mismis
|
Evo mene , malce pozna kavica ampak sedla bo pa v vsakem primeru... Lunca, me veseli, da si še z nami, koliko si sedaj noseča, ma mi prav manjajo tikerčki pri nekaterih , uglavnom pridno kavčati, veš da je vsak dan, ki ga tvoja dva preživita v buškotu dober za njiju. Pa srečno danes na pregledu Ruška, če si prijazna in če se ti da, mi res lahko napišeš kateri čaji so dobri za grlo in kašelj in jih lahko nosečnice pijejo. a pri vas bo tvoj mož naredil posteljice za , super te bodo zihr unikatne. Kar se tiče pa ležanja, pa kar leži, mene so takrat v bolnici kar prestrašili s tem prezgodnjim porodom, tako da pridno kavčam a meni teško hijenca, superca za prvo kajlično kakanje , se spomnim, ko je nečak od mojega prvič kakal sam v kahljico, me je prišel prav iskati, da sem šla pogledati, kako on lepo kaka tikatoka, super za pregled, za zaostajanje pa ni panike, saj sem rekla, da imata moj pupi cca 100g razlike, pa sta bili spočeti na isti dan dekle23, veliko sreče s testom, mene so naročili na polikliniki šele v 27. tednu, tako da imam še slaba dva tedna, da se spravim skupaj , glede na to, da večino časa preležim na kavču in se bašem z napolitankami, bom sigurno pozitivna na sladkorno anchika, super da je bilo na pregledu vse ok. Če bo šlo tako naprej boš res zdržala do konca ok, a katera kaj ve, kje je katym, se mi zdi, da se že dolgo ni javila tukaj? zdej grem pa seznam iskati, da vidim v katerem tednu je katera...
< Sporočilo je popravil mismis -- 30.3.2011 13:10:54 >