aluap -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (30.8.2010 14:10:11)
|
OOO sem vesela, da sta se oglasili :). Meni je moj G rekel, da bi šla na bolniško že pri 18 tednih, pa sem potem izkoristila še dopust, tako, da sem šla z 21. tedni. Takrat sem bila še fit (sem se dva tedna potepala po španiji in je bilo super). Sem imela srečo, ker me ni nič bolelo in sem imela res veliko energije - no seveda pa nisem spustila nobene sieste, se je poznalo :). 8 ur je res dolgo in meni sploh zdej ne bi več uspelo... Tako, da punce, takoj ko bo prilika ostat doma in počivat... Zdaj tudi meni že otrdeva trebuh (danes sem vstopila v 28.teden), včasih je kar moteče, sploh se pa prestrašiš na začetku... Pijem Magnesol in vzamem Buscopan, če je hudo... Pa počivam. Ja se mi zdi, da je najlažje bit nosečka poleti - oblekce, pa kiklce pa tunike. Zdej bo pa mraz... Jaz imam eno bundo, ki mi je precej prevelika pa jo bom kar nosila. Seveda bo moral plašček, ki sem si ga kupila lani in sem ga imela samo 2krat počakat še eno sezono... Sicer pa, saj ko si doma je OK. Navlečeš staro raztegnjeno trenirko in majce od svoje večje polovice in to je to. Nimam pojma, kaj bi si oblekla, če bi morala v službo. Bi si morala kar nekaj stvari še kupit... Tudi jaz imam pregled naslednjo sredo :) Se prou veselim. Sicer bom dobila špiko, ker sem Rh negativna... Upam, da bo kri tut zdej OK in urin. A ve ste bile vse na pregledu za sladkorno. Mene (še) ni poslal... Upam, da mi ne bo treba. Sem mislila, da me bo že junija ko sem slišala pridigo o prevč kilah... Ja, neustavljivo se številke večajo... Brcike mojih dveh so včasih že kar boleče. Enkrat brca en, potem pa drug al pa skupaj. Me res premetava... Se pa strinjam, da je vožnja po luknjastih cestah ubitačna - mi imamo pred blokom par luknc in me prav motijo... OK, dost monologa... Uživejte!
|
|
|
|