Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: danes prvič pekla krofe 5.2.2010 13:00:05
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Prvič ko sem jih pekla sem delala po tem receptu in so mega ratali. Slikice sem tudi tja poslala so pod KatarinaK. paty nisem pozabla na biskvit za torto in kremo za indijančke, upam, da se kmalu lotim prepisovat. http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4663 Tile bodo pa na pustno soboto.Hvala ti .Če bi imela ta recept bi že ratalo v prvo,ker je res dobro napisan
< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 5.2.2010 13:02:06 >
|
|
|
|
RE: danes prvič pekla krofe 5.2.2010 13:12:20
|
|
|
|
majch
|
evo, jaz mam maso v avtomatu. Kake kroglice pa pol moram nardit? Mandarine velikost? Jih je treba kaj sploščit al kar kroglice vzhajam?
|
|
RE: danes prvič pekla krofe 5.2.2010 13:39:23
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška jaz jih tudi delam po tem receptu iz kruhomata. Res so dobri, samo moji nikoli nimajo rinka. Kaj naredim narobe? A valjaš al kroglice delaš? Če valjaš mora bit dovolj debelo razvaljano. Tok, da se ti zdi že predebelo. Za kroglice ne vem. Je pa tud pomembno, da ni preveč olja, ker se pol krof tok potopi, da ni kranclja.
|
|
|
|
RE: danes prvič pekla krofe 5.2.2010 15:03:22
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: majch evo, jaz mam maso v avtomatu. Kake kroglice pa pol moram nardit? Mandarine velikost? Jih je treba kaj sploščit al kar kroglice vzhajam? Jaz sem naredila kot mandarince jih malo pritisnila,da niso bili okrogli in pustila malo vzhajat.
|
|
|
|
RE: danes prvič pekla krofe 5.2.2010 15:20:11
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: blaža Prvič ko sem jih pekla sem delala po tem receptu in so mega ratali. Slikice sem tudi tja poslala so pod KatarinaK. paty nisem pozabla na biskvit za torto in kremo za indijančke, upam, da se kmalu lotim prepisovat. http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4663 Tile bodo pa na pustno soboto.Hvala ti .Če bi imela ta recept bi že ratalo v prvo,ker je res dobro napisan jaz vedno pogledam spodaj mnjenja pa oceno recepta, pa kateri recept največ delajo in se pol odločim za probat.
|
|
RE: danes prvič pekla krofe 5.2.2010 17:34:27
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: blaža Prvič ko sem jih pekla sem delala po tem receptu in so mega ratali. Slikice sem tudi tja poslala so pod KatarinaK. paty nisem pozabla na biskvit za torto in kremo za indijančke, upam, da se kmalu lotim prepisovat. http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4663 Tile bodo pa na pustno soboto.Hvala ti .Če bi imela ta recept bi že ratalo v prvo,ker je res dobro napisan jaz vedno pogledam spodaj mnjenja pa oceno recepta, pa kateri recept največ delajo in se pol odločim za probat. Tole je res odličen recept, malo dela in odlični krofi. Lani sem jih pekla ene 5x in so mi vedno uspeli u nulo. Sedajle se mi pa že masa dela v kruhomatu, ste mi naredile prevelike lušte da bi samo brala.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?