valči
|
Ja,sem se nasmeja,zraven psa,namesto moža,pa bo Prvič sem dihala 2.5 uri pasje,do poroda,pa je šlo vredu. Drugič je bilo v 1.5 uri konec,samo bolj intenzivno je bilo,pasje dihanje res pomaga.Le na koncu,jaz brihta,tako močno pritiskam,zraven pa še govorim-Saj pritiskam!-onim navijačem okrog sebe Seveda nikamor ni šlo,če sem v glavo pritiskala.No,pol sem se dol osredotočila,pa je šlo Tretjič pa zadnje pol ure,ko je bilo res že hudo,sem sama pri sebi mislila,kako da je lahko porod res tako boleč,no popadki umetni.Ko mi je nastimala na 70,tam tisti aparatek,sem jo gledala,sem si mislila,pa ne no...In če ne bi moža bilo z mano,bi bila težka.Je revež mogel gledat CTG,pa me opozorit,ko se je popadek začel in dihat z mano.Ko sem ga gledala,je šlo tudi meni Sedaj mi je to smešno,takrat pa sem mu bila prav hvaležna,da mi pomaga dihat. Kot,da sem pozabila dihat,pa tretji porod. Ja,je različno vsakič,dihaš pa res,kot kuža,ko njbolj boli. Mene osebno so vedno najbolj boleli popadki zadnje pol ure do uro pred iztisom,sam iztis pa olajšanje.Čeprav ne neboleč. Srečno vsem,ki še boste dihale v porodni.Jaz ziher več ne.