kaj se zdaj dogaja????? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

buča -> kaj se zdaj dogaja????? (2.7.2005 9:37:12)

Najprej lep pozdrav.Vem,da me dooolgo ni bilo-razlog so bili lepi dnevi in ker imamo v stanovanju 29 C,ni šans,da bi visela za računalnikom.Tako,da...ne vem,kaj se je dogajalo....
Ampak,danes pa je en res čuden dan in sem se že morala oglasiti.
Ponoči je stara mama padla iz postelje (82 let),baje,da me je klicala,a jaz je res nisem slišala,pa ponavadi slišim vsak šum.So jo odpeljali k zdravniku,a je že nazaj-baje le vrtoglavica.Hvalabogu,ker mi med delavniki vsak dan za 30 min.pomerka na Piko,da se zvrstimo iz službe,v službo....Mami zelo zaupam,čeprav je že stara,težje bi pustila Piko pri 58 letni tašči,ker se mi zdi,da je premalo pozorna....hmmmmm,ne vem,kaj bi naredila,če bi morala mama v bolnico:((zelo sem navezana nanjo.
Pa,da ne bo dan prelep,me je ravno klicala kolegica,baje je ponoči en mesec prezgodaj rodila fantka v Kr.in je že v Lj.,baje,da težko diha....Pa mji je rekla,da naj jutri vseeno pridem na obisk,ona je v KR.A naj ji prinesem darilo,al ne???V takih primerih nimam pojma,kaj se spodobi in kaj ne,....
No,pa še ena kolegica je en teden po tistem,ko mi je povedala,da je noseča-splavila...pa kaj hudiča se dogaja??????:zmeden2:

india -> kaj se zdaj dogaja????? (2.7.2005 9:46:11)

Buča, najprej :miska::miska::miska::miska: zate, upam, da se ti vse porihta!
Kar se tiče kolegice, ki je rodila, ne vem, morda ji nesi kakšno knjigo za sprostitev ali kaj podobnega.
So pa res težki dnevi sedaj, tako, da upam, da čimprej minejo:rozica:

soncece24 -> kaj se zdaj dogaja????? (2.7.2005 13:43:31)

Buča, normalno da ji nesi darilo, saj bo z otročkom vse ok (držim :miska:).

Hude stvari se pač dogajajo in včasih se zgodi, da pač pride vse naenkrat. Samo po vsakem dežju posije sonce.

Anonimen -> kaj se zdaj dogaja????? (2.7.2005 14:47:07)

Buča, ti seveda kar nesi darilo za novorojenčka, v tem primeru ga bo gotovo še bolj vesela. Pa ni treba pretiravat, jaz sem zadnjič v Lucci (v centru Kranja ob vodnjaku) kupila ene fletne in res uporabne copatke. Kaj takega in eno lepo čestitko, pa je. Ta opravo darilo, če sta dobri prijateljici, pride na vrsto pozneje. Držim pesti, da bo vse v redu. Tudi s tvojo mamo, seveda.

Stran: [1]