Roži_ -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (28.2.2011 12:06:07)
|
Mija75, upam, da že lepo cartaš svoja dva[sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Hijenca, ne se sekirat zaradi sesanja,....ti se sprosti in uživaj, boš že.....pač ko bo pravi cajt, jaz sem tudi skrbela zaradi tega, pol sem pa rekla ahhhh ko bo bo in sem lih tako naredila[sm=smiley36.gif] Mismis, je še vedno v bolnici, mislim da ji bodo danes naredili vse preiskave, pa vam javim ko kaj več zvem, drugače so pa vsi3 vredu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Katym, super da ste vse poštimali, jaz pa imam danes pregled ob 14.00 pa vam kasneje sporočim kako je bilo[sm=smiley1.gif] Ruška, trkajo otročki jaaa[sm=smiley36.gif], sem začela opazovat malo trebušček, če se vidi že kaj premikanje, ampak nič še od tega, edino kakšen manjši trzljaj vidim[sm=smiley1.gif] Mateja_goljev, ja kot praviš vsak zdravnik dela po svoje, pri našem G. je kot da smo pri kavbojcih madona[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Samo da je vse OK!!! Ti pa svetujem drugič, če boš spet kaj čutila, raje hodi v Porodnišnico ne na urgenco. Dobro mi bodi[sm=smiley1.gif] Nič grem se pripravit, pa bom zvečer naredila seznamček, pa pa[sm=rozica.gif]
|
|
|
|