|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
30.3.2011 22:16:57   
ruška
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Jaz sem na jesen nabirala divji kostanj in me je G takoj okregal, da ne smem, če imam potem trd trebuh. user posted image

OK, pol pa ni hec. Bom počivala. Telo mi pravzaprav ves čas govori kaj je prav in kaj ni.
Nič več pucanja hiše. Bomo samo zrihtali sobo in uredili ostalo opremo. Piece of cake user posted image

Glede postelje, "plan" je da bodo v začetku spala/i eno poleg drugega, s časom pa vsak na enem koncu. Postelj bo 90_x_200. Ko se bodo že jak rukali, bodo šli vsak u svojo postelj. ČE se bo tako izteklo. Pravzaprav sploh ne vemo kaj nas čaka....... user posted image
..... različen ritem spanja, različna značaja,...  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mapesi

Je pa svetla plat, da imam potrpežljivega in ljubečega moža. Moje muhe nekako presliši in mi pomaga na vse možne načine.

Takega mam tud jaz. In zato je moje življenje lepo. Upam da bodo deca njem podobna.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
30.3.2011 22:33:48   
Lunca31
Na majčicah sem prebrala, da je rodila sodelavka od moža ene punce, ki je imela rok 30.4., pričakovala dvojčke......in verjetno ni zgolj naključje, da je to naša Katym user posted image user posted image user posted image
Želim si, da bi bili vsi 3 dobro in da se že veselo cartajo user posted image

Mi zaključili praznovanje - se oglasim kaj jutri - zdaj vidim le še posteljo oz. kavč ;))
Lahko noč vsem ;))

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
30.3.2011 22:36:28   
mismis
ruška, hvala ti za seznam čajev user posted image

katym, če si res ti rodila, ti čestitamo user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Lunca31)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
30.3.2011 22:54:48   
ruška
Katym!!!?! Če je tako, upam da so dobro, kaj dobro, sijajno! user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
30.3.2011 23:16:27   
ruška
Mismis, želim ti, da pozdraviš grlo. user posted image Upam, da najdeš tisto kar ti bo ustrezalo.
Jaz pijem čaj vsak dan za žejo. Mešam več različnih zelišč. Nabiramo jih midva z možem po vrtu in po bližnjih travnikih. Čaj materine dušice pa mislim nosit na porod.

zzzzzz spat bo treba it. Lahko noč.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
31.3.2011 7:55:59   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

user posted image

se vidi kdo je najbolj priden user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
31.3.2011 8:22:40   
anchika
hvala za kavico. Tudi jaz sem jo že skuhala sam čakam da pride moož. Je peljal otročičke v  vrtec in ga čakam da spijeva skupaj.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
31.3.2011 10:28:54   
Lunca31
Dobro jutro!

Poročila z včerajšnjega pregleda; na CTGju nisem čakala nič, v ambulanti so me vzeli pred vsemi naprej (mi je bilo malo nerodno a hkrati sem bila prav važna), tako, da sem vse odpravila v manj kot 1,5 ure ;))
So me pa ti naši otroci včeraj presenetili, saj se je vodilni obrnil z glavico navzdol, tako, da tudi naravni porod ni več izključen. Jaz pa v strahu, saj na to niti malo nisem pripravljena. A pravijo, da še noben ni ostal notri, tako da.... Mi je rekel G, da se bomo vse dogovorili.
Dojenčka sta težka že okrog 2 kg. Če nas nič ne preseneti, se gremo pokazat 10. 4. in potem....boste počasi čakali poročila ;)) V glavnem finiširamo.

Anchika – kako se počutiš sedaj, ko smo prve na seznamu?? Pred nekaj meseci se mi je zdelo, da je to neskooooončno daleč, sedaj pa smo tik pred zdajci.

Cukr – ste imele punce kakšne težave, da so vas poslali na testiranje?

Tikatoka – prosim pazi nase in na otročička. Raje preleži cel dan in mogoče Buscopana ne boš več potrebovala, kot pa da noriš okrog in bi rada vse naredila.

Partnerji – tudi jaz imam krasnega moža, ki bi ga lahko v tem obdobju povišala v še krasnejšega. Ma vsak dan se mu zahvalim, da ga imam user posted image

Vsem želim en dober dan user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
31.3.2011 11:03:09   
tikatoka
Dan punce

No jaz že dva dni kar poležavam,ker vidim da mi drugega ne ostane. Tako da sva s posteljo najboljši prijateljici user posted image . Mah sem smotana sj vem se ne uležem, ker je še tolk stvari za naredit, pa kar delam pa delam pa saj nič takega sam malo frkljam no zdaj pa me tudi moj mož ne pusti več in imam strog počitek predpisan od njega user posted image .

Drugače sem OK, no razen tega ležanja. Vreme je tudi lepo tako da grem malo na vrt poležat na ležalnik. ako da če ne bo hujšega sem zmagala.

Lunca 31 pri nas dajo na cukr test vse nosečnice tam od 26-28 tedna, tako da ne vem kako je pa drugje. Jaz nisem prej imela nobenih težav.

No punce uživajte, pa pridno počivajteuser posted image .

(odgovor članu Lunca31)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
31.3.2011 13:01:23   
anchika
Jaz nisem bila na cukr testu v nobeni nosečnosti.

(odgovor članu tikatoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
31.3.2011 13:08:15   
anchika
Lunca 31: več jaz komaj čakam ker tole premikanje ko polžek in juganje ko kitek mi gre mal na živce- haha. Pa ko se vležem na kavč se ne morem dvignit. Obuvam se še sama vendar s težavo. Noge mi umiva mož ko se kopam. . Tko je , to spada zraven. V  prvi in drugi nosečnosti ko sem pričakovala 1 otroka bi lohk delala počepe  še zadnje dni.
No ja jaz upam da zdržim do konca meseca. Hočem  še barvat pirhe z otročiči. In pol tam od 27 aprila pa lahko. Takrat bo tudi čez 37  tednov. Kaj pa ti LUNCA 31? Kdaj imaš že ti točen rok. Moj rok je 15 maj. Koliko tednov imaš zdaj in koliko kilc je šlo gor?
partnerji: Jaz sem tudi vesela da imam takega kot je. čeprav mu jaz zdaj dosti težim-hormoni. Lepo mi je če je mož rad z družino.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
31.3.2011 17:24:46   
hijenca
Dan!

Jaz sem pa vsak dan bolj utrujena. Dopoldan sem bila še OK, sedaj pa se komaj premikam. Niti ležat ne morem več. Pa vse me veže, pa boli me okrog popka, komaj grem po stopnicah, ne morem sedet, ne stat, ne nič. Upam, da je to samo pomladanska utrujenost, ker imam še kar nekaj časa pred sabo, prej se pa ne mislim vdat.

Nekaj sem slišala, da bi katym naj rodila. Ja super, upam, da je vse OK.

Že zopet me vse veže, grem malo vodoravno. Pridem nazaj, pa bom potem komentirala.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
1.4.2011 10:01:36   
anchika
Pa naj bo še dan norcel lep, pa nosečnice brez kakoh šal o rojstev ok!!!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
1.4.2011 11:30:59   
Lunca31
Anchika - glede na 1. dan ZM so meni na začetku napisali PDP 15.5. in ga niso spreminjali glede na nič. To pomeni, da sem sedaj 34 in nekaj dni, G pa pravi, da sem v TE 35. Kdo ti ve, kako se to gleda....
Zadnjih nekaj dni sem dobro, le ponoči me pri obračanju trebuh najbolj ne uboga ;))
Za kg pa me prav 'skrbi', kako je možno, da sem se v zadnjem mesecu zredila 4,5 kg??? Sem na dobrih 14+, skoraj vse je v trebuhu :)
Če ne bom imela kakšnih težav, grem na kontrolo 10.4. in nato bomo videli.... Se je pa vodilni user posted image obrnil z glavico navzdol, tako da tudi naravni porod ni izključen. Jaz pa v strahu... ;)
In ker so mi velikonočni prazniki tako lepi, bi pa jaz, z razliko od tebe, bila takrat že doma....in z manjšim trebuhom ;))

Imejte lep 1. april user posted image
P.S. Jaz sem jih že nekaj ušpičila user posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
1.4.2011 11:34:13   
tikatoka
Jaz sem danes sinu razložila pomen 1. aprila, pa se kar ni mogel navličat, ker naju je tolk hecal z mojim. Se mu je tolk fajn zdelo, da se lahko danes non stop šali.

Drugače jaz še vedno pridno počivam, sicer je malo boljše ampak ko vstanem in sem malo dalj na nogah (cca. 10 minut) mi začne trebuh ful otrdevat, tako da sem zdaj kar pridna.

user posted image user posted image  sta živa kot poper in na trenutke me prav žgečka po trebuhu, to jo res ful lep filing ko jih čutiš.

Drugač pa kje pa ste vse, Hijenca ima danes pregled, se mi zdi, no ti kar fajn opravi.

No zdaj pa grem spet malo na kavč.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
1.4.2011 11:40:25   
tikatoka
Lunca 31 ti se prav nič preveč ne sekiraj za kilograme, ti bodo šli dol mimo grede, sploh pri dveh navihančkih user posted image . Važno da sta tvoja otročka zdrava, kile bodo šle pa slej ko prej nazaj na tvojo normalno. Jaz sem se pri prvem zredila za 23 kg, pa je bil samo en user posted image , in sem bila na svojih kg do 6 meseca, pa se sploh trudila nisem. S tem da sem jih v prvem mesecu imela samo še 6 viška.

(odgovor članu tikatoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
1.4.2011 11:53:58   
Lunca31
Tikatoka - a piješ tudi Magnesol?

(odgovor članu tikatoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
1.4.2011 13:14:52   
tikatoka
Nimam magnezol, ampak sem si te magnezijeve tablete kupila. Sj po moje je to podobno ali se motim?

(odgovor članu Lunca31)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
1.4.2011 20:42:14   
mapesi
Jaz mam kombinacijo zjutraj kalcij,zvečer magnezij-tud šumečke.
Danes spet obadva čist spredaj, tko da mam spet enega tistih dni, ko ne vem kaj bi sama s sabo.
Mojadvauser posted image +user posted image me že faj matrata. Pa to s premikanjem, ko se začneta oba premikati mi se cel trebuh premika,trese,spreminja obliko. Joj kaj šele bo.

(odgovor članu tikatoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
1.4.2011 21:01:21   
hijenca
Dan dan!

Evo mene. Da poročam. Bebeka sta OK, razlika je vedno večja, čeprav Pušenjak je zelo optimističen, jaz malo manj. En ima 900g, drugi 1700g, mene je malo šokiralo. Ne vem, kaj naj pričakujem, res ne vem več. Malo me je strah, če bo res tako hudo mali. user posted image Jutri bom že boljša, danes sem malo raztresena.

Aja, mi je rekel Pušenjak, da imajo sedaj v MB intenzivni (za novorojenčke) nek infekt, ki so ga uspeli prenest tudi v LJ. Punce, malo še počakajte z rojstviuser posted image , da se rešijo infekta.

Bom jutri kaj več napisala.

PAPA

(odgovor članu mapesi)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
1.4.2011 21:30:21   
anchika
lunca 31 : Jaz imam tudi rok 15.5. In zdaj sem v 33+5 tednu.
Kaj je zdaj to in glede kil se pa res nimaš kaj sekirat. Jaz sem zdaj na +17

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
1.4.2011 22:13:14   
Lunca31
Hijenca user posted image user posted image user posted image
Upam, da meritve niso precizne, da je razlika manjša in kar je najbolj pomembno, da bosta oba user posted image user posted image zdrava.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
2.4.2011 8:58:57   
tikatoka
Hijenca, ti samo pogumno naprej user posted image user posted image . Preveč ste prestali da bi obupala. Ti jih kar lepo božaj in crkljaj, boš videla da bosta oba čisto fajn. Saj veš strup je v majhnih flaškah, boš videla da bo pravi mali navihanček tale ta mali user posted image .

(odgovor članu Lunca31)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
2.4.2011 11:55:40   
anchika
Pozdravljene
Ne morem verjet. Bila sem z otroci na sprehodu in zdaj sem  gotova. Boli me hrbet noge, najbrš da za danes je konec.

(odgovor članu tikatoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
2.4.2011 12:23:49   
hijenca
Dan dan!

Joj kako je vroče zunaj. Sem perilo obesila, pa malo moje rože otrebila, pa sem noter pobegnila. Popoldan bomo pa vseeno malo gril zalaufali, dokler še lahko jem bolj začinjenouser posted image .

Drugače sem danes že boljše volje. Sedaj tako in tako ne moremo nič nardit. Pušenjak tudi pravi, da je strup v malih flaškah. Upam, da bosta zdrava, zrastel pa tudi bo.

Grem sedaj malo v skrinjo pogledat, če se kaj najde za na gril vrečt, čevapčiče pa sem že kupila. user posted image

Pridne bodite.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?