Fižolčka
|
HeLLo, kako ste, počutje? Mi2 preživljava še enega zadnjih vikendov (zgolj) v dvoje. Dobro kosilo, obilo čvekanja, crkljanje.. samo mi2. Se zavedava, da bo tega v naslednjih mesecih bolj malo in poskušava izkoristiti . Jaz sem grozno neučakana in si res želim, da bi se v tem tednu kaj odvilo. V torek imam UZ, v sredo pa spet pregled (posvet, ctg..). Najhujši so mi ti vaginalni pregledi, ki me sedaj v nosečnosti res bolijo. Se mi zdi, da sem blazno občutljiva. Jasna, ti ki si tudi bolj na koncu, ali tebe vag. pregleda z UZ in na podlagi tega določi dolžino mat vratu in odprtost, ali samo standardni pregled? Tudi jaz opažam drugačno "brcanje".. ne gre več za brcike, ampak pretegovanje in premike celega plodka. Ob tem pa pritiski na mehur, da včasih komaj prinesem par kapljic do wc-ja. Je pa vse odvisno od dneva, včeraj je bilo mirno, danes zopet živahno. Jasna: Kot mi je povedala zdravnica, je za enojajčne mobi dvojčke takšna praksa, da jih načeloma dlje kot do začetka 38 tedna niti ne pustijo notri. Tako da bomo dejansko prilezle do cilja. Z Mene vse skupaj tako bega. V sredo mi je ginekolog (noseča 35t 5/7) rekel, da bi bilo fino zdržat še !3! tedne, kar pomeni, da bi bila 38t 5/7? Pušenjak pa mi je na pregledih rekel, da se jih skoraj nikoli ne pusti do 38t oz se porod sproži takrat. Zdaj sploh ne vem, najraje bi šla en dan kar v LJ in rekla, da imam čuden občutek in naj me dajo na ctg.. me zanima, kaj bi rekli? Smejka: če želiš ti lahko na ZS pošljem najin seznam vseh najnujneših potrebščin, ki sva ga pripravila po posvetu s prijateljicami, ki že imajo otroke in na podlagi različnih seznamov, kaj naj bi potreboval? Sem bolj organizirano bitje, tako da so seznami del mojega funkciniranja. Midva sva potem le kljukala kaj že imava in kaj še potrebujeva. Lep vikend še naprej.. p.s. Oddaje In the Womb: the multiples ne najdem.. damnnn! je namreč plačljiva
|