jernejak -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (30.8.2011 7:52:01)
|
Pozdravljene bodoče mamice dvojčkov, sama imam doma 15 mesecev stari dvojčici Nejo in Nino, zelo rada pokukakm in preberem kaj se dogaja z vami. Ker sta moji punci že veliki in gresta prvega v vrtec sem se odločila, da bi prodala njune stvari, ki so bile vse novo kupljene. Če zanima katero mamico, ki pričakuje dve deklici imam dve dvojno in enako v enakih velikostih. Prodala bi dva LEŽALNIKA HAUCH (zelo lepa), roza barve in sta res uporabna, dve hojici LEMI roza barve (malo rabljene), dve posteljnini za posteljici roza barve in vsa oblačila od 50 do 74-80. Oblekce imam zelo lepe vse dvojno, večinoma benetton, H&M, NKD res lepa oblačila in bi najraje vidla da bi to prišlo do dveh deklic, ki bi to res ponosile do konca, ker so stvari skor nove tko hitr so jih prerasle. Če katero zanima ji pošljem slikce od deklic, ko so bile oblečene. Prodam tudi sterilizator za stekleničke, ki je meni prišel zelo prav. Dosegljiva sem na št. 031-480-716 JERNEJA. Lepo nosečnost in čim lažji porod vam želim vsem, ki pričakujete najlepša dva čudeža življenja.
|
|
|
|