aluap -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (8.9.2010 13:34:05)
|
lil_ glede brcik se strinjam z missD - včasih veš kateri brca, ker veš kako sta postavljena. No, moja dva sta bila dva meseca lepo obrnjena navzdol, zdej na pregledu pa smo vidl, da sta se vsedla... No, upam, da se še obrneta. Sta pa OK, podobno velika, oba 1220g. Pridno rasteta :) Dobila sem tudi špikico zaradi Rh negativnega faktorja - brrrr. Čez dva tedna pa spet na pregled [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Jaz ne hodim na preglede v porodnišnico, ampak k svojemu G. Pa sem zadovoljna. No on pravi, da so dvojčki rizični, zato sem šla z 21. tednom na bolniško in zdaj veliko počivam. Trebuh mi je pa že kr v napoto, in ko resno brcata sploh ni več prijetno. Zdaj ko sedita me oba z nogami v mehur; prou skačeta. Je pa res, da sem pomirjena ko ju čutim. lil_ upam, da bo vse OK in držim pesti! Se pa strinjam, da je zelo važno pozitivno razmišlanje. Včasih si mislm, da če se stresiram, da bosta tut otroka stresirana... No po najboljših močeh, ne? Lep dan vsem!
|
|
|
|