buča
|
Najprej lep pozdrav.Vem,da me dooolgo ni bilo-razlog so bili lepi dnevi in ker imamo v stanovanju 29 C,ni šans,da bi visela za računalnikom.Tako,da...ne vem,kaj se je dogajalo.... Ampak,danes pa je en res čuden dan in sem se že morala oglasiti. Ponoči je stara mama padla iz postelje (82 let),baje,da me je klicala,a jaz je res nisem slišala,pa ponavadi slišim vsak šum.So jo odpeljali k zdravniku,a je že nazaj-baje le vrtoglavica.Hvalabogu,ker mi med delavniki vsak dan za 30 min.pomerka na Piko,da se zvrstimo iz službe,v službo....Mami zelo zaupam,čeprav je že stara,težje bi pustila Piko pri 58 letni tašči,ker se mi zdi,da je premalo pozorna....hmmmmm,ne vem,kaj bi naredila,če bi morala mama v bolnico:((zelo sem navezana nanjo. Pa,da ne bo dan prelep,me je ravno klicala kolegica,baje je ponoči en mesec prezgodaj rodila fantka v Kr.in je že v Lj.,baje,da težko diha....Pa mji je rekla,da naj jutri vseeno pridem na obisk,ona je v KR.A naj ji prinesem darilo,al ne???V takih primerih nimam pojma,kaj se spodobi in kaj ne,.... No,pa še ena kolegica je en teden po tistem,ko mi je povedala,da je noseča-splavila...pa kaj hudiča se dogaja??????:zmeden2:
|