Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 28.2.2010 8:46:37
|
|
|
|
claud
|
Jutro! -Mal sm bla odsotna, ucer smo bli zuni k je bil tak lep soncek....Zdele se pa tud ze neki kaze da bo Se vedno v polnem zagonu iskanja stanovanja...jutri gremo v logatec pogledat en super duplex Upam da je vse u redu in da bo kredit tud u redu Larissa se vedno ne hodi, rada pa poriva naprej svoje kolo, kos za smeti.... Tok zaenkrat od mene... Lep dan vam zelim!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 28.2.2010 8:55:57
|
|
|
|
baki
|
zdaj bi pa že lahko vstale
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 28.2.2010 11:14:15
|
|
|
|
baki
|
dobre ste da nobene sploh ni gor.jst kr naprej hodim mimo pa taj pa taj malo pogledam sam vas sploh na gane
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 28.2.2010 11:14:53
|
|
|
|
baki
|
taj pa nč.sem obupala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 28.2.2010 12:15:44
|
|
|
|
Ajvy
|
oi...jutro..... Kako smo kaj...... Mi smo ok.....ravno papcam..... KAj boste kaj danes počeli.... SJmm...bogica...upam,da glavobol čimprej mine.... Claud...stiskam močno močno pesti za vajin stanovanjček..... Deja...full dobr da uživate na sončku Baki....jutro tudi tebi TAnci....jst mam tut smoki rada...zelo...... Me veseli ,da ste ok...mene tut čas prehiteva odkar sem v službi...... NImaš kaj....je treba delat...pravi Adi S..... Urša---the best za morčka....joj..upam,da nam bo letos dopust naklonjen, da se končno malo načofotamo... ČEbela...kako ste kaj?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 28.2.2010 12:25:11
|
|
|
|
claud
|
Mi smo bli zuni....Larissa velik prehodila-tko da je svoj tricikel porivala...zdj pa začorila k norc Zvedla sm da v logatcu takoj zaposlijo frizerja....tko da če bi šlo vse kot po maslu bi bil takle scenarij: tam dobimo stanovanje,jaz službo in Larissa vrtec (menda tam nimajo ravno problemov z vrtci)...no to bi bil popln scenarij...če se pol od tega uresniči bi blo super Baki a si kje tuki pridi na en klepet no Ajvy hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 28.2.2010 12:26:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy ČEbela...kako ste kaj? hellow......hvala-uredu......Hana pančka,midva bova pa kmalu kosilčkala.....po kosilu moram pa likat,danes ne gremo nič ven,ker je oblačno in piha.....vidim da ste že boljšega zdravja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 28.2.2010 12:26:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Mi smo bli zuni....Larissa velik prehodila-tko da je svoj tricikel porivala...zdj pa začorila k norc Zvedla sm da v logatcu takoj zaposlijo frizerja....tko da če bi šlo vse kot po maslu bi bil takle scenarij: tam dobimo stanovanje,jaz službo in Larissa vrtec (menda tam nimajo ravno problemov z vrtci)...no to bi bil popln scenarij...če se pol od tega uresniči bi blo super Baki a si kje tuki pridi na en klepet no Ajvy hvala claud.......to bi bilo super stiskam pestke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 28.2.2010 12:39:00
|
|
|
|
Čebel@
|
rabim ideje kaj kupiti za 2. RD
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.2.2010 12:45:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 28.2.2010 12:51:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan Mi smo mel spet vikend paket na Metelkovi ....tokrat Rokso.....popoldne muje vročina narasla na3 9.6, jedu ni nč, pa samo jokal., vmes kašlal in enkrat čist bruhal.......pa smo se ob 16h pelal en krog proti Ljubljani.......na srečo sva bla takoj na vrsti- diagnoza: Gospa samo prehlajen je ..... Majkl in Šime sta šla tist cajt na železniško postajo vlake gledat, tko d smo Majkla koooomaj spravl nazaj v avto.............. Ponoč je od polnoči spal pri nama, ker je mel vročino 39.8.....spet smo mel nočno kopanje-hlajenje, pa svečke........zutri ati v Kočevje službeno ......men se je pa skor snel.....Rokso spet vročina, Majkl pa skakal po postli in samo tečkal......sm klicala mami, da sta ga prišla iskat in so šli na izlet proti Štajerski.. Zdele je mal bojš, ampak mam filing d mu vročina počasi spet narašča.......neki morm skuhat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 28.2.2010 12:58:45
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Kolumbo vidim da maste štalo bogi Rokso pa boga ti Držte se, pa naj gre staneje samo še navzgor Eto mi smo prilezli domov, smo šli zjutraj kupit supergice Žigcu, pa en mal hrane za mojo dieto Pa na en kapučinček v miru, je pasalo Sedaj kuham kosilo, mal sem cune dala v sušilca pa v pralni stroj. Popoldan šibamo pa na en rojstni dan. Ma kok mi letijo dnevi, sploh vikend vas grem mal prebrat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 28.2.2010 13:00:36
|
|
|
|
Urša08
|
Čebel@ joj dve leti je ravno taka starost k tud sama nisem mela nč idej Kaj pa kako knjigico, al pa brisačko s kapuco, kopalni plašček,... pojma nimam. Kako ste drugače? Claud super scenarij, držim pestke da vam rata
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 28.2.2010 13:01:51
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy superca da ste ok, lepa novička Kar tako naprej In kaj kej počnete?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 28.2.2010 13:06:35
|
|
|
|
claud
|
čebela tnx kolumbo upam da se tole vaše stanje zdj k bo pomlad orenk umiri!!!!!!!!!! urša kakšne supergice ste mu kupl? BTW kje prodajajo une fit al kere čevlje kupujete za prve.....? sm brala da trdi čevlji niso fajn...cicibanke so pa ravno to...trde, z opetniki....in baje ni fajn to za nogo...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 28.2.2010 13:08:21
|
|
|
|
claud
|
Aja,cebela----za 2 leti.....Prstne barve, voščenke,....men so všeč take ustvarjalne zadeve in ponavadi jih otroci uporabljajo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 28.2.2010 13:08:37
|
|
|
|
sjmm
|
Dan! Mi smo se mal naspal...končno...sem vstala 2x za mlek in 3x za dudo...pa od 10h do polnoči je bil mir....nism mogla verjet, pa k nama sem ga šele ob 6h prestavla k nama, smo drnjohal skor do 9h...so nas prišli že ta velki pogledat, če smo še alive... . včeri mi je glavobol po pol ure na kavču k sm Ramseya gledala minil...sem pol do pol9h zvečer 4-5 strojev speglala...sem bla k spidi gonzales dans smo šli v milerja...Jan rabil še mal za s seboj ...za osebno lišpanje in seveda zalogo sladkarije zdej brisače zlagam, mal vs čekiram, moj se je na posodo vrgu...pol pa kosilo.....juhca je porova ..že v želodčkih...čez ene pol ure pa bomo še široke rezance z paradižnikovo omako, pa fajn frišno baziliko not, pa zelnasto solato s fižolčkom..pol imamo pa še malo čokoladno kokosovega peciva pol pa bova z janom spakirala.... mi je že dans tko hudo..on ma drisko od pričakovanja, jz pa od skrbi in žalosti..joj, še dobr da je že velik fant.. urša...gravo za pomorsko potepanje kolumbo....upam, da se tole hitro ustavi ...naj vam čimprejšnja pomlad prinese en velik koš ZDRAVJA... baki...ti pa si zgodnja! kako ste kaj drugače?? Kaj kuhate danes al imate že v želodčkih??? tanči....lepo pozdravljena....sam, da ste ok, to je važn....Hana že papa v vrtcu??? No, lepo nedeljo, da se čim bol spočijete in pocrkljate čebel@....helov...kak kej pri vas????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 28.2.2010 13:09:00
|
|
|
|
Urša08
|
Claud a veš da sem nardila dons celo znanost pri supergah mah se spomnim da sem nejcu kupla merrelke in je blo ok. Zdej sem pa prehodila 5 štacun, pa z nobenimi nism bla zadovolna, pretrde, na videz ne všeč, mah smotka. No in na konc sem mu kupla ene luštne , pa dost mehke v Dickmanu.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 28.2.2010 13:09:56
|
|
|
|
Urša08
|
Claud super fit vem da majo v massu ampak jaz dons nisem nč pametnega vidla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 28.2.2010 13:11:30
|
|
|
|
sjmm
|
aja, še claud...navijamo, da najdete neki fajnega!!!!! urša...kje ste supergice nabavli???? Mi smo imeli zdej ene iz sport 2000...ful hude in mehke...sem glih hotla še po ene, pa mi je včeri kolegica prinesla ene od Fisher price, sam sej so lušne, ampak sploh ne zna hodit...so ta visoke in kar precej trde...mislim, da bom šla še vseen po ene mehkejše.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 28.2.2010 13:12:23
|
|
|
|
Urša08
|
sjmm ti pa si pridna bravo za likanje. Men pa čez vikend ne rata nč narest, no mogoče kak stroj cunj operem Pa super za kosilčka, a kdaj jeste špagete z češnjevcem in mozzarelo? Men je tok dobr to
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 28.2.2010 13:12:45
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oi...jutro..... Kako smo kaj...... Mi smo ok.....ravno papcam..... KAj boste kaj danes počeli.... SJmm...bogica...upam,da glavobol čimprej mine.... Claud...stiskam močno močno pesti za vajin stanovanjček..... Deja...full dobr da uživate na sončku Baki....jutro tudi tebi TAnci....jst mam tut smoki rada...zelo...... Me veseli ,da ste ok...mene tut čas prehiteva odkar sem v službi...... NImaš kaj....je treba delat...pravi Adi S..... Urša---the best za morčka....joj..upam,da nam bo letos dopust naklonjen, da se končno malo načofotamo... ČEbela...kako ste kaj? hoj! ej, ajvy...ful lepo brat, da ste dobro...en fajn lep dan!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 28.2.2010 13:15:07
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 sjmm ti pa si pridna bravo za likanje. Men pa čez vikend ne rata nč narest, no mogoče kak stroj cunj operem Pa super za kosilčka, a kdaj jeste špagete z češnjevcem in mozzarelo? Men je tok dobr to naši so nori na vse variante špagetov..brez mesa of kors...tud tvojo naj varianto obožujejo...hej, se mormo 1x zment!!! jz nimam med tednom sploh cajta za kak peglanje ipd, sam cote bašem v stroje, je velik dela s šolo in obšolskimi zadevami, pa Maj je tud kr zahteven...tko, da se mi velikrat ob 10h zvečer k je kao končno mir pa ne da več
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 28.2.2010 13:20:29
|
|
|
|
sjmm
|
morm Mihcu neki pr plakatu pomagat, pol pa do konca skuhat
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 28.2.2010 13:24:04
|
|
|
|
claud
|
Hvala vsem k ste z mano s tem stanovanjem Vedno bolj me vleče....to je en k... da ne morš nč po svoje narest pa ti skos kdo po glavi skače..... Oba že kr sanjariva....še pogledat nisva šla pa že planirava kako bo kaj, pa kje bo kaj
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?