|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
28.2.2010 13:26:44   
claud
sjmm kaj pa vi ste kj našli.....sta si pogledala tisto k sm ti dala link.....sam vi bi verjetn precej več prostora rabili...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
28.2.2010 13:41:06   
Urša08
Sjmm a si vidla sem Claud napisala kje sem supergice kuplauser posted image Pri Deickmanu. Glede pospravljanja te razumem in verjamem da je takrat ko je šola velik dela s tem, zato pa še uživam ko še nista v šoliuser posted image user posted image user posted image

Claud
joj jaz te čist štekam in res držim pesti da greste na svoje. Je res superca, pospravlaš k ti paše , kuhaš ko hočeš, v glavnem je res komot in paše tako živetuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
   [Brisano sporočilo]
28.2.2010 14:20:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2853
28.2.2010 15:12:36   
baki
KOLUMBO....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
28.2.2010 15:13:07   
baki
TK ZDEJ PA SPET NOBENE NIuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
28.2.2010 15:14:42   
baki
smo bli na kosilu na vikendu.zdej čakam da se nik zbudi pol gremo pa dol k mami.,norem it neki pošivat ma mami mašin.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
28.2.2010 19:03:06   
baki
ja a sem res sam jst cel dan goruser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
28.2.2010 19:05:42   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: claud

sjmm kaj pa vi ste kj našli.....sta si pogledala tisto k sm ti dala link.....sam vi bi verjetn precej več prostora rabili...

smo si ogledal ..je kr fajn...sam, če tle nič ne dobimo od prodaje, če bi se prodajal...ne gremo, ker smo že ful vložili in plačujeva kredit že ene 5 let pa ga bova še ene 7 letuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
28.2.2010 19:37:36   
Čebel@
Hana že skoraj 1 uro pančka.......revico tok boli dlesen,da ko sem jo le pipnila,je padla v jok s solzamiuser posted image ........jutri moram biti že ob 6.00 v službiuser posted image ....sem mislila likati-no pa nisemuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
28.2.2010 20:00:52   
Onasiss
Heloo...

Vsem najboljše za rd za naprej in nazaj...

kolumbo...SAM DA NI NIČ HUJŠEGA...kmalu bojo lepši dnevi... user posted image

vsem ki kupujete nov domok, vse naj pri iskanju..

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
28.2.2010 20:04:51   
Onasiss
Včeraj smo bili na Zbiljah (gužva k pri norcih.....user posted image user posted image ) in na Rd pri februarčku 2008....

danes pa smo pa šli v center pozdravit Tino Maze.....vau...noro...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa tem cunjam ne konca ne kraja.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mislim, da sem ta vikend oprala ene 6 strojev.... groza.... no pa uspelo mi je premajhne cunje od obeh zrihtat in pospravit, neki smo že vrnili neki pa še mormo...

To je to... pred nami je nov teden, pester in razburljiv kot vedno....

ŽELIM VAM, DA GA LEPO PREŽIVITE.... TISTE, KI PA STE V SLUŽBI NAJ VAM ČIMHITREJE MINE......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
28.2.2010 20:06:49   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk

nova odločitev - generalna se ne dela več ob sobotah ampak ob četrtkih zvečer!! Za vikend se bomo pa rajš potepal pa užival ne pa pucal!!!! dons mi je ratal, kako pa bo naprej bomo pa vidl :) zj pa u pojstlco....
nočko punce :))

PODPIS....sploh sedaj ko prihajajo lepi sončni dnevi....

So what....

(odgovor članu petrušk)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
28.2.2010 20:15:12   
Onasiss
aja...

iščemo občasno varstvo za našedva mulca. na domu. Ker se na moje ta stare no morem zanest, sestra bi me pa do kosti obrala, sva se odločila, da poiščeva kako varuško in raj njej plačava. Rabli bi za kdaj med vikendi, tudi zvečer, da bi bila s tastarim kej sama, ker drugače se nama bo sfu...kal. Prej men k njemu.... user posted image user posted image

No, u glavnem, če katera ve za koga, najraje kaka študentka, ki res potrebuje denar. izkušnje zaželene.... Pa pošljite mi na zs ali pa mail, ker vas ne morem pogosto brat.

hvala....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
28.2.2010 20:21:17   
sjmm
Pri nas spimo, z janom se še mal pogovarjava, se ne bova vidla 5 dni, kar je pri nas too much

saška še mal kompjuter čekira

ata se s cuckom šeta

mene pa zdej čaka še posoda, pol pa upam, da bo mali lepo spal in bo kej romantike...je moj neki zlo raznežen te dniuser posted image

onassis..čaw čaw....sam , da ste gut...vau, pridna si cote poštimala, ej a pri vas 4 je tud tok robe..no, upam, da najdeš kako fajn zanesljivo varstvo izven sorodnih vezi in bosta s ta starim kej uživalauser posted image user posted image

kolumbo...predvsem vam želim mirno noč...vročino pod 37...pa sem prečekirala un link za superge...hudo, smo se že vsak za svoje ogreluser posted image

ajde, se pokam posodo porihtat, se neče sama, če tle ždim...še kej prečekiram pol, če bo kej cajtuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
28.2.2010 20:36:30   
Ajvy
čerrrrr...

Danes sem vidla 14 mesečnega dojenčka....iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..to je vse kar lahko rečem...

CLaud...waw...to bi bilo fenomenalno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čebela...ja...jst tut v vetru nisem pogumna....
Full dobr....upam,da si uspela polikat
Za drugi rd....hm...knjigice....dvd risanke...odvisno katere gleda.....barvice, voščenke...risalni listi....

KOlumbo...joj...revček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa šč bolezni....

Urša..jst ne vem kam grejo tile dnevi...sploh če se imaš dobr...se mi zdi....ne vem kam gredo res ne ....
Počnemo...hm..cartamo se kadar smo skupaj,...trenutno zelo radi poslušamo pesmice...Tisa skoz želi poslušat....tko da večinoma glasbeno obarvani dnevi.....
Takrat ko smo zdravi seveda user posted image
Jutri gremo pa vsak na svoje delovno mesto.....
Kako si kaj ti.....si ok???Pripravljena za tretjo rundo???

Sjmm...jjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...bravo za spanje user posted image user posted image user posted image
Vav..to pa je bilo speedy likanje
MI smo imeli tut porovo juhico....sam da mi ni kej preveč ratala....ne vem...ah ja
Hvala .....user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
28.2.2010 20:39:42   
Ajvy
Onasiss...jst sem tut včeraj razporejala cunjice ,da jih bratu vrnem...uf...
Super da ste šli pozdravit Tino user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi tebi en lep teden....

Claud....sanje morajo bit...gonilna sila našega življenja user posted image user posted image ž

sjmm...drži se jutri user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
28.2.2010 21:09:48   
Urša08
čer

Eto mi smo kako urco nazaj prišli domov. Na praznovanju je bilo 7 otročkov tko da smo uživali 100 na uro. Joj pa kok ene hrane je bilo, pa slaščic,... smo se kar tam navečerjaliuser posted image user posted image user posted image user posted image no vsaj midva, tamalima sem naredila večerjico in Nejcu prebrala pravljico itak spet zmajček jamiuser posted image user posted image user posted image sedaj pa spančka, Žiga se pa z očkom crklauser posted image

Ajvy najbrž nisi mislila 14 mesečno dojenčico k tok bodo naši kmaluuser posted image user posted image user posted image user posted image Drugače je pa tako, da sem se prepustila toku user posted image

Sjmm boš Jančija kar pogrešala 5 dni ane, sam bo šlo hitro boš vidla, on pa bo tud uživaluser posted image

Onasiss super odločitev, da bosta mela s tvojim kako urco zaseuser posted image user posted image user posted image Jaz mam kr srečo pa se kr sami ponudjo za varstvouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
28.2.2010 21:12:31   
Urša08
Punce kaj ste pridne s cunamiuser posted image user posted image user posted image Jaz bom jutri mal polikala, eno rundo še oprala, Žigove premajhne cune sem pa že po večini izločla.user posted image

Sedaj me pa sušilc kliče tko da grem še to spedenat, pa Žiga uspavat - pomoje bo to prej.

nočko

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
28.2.2010 21:20:03   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čer

Eto mi smo kako urco nazaj prišli domov. Na praznovanju je bilo 7 otročkov tko da smo uživali 100 na uro. Joj pa kok ene hrane je bilo, pa slaščic,... smo se kar tam navečerjaliuser posted image user posted image user posted image user posted image no vsaj midva, tamalima sem naredila večerjico in Nejcu prebrala pravljico itak spet zmajček jamiuser posted image user posted image user posted image sedaj pa spančka, Žiga se pa z očkom crklauser posted image

Ajvy najbrž nisi mislila 14 mesečno dojenčico k tok bodo naši kmaluuser posted image user posted image user posted image user posted image Drugače je pa tako, da sem se prepustila toku 

Sjmm boš Jančija kar pogrešala 5 dni ane, sam bo šlo hitro boš vidla, on pa bo tud uživaluser posted image

Onasiss super odločitev, da bosta mela s tvojim kako urco zaseuser posted image user posted image user posted image Jaz mam kr srečo pa se kr sami ponudjo za varstvouser posted image

aha...user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
28.2.2010 21:36:32   
petrušk
čer punce.....
prebrala sm vas, za komentira bo pa volje zmanjkal....hehe...upam, da naute zaemrle....smo bli na vikendu u bohinju in je blo zakoooonn, zj pa back to reality, pa cune za peglat pa jutr spet šiht....bo treba hitr še enga naštimat da bomo spet mal doma user posted image user posted image

vsi ki ste bolančkaniuser posted image user posted image

ostalim pa mirno noč in prelep začetek pomladnega tedna vam želim

lp

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
   [Brisano sporočilo]
28.2.2010 21:49:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2871
1.3.2010 6:38:40   
baki
jutro....saj vem da še spite.nik se je glih zbudo.katja je prehlajena je že inhalirala.bo šla glh tk v šolo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
1.3.2010 6:57:40   
Urša08
user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
1.3.2010 6:58:59   
Urša08
Naša nočka prespana user posted image user posted image user posted image user posted image je pasalo spat 8 ur v kosuuser posted image Kavico sem popila, sedaj sem si pa še eno veliko dozo čaja nardila.

Baki najin N. 1 dan

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
1.3.2010 7:04:13   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Naša nočka prespana user posted image user posted image user posted image user posted image je pasalo spat 8 ur v kosuuser posted image Kavico sem popila, sedaj sem si pa še eno veliko dozo čaja nardila.

Baki najin N. 1 dan

jeeeeee

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Dodatna ponudba
Janci F

Katero izmed ponujenih storitev bi izbrali, če bi vam vaš vrtec ponujal:

- Varstvo otrok na domu, ko je vrtec zaprt (renta varuška) (21%)

- Prevoz otrok na želeno lokacijo (baby taxi) (8%)

- Dodatne aktivnosti za otroke, med dnevnim varstvom (različne delavnice, učenje tujih jezikov,..) (39%)

- Dodatne aktivnosti za otroke, po zaprtju vrtca (različne delavnice, učenje tujih jezikov,..) (18%)

Organiziranje rojstnih dnevov in drugih praznovanj (5%)

Nobena od ponujenih storitev me ne zanima (10%)

Število vseh glasov: 275

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!