Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 8.2.2010 20:38:06
|
|
|
|
tanci29
|
če katera hoče pogledat slikice od Haninega praznovanja so na FB
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.2.2010 20:44:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 8.2.2010 20:59:01
|
|
|
|
Ajvy
|
oI Surf...slezov sirup ne uporabljam, ker rad zapaca takšna majhna pljučka...panatus.... Tko je v vrtcu...jst mu pravim vrtčevski kašelj Natanko vem , kako ti je ....težko je ...res...se mi zdi to tak prestop....močno bom držala pesti, da bo prehod čim lažji.... Čestitke za korake Tanci...vidim ,da ste čist v boju proti kašlju...pogumno v zmago.... Glede službe...jah..nimam kej ...mogla sem sprejet dejstvo, da je zdej to tko..pa mi je mal lažje...se pa znam še lovit..je veliko stvari za zapomnit..pa veliko ljudi za preštudirat Baki...full lepo da si sama sešila...mi smo kar kupili,,..nimam nobene žilce za šivanje.... Full dobr.... Sjmm...jst dajem skutke s podloženim sadjem...striktno od Ljubljanskih mlekarn..pa njihove jogurte...Tarja je pa ego-ta..zaradi prebave Čebela...jst tut čist preveč sanjam grozno...zato jih ne gledam več...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 8.2.2010 20:59:21
|
|
|
|
Ajvy
|
bedno vprašanje...a je jutr pustni torek...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 8.2.2010 21:08:20
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy bedno vprašanje...a je jutr pustni torek... 16.2. se pravi naslednji teden
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 8.2.2010 21:13:07
|
|
|
|
Balonchy
|
VSE NAJBOLJŠE PTIČKOM IN ČEBELICAM, ki sem jih nekaj dni nazaj zanudila in VSEM, ki praznujete danes!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 8.2.2010 21:14:17
|
|
|
|
Balonchy
|
Aja.. še tolk, da vas pozdravim (ko sem še doma)... Danes je moj zadnji dan Jutri grem delat! Mislite kaj name... no sej se bom kej oglasla...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 8.2.2010 21:31:50
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Aja.. še tolk, da vas pozdravim (ko sem še doma)... Danes je moj zadnji dan Jutri grem delat! Mislite kaj name... no sej se bom kej oglasla... Bom tok mislila nate k ti name.... ...pa saj bo... se hit navadiš...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 8.2.2010 21:32:20
|
|
|
|
RAISA
|
Se nisem javla že sto let...tko se mi zdi dolgo,pa ne vem zakaj ne???mal sem bla smotana.....vidim da ste še vedno ful pridne,otročki naši so že velki..naš se tudi že fuuul spušča,in mu gre kar dober...bomo kmalu tekli za njim...rojstni dan je za nami,na žalost smo bili vsi čist vročinski in z napadi kašlja zato smo ta vikend praznovali,mal z zamudo,pa nič zato....še tortico sem mu kar sama nardila in ne sam da je bla dobra,je bla tud lepa bravo zame...če mi bo ratal,bom prlepla kakšno fotko...drgač pa vse prav lepo pozdravljam,in čestitam vsem ptičkom in čebelicam ki so upihnili 1 svečko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 8.2.2010 21:33:28
|
|
|
|
Onasiss
|
Mi smo bili v kinu dopoldne...sem pole še cel dan poslušala o teh veveričkah.... zdele mata Vito in Onasis govorilne ure.... ... se ta starmu meša ker je mogu bit sam z mulcema dopoldne cel teden... ... jaz sam pravim- vse se vrača vse se plača....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 8.2.2010 21:43:52
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Mi smo bili v kinu dopoldne...sem pole še cel dan poslušala o teh veveričkah.... zdele mata Vito in Onasis govorilne ure.... ... se ta starmu meša ker je mogu bit sam z mulcema dopoldne cel teden... ... jaz sam pravim- vse se vrača vse se plača.... ..MA TI JO ZMER PIHNEŠ..ups črke
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 8.2.2010 21:49:21
|
|
|
|
sjmm
|
Pri nas končno mir....zdej me pa kup cunj kliče..je treba likat k se je vse na pajku in radiatorjih sušil...smo mel cel stanvanje k eno sušilnco...joj, bom unmu k bo sušilca prpelu vrat zavila moj še ta kosmato pošast sprehaja...joj, kok si minil tile trije dnevi, pa še nikjer nismo bli dans smo imel pica party...smo včer una dva gledal...Ljubezen skozi želodec...ma so tookk pice pekl...je blo treba dons sprobat še kako na nov način pol smo pa ene fajn mafinse s čokolado in ovsenimi kosmiči spekli za večerjo...pa lepo mlekec zravn...kilce pa adijo pamet hvala vsem za komentarje o skutkah in jogurtih...sej jz se tud tookk ne držim pravil, sam me je zanimal..k kakšne ful komplicirajo, četudi ni nobenih alergij na pohodu...jz pa itak mu najraje dam kej bolj kaloričnega...naši prestici mali no, grem likat, pol pa še mal prečekiram!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 8.2.2010 21:51:07
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy bedno vprašanje...a je jutr pustni torek... 16.2. se pravi naslednji teden hvala lepa...še dobr da sem vprašala....matr sem smotana s temi datumi...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 8.2.2010 21:52:07
|
|
|
|
Ajvy
|
Raisa...lepo da si se oglasila...le daj se večkrat...... BAlonchy....držim pesti zate...naj bo prehod lahek
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 8.2.2010 21:55:06
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Evo, dan šou spet naokoli gasa... Smo meli cel dan sonček in toplo, pa smo se z Gajo in mojmi potepali po Gorici 2 uri, 2x kofetkali, šli na cinglce...Uživali na full! Popoldne sm šla pa za 2 uri mojo rit razmigat na fitnes...Sm bla pol ure na kolesu in 15 minut laufala+še use ostale vaje...Blo fajn in se zdej prov fajn počutim! Moj je biu neki tečn k je mogu Gajo ahtat (kr neki) pol je pa spoku delat in je mir v bajti! Aja, za seznamček smo učeri Gajo še zmerli in ima cca 76cm (upam, da smo vsaj prbližno zadeli) tanci, sm počekirala fotke na FB...Lepe! Je bla Hana prava madam v kiklci! čebela, sorry k ne vem za kaj se je šlo...A ste se z mamo spičle na full? balonchy, naj ti 1. delovni dan hitro mine! Debata okoli jogurtov...Ji dajem sadne, od LJ mlekarn, 3,2 maščobe...Jih ma full rada, pa topfen vanilo dobi vsake tolko (zmaže celo), skutke tudi te sadne od LJ mlekarn, unih s podloženim sadjem pa ne mara...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 8.2.2010 22:12:24
|
|
|
|
Ajvy
|
Sunny..ti si pa full pridna z miganjem..bravo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 8.2.2010 22:22:34
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Čer! Evo, dan šou spet naokoli gasa... Smo meli cel dan sonček in toplo, pa smo se z Gajo in mojmi potepali po Gorici 2 uri, 2x kofetkali, šli na cinglce...Uživali na full! Popoldne sm šla pa za 2 uri mojo rit razmigat na fitnes...Sm bla pol ure na kolesu in 15 minut laufala+še use ostale vaje...Blo fajn in se zdej prov fajn počutim! Moj je biu neki tečn k je mogu Gajo ahtat (kr neki) pol je pa spoku delat in je mir v bajti! Aja, za seznamček smo učeri Gajo še zmerli in ima cca 76cm (upam, da smo vsaj prbližno zadeli) tanci, sm počekirala fotke na FB...Lepe! Je bla Hana prava madam v kiklci! čebela, sorry k ne vem za kaj se je šlo...A ste se z mamo spičle na full? balonchy, naj ti 1. delovni dan hitro mine! Debata okoli jogurtov...Ji dajem sadne, od LJ mlekarn, 3,2 maščobe...Jih ma full rada, pa topfen vanilo dobi vsake tolko (zmaže celo), skutke tudi te sadne od LJ mlekarn, unih s podloženim sadjem pa ne mara... vau..res razgiban dan..
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 8.2.2010 23:11:04
|
|
|
|
SURF
|
SONCE 48 ,ZAKAJ TI JE NAŠA TEMA TAKO ZANIMIVA,DA NAS OB VEČERIH REDNO PREBIRAŠ?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 8.2.2010 23:11:51
|
|
|
|
SURF
|
Kolumbo,ja si nastavim na SLO..pa vseeno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 8.2.2010 23:12:19
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Sunny..ti si pa full pridna z miganjem..bravo pridna...in polna energije
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 8.2.2010 23:13:20
|
|
|
|
SURF
|
Lepo nočko.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 8.2.2010 23:18:12
|
|
|
|
rebeka84
|
dober večer! mi smo doma. rojstni dan je bil nepozaben... veliko otrok, harmonika, 2 dobri torti, baloniii, darila... jutri ob 7.30 pa imamo pregled in bo Uroš verjetno cepljen.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 9.2.2010 7:41:08
|
|
|
|
baki
|
jutro.katja ja že šla v šolo,tastar je v službi,nik tečen.ko je edvin doma ga ma kr po rokah,zde pa misli da ga bom jst tudi nosla.kot da nimam drugega dela.
< Sporočilo je popravil baki -- 9.2.2010 7:47:43 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 9.2.2010 7:42:44
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Kako ste? Sem čist vn iz foruma tko da sploh ne vem kaj dogaja V soboto smo praznovali, bilo je res ful luštno. Otročka pridna, tortica odlična. V nedeljo zjutraj smo spakirali in šli za dva dni na vikend uživat. Smo se sankali, potepali po snegu, počivali,... Malce paše odklopa od vsega pospravljanja in podobnih zadev . Danes me pa čakajo kupi cunj . Vas grem mal prebrat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 9.2.2010 7:43:19
|
|
|
|
Urša08
|
še kavica
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?