barni
|
JOj, ne se kregat. Jaz sem samo postavila vprasanje in ne kaj je prav in kaj narobe. Ja pocasi me utruja, da moram vecer za vecerom sedet zraven nje, da zaspi. Ker to ne traja le 10-15 minut ampak najmanj pol ure ali vec. In ja problem je, ker nisem dovolj mocna, da bi jo na trdo odvadila tega. Pa saj to, da odhajam vmes ven in pridem ko me poklice zdaj nekako ze prakticiram. Tudi ne pritecem takoj nazaj. Itak da razumem, da ji je lazje zaspati, ce ima nekoga ob sebi. Nemorem pa je pustiti jokati. kaj cem. Bolj me moti to, da moram biti to vedno jaz. Enkrat sem se morala udeleziti nekega srecanja, pa je morala z ocijem spat. Je sicer zaspala, samo se je celo noc zbujala in klicala mamica kje si. SPloh ne gre za to, da ne bi zaupala partnerju!!! Gre za to, da sem premehka glede njenga joka in prosjacenja. VErjetno bom pac enkrat morala vztrajati. Pa je sploh nocem privezovat nase, kot ene pisete. Dalec od tega. Je v vrtcu, zelim, da je cimvec v druzbi, da bi bila cimbolj samostojna, samo je pac taka, da se rada stiska, objema, crklja. To mi vsak rece. Da je zelo zelo custvena. Kaj cem. Knjigo ki jo imenjate sem prebrala ko je bila se cisto majhna, vendar ni delovalo. Oziroma tko bom rekla, je delovalo, vendar na zelo zelo dolgi rok. Torej, ce se pred kakimi 7 meseci nisem mogla niti pomisliti na to, da ne bi zaspala pri meni v narocju, sem potem to nekako dosegla, ne vem kako, samo mi je uspelo, da sem jo lahko polozila v posteljo brez dretja. Vse je slo zelo zelo postopoma, le dojenje smo prekinili iz danes na jutri. Tako da upam, da jo bo minilo tole nocno vstajanje in vecerno uspavanje. Za ta veliko posteljo sem tudi jaz razmisljala, samo se mi zdi, da ko ji bomo sneli ograjico, da bo potem sama hodila ponoci k meni spat. Tega si pa tudi ne zelim. Ker se se vedno vsaj 1-2x na noc prebudi in jo moram it pobozat. Prebudi pa se tako, da stoji ob ograjici in caka da pridem. Da se ji da sredi noci? Hvala vsem za mnenje in nasvete.
|