lealan -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (19.5.2011 23:08:08)
|
Ruška včasih imam tak občutek, kot, da bi imela popadke, in se že čisto prepričam, da evo to je to, se je začelo, ampak potem pa vse izgine. Pa to je moja tretja nosečnost, ko bo šlo zares bova vedeli [sm=smiley36.gif] Jaz sem v prvi nosečnosti imela tudi veliko takih trenutkov, sem jokala za vsako stvar, mislim, da so to hormoni. Sedaj probam razmišljati ćimbolj pozitivno, pa mi vseeno uide kakšna solzica. Se ti je mož javil, operacija uspela? CTG jaz sem sedaj 35 4/7 in sem ga imela prvič, pa še to ga ne bi imela, ampak sem ji rekla, da se mi zdi, da sta otročka manj živahna kot ponavadi in je rekla ok naj bo, da vidiva če kaj pokaže Kar se tiče poroda upam, da bo naravni porod, A je gl, B je med, ampak je rekla, da za B sploh ni pomembno, važno da je vodilni GL. Kar se imen tiče jih še vedno nimava, jaz sem izbrala za prva dva, možu sem rekla naj on izbere za ta dva, ampak jaz še vedno lahko uveljavljam veto [sm=smiley36.gif]. Ce bi bile punčke mi ne bi bil problem, ker mi je pa G napovedala oba fantka, je pa res težko najti lepa imena - meni so všeč kratka. Mojemu se ne mudi, pravi, da je vseeno, ce bosta prvi dan še A in B [sm=zmeden.gif] Jaz bom verjetno vzela 4tetra in 2 pamperski za oba, P je oddaljena cca.15km, tako, da jih sigurno ne bom vmes nič previjala.
|
|
|
|