Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 29.3.2010 7:53:42
|
|
|
|
lidik
|
Ups, še tukaj vam želim lepo ponedeljkovo jutro. Pa seveda malo vitaminčkov za odkupnino, ker me čez vikend ni bilo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 29.3.2010 7:54:47
|
|
|
|
witch
|
ninchi9 - in pogumno v april Tracy1, anonimna, anonimna pika, didi82, Lopona - držim pesti, da javite dobre novičke da bo konec mesea zelo roza Tejchy25 - da ne bo, in da se bo prikazal lep +
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 29.3.2010 8:06:38
|
|
|
|
miklarom
|
vsem novim , pa čestitke vse, ki pa še čakamo pa APRIL je pred vrati in naj bo vse evo jaz pa danes po dolgem dopustu spet na šiht lidik - če boš ta teden hodla kaj okol mene v Celju na šihtu, se mi pa oglasi kaj mimo, delam cel teden popoldan aja, pa hvala za sadje, si bom enokošaro kar s seboj na šiht vzela
< Sporočilo je popravil miklarom -- 29.3.2010 8:07:30 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 29.3.2010 8:10:57
|
|
|
|
lidik
|
o miklarom danes greš spet dela? No potem bom pa mogla malo pridit pokukat. Če boš videla da se je katera na okno prilepla pa not opazovala - pol prosim ne kličite policije - ni rop - samo jaz mikloram opazujem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 29.3.2010 8:16:26
|
|
|
|
miklarom
|
lidik - o.k. ne bom klicala policije, sam varnostnike a prav , ni me težko zgrešiti, ker vsi imajo rdeče srajce, samo jaz in še ena imama modre, tak da me ne boš zgrešila, in sem edina z imenom Vesna
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 29.3.2010 8:18:05
|
|
|
|
witch
|
potem pa bo med vama počasi kak kavica padla lepo to tudi jaz bi vas rada spoznala lidik ti še hodimš peš na šiht?
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 29.3.2010 8:21:12
|
|
|
|
lidik
|
Varnostnike????? Sej tisti bodo pa pol policijo poklicali, al pa me kr sami odpeljali. Hmmm ja ja, sej vem kaj hočeš - zdaj malo lepše ispasti, da ti pa že nisi kriva za kakšen priporček, ki bi me pričakal a ne. No v glavnem če bom šla v Celje, sigurno poiščem Vesno !!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 29.3.2010 8:22:46
|
|
|
|
miklarom
|
ja lahk kaka kavica pade ni blema sam zment se mormo kdaj in kje , bi blo pa fajn, pa še lepo vreme se je začelo in malo čveka nam me bi škodlo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 29.3.2010 8:22:56
|
|
|
|
lidik
|
ja witch sem še pridna ja. Sem danes spet peš. Sej nisem tak pridna ko sem se hvalila tako da vsak dan nisem peš - no samo vsaj trikrat pa pridem. To pa je tudi kr nekaj. Sam ne vem kako bo zdaj kaj ta teden, ker napovedujejo dež. Hmmm witch iz kod si že ti?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 29.3.2010 8:44:54
|
|
|
|
*Star*
|
Ojjj, punce... čestitke našim novim nosečkam tanjusi in BabyKitty Zelo lepo se bo zaključil ta mesec - in leto !! Bravo punce.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 29.3.2010 8:47:20
|
|
|
|
lidik
|
*Star* dobro jutro !!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 29.3.2010 8:51:18
|
|
|
|
*Star*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik *Star* dobro jutro !!!!! lidik, dobro jutro!!! In res je dobro k je tak lep sonček... jutri pa že dež V glavnem, tko je ... če se prikaže so itak prazniki in takrat mormo velik velik jajčkov pojest. Pri nas sicer nismo verniki ampak sem rekla da bom barvala jajčka ker mi je ful luštno . In kolikor vem, začnejo folikli rasti ob začetku M, tako da punce, navalite na jajčka!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 29.3.2010 8:53:57
|
|
|
|
lidik
|
joj *Star* jaz sem ta cikel toliko jajčk pojedla, da če zdaj ni pomagalo potem tudi ne vem kdaj bo - bom verjetno prej holesterol fasala. Moj me se je včeraj mi smejal in mi je povedal da midva bova zdaj po novem na jajčkih bankrotirala. Ker vedno ko pridem iz trgovine sem oborožena z jajčki.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 29.3.2010 9:26:24
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro...pri meni tudi še nič ne kaže na , samo za tudi nimam upanja no, sploh ne pri vseh antibiotikih zadnji teden, pomoje mi je samo ciklus zamešalo... Čestitke vsem novim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 29.3.2010 9:41:27
|
|
|
|
lidik
|
Arwenko jaz navijam za Kaj zdaj si že doma? Si že zdrava?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 29.3.2010 10:06:27
|
|
|
|
witch
|
lidik - iz prlekije sem tak da bo do celja malo daljša jajčka - jaz bom tudi barvala sem jih pa res ogromno pojedla tudi mi bomo bankrotirali ob njih mi bodo počasi začele smrdeti mi je moj zadnjič rekel, da naj se pazim holesterola še tega se manjka. arwenko - tudi jaz držim pesti za +, da bo konec meseca roza
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 29.3.2010 10:08:28
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik Arwenko jaz navijam za Kaj zdaj si že doma? Si že zdrava? Sem doma, nisem še čisto ok. Antibiotike sem jedla do včeraj, danes sem v službi. Zdaj razmišljam ali bi morala it še k svojemu dr. na kontrolo...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 29.3.2010 10:08:36
|
|
|
|
lidik
|
Hmmm ja no ok, to je pa res malo daleč ja. No pa sej menda se bomo pa ja enkrat zmenle in se vidle. Če ne drugače - kam pa na fax hodiš, v LJ ali MB? Ne bom te kr tako spustila - bom preučila vse možnosti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 29.3.2010 10:11:07
|
|
|
|
witch
|
arwnko da se boš čim prej pozdravila lidik v mb hodim na faks mogoče pa enkrat pridemo vsaka pol poti tam okrog mb bo počasi polovica ja ful bi šla na kavico ali pa ti kaj hodiš v naše kraje v toplice? jih imamo veliko
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 29.3.2010 10:16:04
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: lidik Arwenko jaz navijam za Kaj zdaj si že doma? Si že zdrava? Sem doma, nisem še čisto ok. Antibiotike sem jedla do včeraj, danes sem v službi. Zdaj razmišljam ali bi morala it še k svojemu dr. na kontrolo... Joj Arwenko upam, da boš kmalu čisto ok, hmmm tisto da bi šla k svojemu zdravniku pa mogoče niti ni tako slaba ideja. Ti kar pojdi, da se prepričaš da je vse vredu in da ne boš imela kakšnih nepotrebnih skrbi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 29.3.2010 10:17:10
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch arwnko da se boš čim prej pozdravila lidik v mb hodim na faks mogoče pa enkrat pridemo vsaka pol poti tam okrog mb bo počasi polovica ja ful bi šla na kavico ali pa ti kaj hodiš v naše kraje v toplice? jih imamo veliko Ne v toplice ravno ne - ker moj ni za takšne stvari - greva pa včasih na kakšen izletek gor, tako da čisto tuji mi pa vaši kraji tudi niso. Sam veš tole o MB in pol poti sploh ni tako slaba ideja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 29.3.2010 10:23:51
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: lidik Arwenko jaz navijam za Kaj zdaj si že doma? Si že zdrava? Sem doma, nisem še čisto ok. Antibiotike sem jedla do včeraj, danes sem v službi. Zdaj razmišljam ali bi morala it še k svojemu dr. na kontrolo... Joj Arwenko upam, da boš kmalu čisto ok, hmmm tisto da bi šla k svojemu zdravniku pa mogoče niti ni tako slaba ideja. Ti kar pojdi, da se prepričaš da je vse vredu in da ne boš imela kakšnih nepotrebnih skrbi. Sem ravno govorila s sestro, pa mojega zdravnika do srede ni, in je samo nadomestni. Tak da sva se dogovorile, če ne bo do konca tedna oziroma tam sreda-četrtek boljše, potem bi bilo fajn, da pridem. Zdaj k nememu drugemu pa res nebom hodla, ker ni tak nujno. Bom videla. Saj počutim se vredu, samo grlo me še malo matra.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 29.3.2010 10:25:03
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: witch arwnko da se boš čim prej pozdravila lidik v mb hodim na faks mogoče pa enkrat pridemo vsaka pol poti tam okrog mb bo počasi polovica ja ful bi šla na kavico ali pa ti kaj hodiš v naše kraje v toplice? jih imamo veliko Ne v toplice ravno ne - ker moj ni za takšne stvari - greva pa včasih na kakšen izletek gor, tako da čisto tuji mi pa vaši kraji tudi niso. Sam veš tole o MB in pol poti sploh ni tako slaba ideja. Če katera hodi okrog Arclina (tam pri Sparu - Cafe Cafe recimo), naj se javi! Jaz sem vedno za kavico, če sem le doma, v MB sem pa vsak dan v službi, tako da, načeloma tudi ni problem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 29.3.2010 10:43:20
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: lidik Arwenko jaz navijam za Kaj zdaj si že doma? Si že zdrava? Sem doma, nisem še čisto ok. Antibiotike sem jedla do včeraj, danes sem v službi. Zdaj razmišljam ali bi morala it še k svojemu dr. na kontrolo... Joj Arwenko upam, da boš kmalu čisto ok, hmmm tisto da bi šla k svojemu zdravniku pa mogoče niti ni tako slaba ideja. Ti kar pojdi, da se prepričaš da je vse vredu in da ne boš imela kakšnih nepotrebnih skrbi. Sem ravno govorila s sestro, pa mojega zdravnika do srede ni, in je samo nadomestni. Tak da sva se dogovorile, če ne bo do konca tedna oziroma tam sreda-četrtek boljše, potem bi bilo fajn, da pridem. Zdaj k nememu drugemu pa res nebom hodla, ker ni tak nujno. Bom videla. Saj počutim se vredu, samo grlo me še malo matra. No jaz pa stiskam pesti, da bo do takrat že vredu in ti ne bo treba nikamor hodit.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 29.3.2010 10:57:59
|
|
|
|
Arwenko
|
Aja punce, to vam moram povedat ne, kakšno je moj včeraj prbil ne. Tak v kuhinji delava kosilo, pa on meni ne, tak smrtno resno: Veš, pol ko bo ne, mene ful skrbi, če bova midva tak zgubljala stvari, kot jih od psov zgubljama, kak bo to vse skupaj. In jaz v takšni smeh, da sem se skoraj po tleh začela valjat. Ker stvar je sicer ful res, da midva pasje stvari ful zgubljama ne, mislim tak ovratnice, povodce, te vrečke za kakce, igrače, itd. pa jih pol najdema tak čez kakšno leto, ko imava že 3x vmes nove. Sem rekla, pol bova pač zgubljala dude, pa flaške, pa grizike, pa druge igrače. Prav zabavala sem se no.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
osebnostni testnada56Ali bi plačali za individualno analizo osebnostnega testa in koliko?me ne zanima (
45%)
ne zaupam testom (
18%)
od 15 do 20 eur (
27%)
od 20 do 25 eur (
9%)
Število vseh glasov: 33Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!