 113
8.2.2010 21:52:07   
Ajvy
Raisa...lepo da si se oglasila...le daj se večkrat......

BAlonchy....držim pesti zate...naj bo prehod lahek

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 114
8.2.2010 21:55:06   
sunny24
Čer!
Evo, dan šou spet naokoli gasa...

Smo meli cel dan sonček in toplo, pa smo se z Gajo in mojmi potepali po Gorici 2 uri, 2x kofetkali, šli na cinglce...Uživali na full!

Popoldne sm šla pa za 2 uri mojo rit razmigat na fitnes...Sm bla pol ure na kolesu in 15 minut laufala+še use ostale vaje...Blo fajn in se zdej prov fajn počutim! user posted image

Moj je biu neki tečn k je mogu Gajo ahtat (kr neki) pol je pa spoku delat in je mir v bajti! user posted image

Aja, za seznamček smo učeri Gajo še zmerli in ima cca 76cm (upam, da smo vsaj prbližno zadeli)

tanci, sm počekirala fotke na FB...Lepe! Je bla Hana prava madam v kiklci! user posted image

čebela, sorry k ne vem za kaj se je šlo...A ste se z mamo spičle na full?

balonchy, naj ti 1. delovni dan hitro mine! user posted image

Debata okoli jogurtov...Ji dajem sadne, od LJ mlekarn, 3,2 maščobe...Jih ma full rada, pa topfen vanilo dobi vsake tolko (zmaže celo), skutke tudi te sadne od LJ mlekarn, unih s podloženim sadjem pa ne mara...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 115
8.2.2010 22:12:24   
Ajvy
Sunny..ti si pa full pridna z miganjem..bravo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 116
8.2.2010 22:22:34   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Čer!
Evo, dan šou spet naokoli gasa...

Smo meli cel dan sonček in toplo, pa smo se z Gajo in mojmi potepali po Gorici 2 uri, 2x kofetkali, šli na cinglce...Uživali na full!

Popoldne sm šla pa za 2 uri mojo rit razmigat na fitnes...Sm bla pol ure na kolesu in 15 minut laufala+še use ostale vaje...Blo fajn in se zdej prov fajn počutim! user posted image

Moj je biu neki tečn k je mogu Gajo ahtat (kr neki) pol je pa spoku delat in je mir v bajti! user posted image

Aja, za seznamček smo učeri Gajo še zmerli in ima cca 76cm (upam, da smo vsaj prbližno zadeli)

tanci, sm počekirala fotke na FB...Lepe! Je bla Hana prava madam v kiklci! user posted image

čebela, sorry k ne vem za kaj se je šlo...A ste se z mamo spičle na full?

balonchy, naj ti 1. delovni dan hitro mine! user posted image

Debata okoli jogurtov...Ji dajem sadne, od LJ mlekarn, 3,2 maščobe...Jih ma full rada, pa topfen vanilo dobi vsake tolko (zmaže celo), skutke tudi te sadne od LJ mlekarn, unih s podloženim sadjem pa ne mara...

vau..res razgiban dan..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 117
8.2.2010 23:11:04   
SURF
SONCE 48 ,ZAKAJ TI JE NAŠA TEMA TAKO ZANIMIVA,DA NAS OB VEČERIH REDNO PREBIRAŠ?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 118
8.2.2010 23:11:51   
SURF
Kolumbo,ja si nastavim na SLO..pa vseenouser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 119
8.2.2010 23:12:19   
SURF

Sunny..ti si pa full pridna z miganjem..bravo user posted image user posted image user posted image user posted image

pridna...in polna energijeuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 120
8.2.2010 23:13:20   
SURF
Lepo nočko.user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 121
8.2.2010 23:18:12   
rebeka84
dober večer!

mi smo doma. rojstni dan je bil nepozaben... veliko otrok, harmonika, 2 dobri torti, baloniii, darila...user posted image

jutri ob 7.30 pa imamo pregled in bo Uroš verjetno cepljen.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 122
9.2.2010 7:41:08   
baki
jutro.katja ja že šla v šolo,tastar je v službi,nik tečen.ko je edvin doma ga ma kr po rokah,zde pa misli da ga bom jst tudi nosla.kot da nimam drugega dela.

< Sporočilo je popravil baki -- 9.2.2010 7:47:43 >

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 123
9.2.2010 7:42:44   
Urša08
jutro

Kako ste? Sem čist vn iz foruma tko da sploh ne vem kaj dogajauser posted image user posted image user posted image

V soboto smo praznovali, bilo je res ful luštno. Otročka pridna, tortica odlična. V nedeljo zjutraj smo spakirali in šli za dva dni na vikend uživat. Smo se sankali, potepali po snegu, počivali,... Malce paše odklopa od vsega pospravljanja in podobnih zadevuser posted image . Danes me pa čakajo kupi cunj user posted image .

Vas grem mal prebrat.

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 124
9.2.2010 7:43:19   
Urša08
še kavica
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?