aia -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (17.1.2012 11:12:08)
|
Hej, kaka dobra imena za fantke, Cilla! In vso srečo s stanovanjem :) Sem klicala na Šolo za starše LJ in trenutno ni nobenega predavanja posebej za dvojčke v planu. Se pa to sproti dogovarjajo s tistimi starši, ki pri njih obiskujejo šolo za starše. Je pa bila babica ful prijazna in mi je kar po telefonu na hitro par stvari povedala - porod, dojenje, nega... faca. res! Sva pa rekla, da zdaj pa dost in se končno odločila za voziček :) Zmagal je Firstwheels City Twin, ki sem ga kar iz Nemčije naročila. Vzela sva tudi adapterje za lupinice, pa bomo videli, če bomo kaj bolj in lažje v akciji zaradi tega :) Poročam čez par mesecev. Upam, da vse pride tako kot treba in da bo voziček kul. Bi pa tudi jaz raje imela Bugaboojeva velika 4 kolesa... ampak, kaj češ, financminister ni odobril ;) Uživaj Prijatelji in nam delaj lušte [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Pri nama je pač ta zdaj zmagal, ker je vzporeden, športni del lahko obrneš proti ali stran od sebe, ima možnost adapterjev in lupinic, ima trdi košari, ločene strehice, 3stopenjski naklon šprtnega dela...Ni mi pa fajn, ker se precej na veliko zloži in zasede veliko prostora v prtljažniku in ni mi fajn, da ima taka mala sprednja kolesa----- but. Kompromisi pač :) Cena? Voziček s športnima deloma + 2 košari + 2 adapterja + 2 mareli + 2 zimski vreči = cca 770€ Tako, zdaj pa k drugim stvarem, končno ;) Lep dan vsem!
|
|
|
|