|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj se zdaj dogaja?????
2.7.2005 9:37:12   
buča
Najprej lep pozdrav.Vem,da me dooolgo ni bilo-razlog so bili lepi dnevi in ker imamo v stanovanju 29 C,ni šans,da bi visela za računalnikom.Tako,da...ne vem,kaj se je dogajalo....
Ampak,danes pa je en res čuden dan in sem se že morala oglasiti.
Ponoči je stara mama padla iz postelje (82 let),baje,da me je klicala,a jaz je res nisem slišala,pa ponavadi slišim vsak šum.So jo odpeljali k zdravniku,a je že nazaj-baje le vrtoglavica.Hvalabogu,ker mi med delavniki vsak dan za 30 min.pomerka na Piko,da se zvrstimo iz službe,v službo....Mami zelo zaupam,čeprav je že stara,težje bi pustila Piko pri 58 letni tašči,ker se mi zdi,da je premalo pozorna....hmmmmm,ne vem,kaj bi naredila,če bi morala mama v bolnico:((zelo sem navezana nanjo.
Pa,da ne bo dan prelep,me je ravno klicala kolegica,baje je ponoči en mesec prezgodaj rodila fantka v Kr.in je že v Lj.,baje,da težko diha....Pa mji je rekla,da naj jutri vseeno pridem na obisk,ona je v KR.A naj ji prinesem darilo,al ne???V takih primerih nimam pojma,kaj se spodobi in kaj ne,....
No,pa še ena kolegica je en teden po tistem,ko mi je povedala,da je noseča-splavila...pa kaj hudiča se dogaja??????:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj se zdaj dogaja?????
2.7.2005 9:46:11   
india
Buča, najprej :miska::miska::miska::miska: zate, upam, da se ti vse porihta!
Kar se tiče kolegice, ki je rodila, ne vem, morda ji nesi kakšno knjigo za sprostitev ali kaj podobnega.
So pa res težki dnevi sedaj, tako, da upam, da čimprej minejo:rozica:

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj se zdaj dogaja?????
2.7.2005 13:43:31   
soncece24
Buča, normalno da ji nesi darilo, saj bo z otročkom vse ok (držim :miska:).

Hude stvari se pač dogajajo in včasih se zgodi, da pač pride vse naenkrat. Samo po vsakem dežju posije sonce.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj se zdaj dogaja?????
2.7.2005 14:47:07   
Anonimen
Buča, ti seveda kar nesi darilo za novorojenčka, v tem primeru ga bo gotovo še bolj vesela. Pa ni treba pretiravat, jaz sem zadnjič v Lucci (v centru Kranja ob vodnjaku) kupila ene fletne in res uporabne copatke. Kaj takega in eno lepo čestitko, pa je. Ta opravo darilo, če sta dobri prijateljici, pride na vrsto pozneje. Držim pesti, da bo vse v redu. Tudi s tvojo mamo, seveda.

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?