hijenca -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (16.3.2011 19:20:48)
|
Dan dan! Kaj naj napišem danes, zopet bom kregana. [sm=smiley9.gif] Danes sem pa res cel dan v cotikah. Sem zlikala do sedaj vse plenice, mako majčke, druge majčke, bodije, zložla pajacke. Zaenkrat sem v sinovi sobi eno malo omarco spraznila, moram pa tako kupit eno komodo. Je komaj šlo vse v omaro, pa še nisem vse oprala, pa vsega še nimam doma. Ampak nekaj pa je. Res sem bila pridna, ampak obljubim, da sem delala počasi, sede, ko nisem mogla več sedet, sem malo poležala. mismis čestitke za dobro opravljen pregled[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], ampak vseeno še ne delaj preveč, počivat. tikatoka še jutri, pa je tu že petek in grema obe k Pušenjaku na pregled. Jaz sem zmeraj zelo nervozna in prestrašena in samo čakam, kaj bo rekel. Ma res, čisto mu zaupam, vse kaj reče mi je sveto. Upam, da bova obe šli domov z dobrimi novicami. [sm=smiley1.gif] MMMM jagode, jaz jih imam tudi rada, samo preveč jih ne smem, ker me potem grlo boli, pravijo, da imam rahlo alergijo na jagode, ampak ko se zlušta se zlušta. katym počasi pa se le pripravi, da ne boš potem kaj pozabila. Za zgago pa jaz jem Renni tablete. Ko je res hudo, vzamem eno, pa je takoj boljše. So pa te tablete tudi vredu za nosečnice. sunia ti pa se poredko oglašaš, daj oglasi se bolj pogosto.[sm=smiley1.gif] anchika moj trebuh je v zadnjih dneh tudi precej zrastel, srbi me tudi, pa nobena krema in olje mi ne pašejo preveč. araz mene je tudi zmeraj strah, ampak spremenit same tako in tako ne moremo nič, lahko samo upamo, razmišljamo pozitivno. lunca31 ti pa šivaš[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], jaz bom tudi probala preoblečt eno obrobo od kinderpeta, ker je roza. Sem dobila. In imam sedaj eno modro in eno roza obrobo. Če sem vse zavese sama skrajšala, bom še to preoblekla, samo blago še moram it nabavit. Sem pa jaz po prvi nosečnosti tudi zelo pogrešala trebuh. roži_ sem prebrala, da je s [sm=modricrtici.gif] zaenkrat vse OK. Naj le bo tako do konca.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] trsica kako kaj tvoja čmrleka. Ste se že ujeli. Sem zelo radovedna[sm=jezicek.gif] ruška kje pa se ti skrivaš???
|
|
|
|