|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
12.2.2010 18:02:06   
MIHAILO
DEJA Mihailo spi na trebuscku...a za to more bit tudi privzdvignjeno vzglavje?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
12.2.2010 18:18:50   
baki
mi smo bili na sprehodu1uro.sva sla po katjo na odbojko pa pol malo okrog.zdaj se kopata.pol se bom malo špilala mesarja,dobim eno domačo kuro pa jo morem razkosatuser posted image user posted image user posted image ,pa v skrinjo

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
12.2.2010 18:20:21   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: claud

user posted image

jst bi tega.pa nebi sam engauser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
12.2.2010 19:16:50   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

DEJA Mihailo spi na trebuscku...a za to more bit tudi privzdvignjeno vzglavje?

ja meni je p rekla, da ne glede na položaj spanja naj ima vzdignjeno vzglavje...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
12.2.2010 19:20:41   
simonakr
MI PA DELAMO PRVE SAMOSTOJNE KORAKE!!! user posted image user posted image user posted image moja miškolina!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
12.2.2010 19:26:54   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

MI PA DELAMO PRVE SAMOSTOJNE KORAKE!!! user posted image user posted image user posted image moja miškolina!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
12.2.2010 19:29:22   
Čebel@
mala že pol urce pančka-sem se pozabila posloviti od nje-jo bom komaj jutri ko pridem domov videlauser posted image user posted image user posted image ........mi gre kar na user posted image ......rožota mi je uspela-tko da sjmm pohvale gredo k tebiuser posted image user posted image user posted image .....zdele grem še dol,da dam tašči še par napotkov,potem pa počasi pod tuš in spat-jutri ustanem ob 5..user posted image

jutri mislite name.......papa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
12.2.2010 19:37:03   
Katjusa
čebela lep začetek novega obdobja in čim manj težkih trenutkov....

jst sem ravno dala moja 2 kopat in zdej mam mal časa med tem k ona2 norita po kopalnici..... moj je šel v trgovino upam, da kmal pride, da mi pol vsaj enega spravi v pižamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dons sem ful utrujena se vid da sem veliko delala in komi čakam, da dam vse 4 od sebe..... so pa bli zdle še sosedi pr nas in lahko si predstavljate dnevno polno igrač in ne boste verjele tačas, da sma z benijem pojedla večerjo je flori vse pospravuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
12.2.2010 20:05:49   
sjmm
pozdrav!

Mi uspešno preživeli informativca...ma smo bili tako zadovoljni ..vsi trije..da smo se že odločili...turizem!

mali dobro preživel mojo prvo odsotnost...sam na koncu sva dobila tole....Naj vama ne preide v navado...no, pa je vse skupaj dobilo grenak priokus.

mulčki čist happy...počitnice!

čebel@...super za rižotko, pa naj ti bo začetek dela čim lažji, pač novo obdobje, nova pot..ma lajf..al kako že pravijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ..larissa

zdej pa gremo pančkat...smo tudi dons imeli sam en spanček čez dan, zdej je pa pohamsal krožnik polente kuhane na mleku in z naribano čokoladico...zdej je že lepo dišeč moj srček in se greva stisnit, da bo zaspančkal..še po mlekca..pa aja tu tajauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
12.2.2010 20:08:33   
Čebel@
evo spet jazuser posted image ....mož gleda Transformerje,meni pa glih ne potegnejouser posted image

katjuša......hvala-imam kar cmok v grlu in vem da bom še user posted image user posted image user posted image ......tast mi je samo rekel:M. ti pejt kar lepo brez skrbi v službo,sej imaš 2 varuškiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....sem jima vse na listek napisala in sem jima že povedala da jih bom med pavzo poklicalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
12.2.2010 20:09:39   
Čebel@
sjmm........user posted image user posted image user posted image za uspešno popoldne

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
12.2.2010 20:10:22   
SURF
Pozdravčke...
Evo mene,se še lovim v tem novem ritmu in sem zmatrana zauser posted image ...sem se čisto polenila...Tamala uživa v varstvu enkrat v atijevem enkrat v ominem....no danes je baje bila malo  sitkana in me je klicala,ji je zgleda malo jasno,da bo skoraj vsak dan tak...ampak v glavnem ona uživauser posted image .

Naša dnevna tudi napreduje,sva se odločila za tapison visoke kvalitete,je tudi iz volne,debel in topel..tako da parket bova brusila,ko se otroci ne bodo več igrali na tlehuser posted image upam,da bo zdržal do takrat...

Moram vam še povedat,da je tudi moj bil naprošen za poročno pričo,tako da letos bova oba poročne priče na dveh porokah...joj bo šlo po evrihuser posted image ...Bo pa feštauser posted image

Nisem utegnila brati,si bom jutri zvečer vzela malo časa,če mi rata...

Vem pa da je jutri sobota in Majchy gre prvič po dolgem času v službo....Majcyh mislim nate...pa vem da bo vse okuser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
12.2.2010 20:12:57   
SURF
Všeč mi je nova podoba rr-auser posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
12.2.2010 20:14:50   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Vem pa da je jutri sobota in Majchy gre prvič po dolgem času v službo....Majcyh mislim nate...pa vem da bo vse okuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
12.2.2010 20:32:48   
Čebel@
ajde babe moje-jaz grem spat.......pridne bodite in se tipkamo

nočko

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
12.2.2010 21:03:37   
brkn83
čebela - naj ti jutrišnji dan čimprej mine

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
13.2.2010 4:57:49   
Čebel@
jutro

častim kavico

user posted image

nočka prespana-no jaz sem bolj malo spala ker me še vedno full hrbet boli......zdele grem pa nama z možem kavico narediti,pol pa se oblečt za v službo.......lepo bodite in se tipkamo popoldan

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
13.2.2010 5:02:47   
Čebel@
VIDu vse najboljše in najlepše za 1. rojstni dan.želim ti le zdravje,ker super starše že imaš.lepo praznujte

user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
13.2.2010 8:05:33   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

VIDu vse najboljše in najlepše za 1. rojstni dan.želim ti le zdravje,ker super starše že imaš.lepo praznujte

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
13.2.2010 8:05:58   
Ajvy
Čebela...drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
13.2.2010 8:08:53   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Tud od nas!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
13.2.2010 8:20:18   
baki
jutro.....kako smo?nik je začel malo kasljat.tk ni čudno edvin je prehlajen jst tudi tk da se ne čudim.sem mu že naredla inhalacijo s fiziološko.iz nosa mu sicer ne teče,bo pa verjetno začelo.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
13.2.2010 8:21:15   
baki

user posted image

vse naj naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
13.2.2010 8:43:03   
TAMIKA3

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za ponoso mamico

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
13.2.2010 9:27:54   
baki
kje steeeee?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?