didi82
|
Pujs666 naj ti povem, da se midva trudiva na že celi 2 leti in žal nama do sedaj še vedno ni uspelo zagledati . Po enem letu prigovarjanja težim ginekologinji, da neki pa ja ni ok, če se še ni nič prijelo... ona pa mi je delala preglede, češ, da je vse ok z mano, da ne govorim o tem, da je rekla, da je brez veze, da bi mojga poslala na spermiogram, ker je vrjetn vse ok... potem sem pa čist znorela in zamenjala ginekologa, sedaj hodim v Leonišče... Januarja sem bila ne pregledu in mi je že z vaginalnim ultrazvokom ugotovila, da je pregrada... moj je šel febraurja na spermiogram, v marcu pa sem že imela HSG (prehodne poti vse ok, razen pregrade)... no prejšnji petek sem imela pregled po HSG-ju, in sem takoj dobila napotnico za odstranitev pregrade, ki pa jo imam 14.junija (HSC).... upam, da nama bo potem res uspelo, da zanosim, ker si ga pa res neznansko želiva.... drugač pa tud jaz sem vedno brala, kok punc imam pregrado, in zmeri sem upala, da mi pa le ne bo treba it čez ta pekel.... no in sedja vidiš kje sem... vse okrog mene skačejo noseče, jaz pa tok trpim.... včasih mi je tok hudo, da bi kar nekam šla.... še dobro, da imam takega partnerja, da mi v vsem tem stoji ob strani in me podpira, ker drugače ne vem kaj bi brez njega... no zdej sem ti pa napisala cel roman... kako je pa pri tebi???? koliko časa sta pa že vidva v tem poslu, č lahko temu tako rečem???? lepe praznike želim.... DIDI
|