|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
29.3.2010 7:53:42   
lidik
Ups, še tukaj vam želim lepo ponedeljkovo jutro. user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa seveda malo vitaminčkov za odkupnino, ker me čez vikend ni bilo. user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
29.3.2010 7:54:47   
witch
ninchi9user posted image in pogumno v april user posted image user posted image user posted image
Tracy1, anonimna, anonimna pika, didi82, Lopona - držim pesti, da javite dobre novičke user posted image user posted image user posted image user posted image da bo konec mesea zelo roza user posted image
Tejchy25 - user posted image user posted image user posted image user posted image da user posted image ne bo, in da se bo prikazal lep + user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
29.3.2010 8:06:38   
miklarom
user posted image

vsem novimuser posted image , pa čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

vse, ki pa še čakamo pa APRIL je pred vrati in naj bo vseuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo jaz pa danes po dolgem dopustu spet na šihtuser posted image

lidik - če boš ta teden hodla kaj okol mene v Celju na šihtu, se mi pa oglasi kaj mimo, delam cel teden popoldanuser posted image aja, pa hvala za sadje, si bom enokošaro kar s seboj na šiht vzelauser posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 29.3.2010 8:07:30 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
29.3.2010 8:10:57   
lidik
o miklarom danes greš spet dela? No potem bom pa mogla malo pridit pokukat. Če boš videla da se je katera na okno prilepla pa not opazovala - pol prosim ne kličite policije - ni rop - samo jaz mikloram opazujem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
29.3.2010 8:16:26   
miklarom
lidik - o.k. ne bom klicala policije, sam varnostnike a pravuser posted image user posted image user posted image user posted image , ni me težko zgrešiti, ker vsi imajo rdeče srajce, samo jaz in še ena imama modre, tak da me ne boš zgrešila, in sem edina z imenom Vesnauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
29.3.2010 8:18:05   
witch
potem pa bo med vama počasi kak kavica padla user posted image lepo to user posted image tudi jaz bi vas rada spoznala user posted image
lidik ti še hodimš peš na šiht? user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
29.3.2010 8:21:12   
lidik
Varnostnike????? user posted image user posted image user posted image user posted image Sej tisti bodo pa pol policijo poklicali, al pa me kr sami odpeljali. user posted image user posted image user posted image user posted image Hmmm ja ja, sej vem kaj hočeš - zdaj malo lepše ispasti, da ti pa že nisi kriva za kakšen priporček, ki bi me pričakal a ne. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No v glavnem če bom šla v Celje, sigurno poiščem Vesno !!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
29.3.2010 8:22:46   
miklarom
ja lahk kaka kavica pade ni blema sam zment se mormo kdaj in kje , bi blo pa fajn, pa še lepo vreme se je začelo in malo čveka nam me bi škodlouser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
29.3.2010 8:22:56   
lidik
ja witch sem še pridna ja. Sem danes spet peš. user posted image user posted image user posted image user posted image Sej nisem tak pridna ko sem se hvalila tako da vsak dan nisem peš - no samo vsaj trikrat pa pridem. To pa je tudi kr nekaj. Sam ne vem kako bo zdaj kaj ta teden, ker napovedujejo dež. user posted image
Hmmm witch iz kod si že ti?user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
29.3.2010 8:44:54   
*Star*
Ojjj, punce...  čestitke našim novim nosečkam tanjusi in BabyKittyuser posted image user posted image user posted image
Zelo lepo se bo zaključil ta mesec - in letouser posted image !! Bravo punce.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
29.3.2010 8:47:20   
lidik
*Star* dobro jutro !!!!! 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
29.3.2010 8:51:18   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

*Star* dobro jutro !!!!! 

lidik, dobro jutro!!! In res je dobro k je tak lep sonček... jutri pa že dežuser posted image

V glavnem, tko je ... če se prikaže user posted image  so itak prazniki in takrat mormo velik velik jajčkov pojest. Pri nas sicer nismo verniki ampak sem rekla da bom barvala jajčka ker mi je ful luštno user posted image . In kolikor vem, začnejo folikli rasti ob začetku M, tako da punce, navalite na jajčka!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
29.3.2010 8:53:57   
lidik
joj *Star* jaz sem ta cikel toliko jajčk pojedla, da če zdaj ni pomagalo potem tudi ne vem kdaj bo - bom verjetno prej holesterol fasala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moj me se je včeraj mi smejal in mi je povedal da midva bova zdaj po novem na jajčkih bankrotirala. Ker vedno ko pridem iz trgovine sem oborožena z jajčki. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
29.3.2010 9:26:24   
Arwenko
Jutro...pri meni tudi še nič ne kaže na user posted image , samo za user posted image tudi nimam upanja no, sploh ne pri vseh antibiotikih zadnji teden, pomoje mi je samo ciklus zamešalo...

Čestitke vsem novim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
29.3.2010 9:41:27   
lidik
Arwenko jaz navijam za user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj zdaj si že doma? Si že zdrava?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
29.3.2010 10:06:27   
witch
lidik - iz prlekije sem user posted image tak da bo do celja malo daljša user posted image
jajčka - jaz bom tudi barvala user posted image sem jih pa res ogromno pojedla user posted image tudi mi bomo bankrotirali ob njih user posted image user posted image mi bodo počasi začele smrdeti user posted image mi je moj zadnjič rekel, da naj se pazim holesterola user posted image še tega se manjka.
arwenko - tudi jaz držim pesti za +, da bo konec meseca roza user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
29.3.2010 10:08:28   
Arwenko

Arwenko jaz navijam za user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem doma, nisem še čisto ok. Antibiotike sem jedla do včeraj, danes sem v službi. Zdaj razmišljam ali bi morala it še k svojemu dr. na kontrolo...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
29.3.2010 10:08:36   
lidik
Hmmm ja no ok, to je pa res malo daleč ja. No pa sej menda se bomo pa ja enkrat zmenle in se vidle. Če ne drugače - kam pa na fax hodiš, v LJ ali MB? user posted image user posted image user posted image user posted image Ne bom te kr tako spustila - bom preučila vse možnosti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
29.3.2010 10:11:07   
witch
arwnko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se boš čim prej pozdravila user posted image
lidik v mb hodim na faks user posted image mogoče pa enkrat pridemo vsaka pol poti user posted image tam okrog mb bo počasi polovica user posted image ja ful bi šla na kavico user posted image user posted image ali pa ti kaj hodiš v naše kraje v toplice? jih imamo veliko user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
29.3.2010 10:16:04   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Sem doma, nisem še čisto ok. Antibiotike sem jedla do včeraj, danes sem v službi. Zdaj razmišljam ali bi morala it še k svojemu dr. na kontrolo...

Joj Arwenko upam, da boš kmalu čisto ok, hmmm tisto da bi šla k svojemu zdravniku pa mogoče niti ni tako slaba ideja. Ti kar pojdi, da se prepričaš da je vse vredu in da ne boš imela kakšnih nepotrebnih skrbi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
29.3.2010 10:17:10   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: witch

arwnko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se boš čim prej pozdravila user posted image
lidik v mb hodim na faks user posted image mogoče pa enkrat pridemo vsaka pol poti user posted image tam okrog mb bo počasi polovica user posted image ja ful bi šla na kavico user posted image user posted image ali pa ti kaj hodiš v naše kraje v toplice? jih imamo veliko user posted image

Ne v toplice ravno ne - ker moj ni za takšne stvari - greva pa včasih na kakšen izletek gor, tako da čisto tuji  mi pa vaši kraji tudi niso. user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam veš tole o MB in pol poti sploh ni tako slaba ideja.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
29.3.2010 10:23:51   
Arwenko

Joj Arwenko upam, da boš kmalu čisto ok, hmmm tisto da bi šla k svojemu zdravniku pa mogoče niti ni tako slaba ideja. Ti kar pojdi, da se prepričaš da je vse vredu in da ne boš imela kakšnih nepotrebnih skrbi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ravno govorila s sestro, pa mojega zdravnika do srede ni, in je samo nadomestni. Tak da sva se dogovorile, če ne bo do konca tedna oziroma tam sreda-četrtek boljše, potem bi bilo fajn, da pridem. Zdaj k nememu drugemu pa res nebom hodla, ker ni tak nujno. Bom videla. Saj počutim se vredu, samo grlo me še malo matra.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
29.3.2010 10:25:03   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Ne v toplice ravno ne - ker moj ni za takšne stvari - greva pa včasih na kakšen izletek gor, tako da čisto tuji  mi pa vaši kraji tudi niso. user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam veš tole o MB in pol poti sploh ni tako slaba ideja.

Če katera hodi okrog Arclina (tam pri Sparu - Cafe Cafe recimo), naj se javi! user posted image Jaz sem vedno za kavico, če sem le doma, v MB sem pa vsak dan v službi, tako da, načeloma tudi ni problem.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
29.3.2010 10:43:20   
lidik

Sem ravno govorila s sestro, pa mojega zdravnika do srede ni, in je samo nadomestni. Tak da sva se dogovorile, če ne bo do konca tedna oziroma tam sreda-četrtek boljše, potem bi bilo fajn, da pridem. Zdaj k nememu drugemu pa res nebom hodla, ker ni tak nujno. Bom videla. Saj počutim se vredu, samo grlo me še malo matra.

No jaz pa stiskam pesti, da bo do takrat že vredu in ti ne bo treba nikamor hodit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
29.3.2010 10:57:59   
Arwenko
Aja punce, to vam moram povedat ne, kakšno je moj včeraj prbil ne. Tak v kuhinji delava kosilo, pa on meni ne, tak smrtno resno: Veš, pol ko bo user posted image ne, mene ful skrbi, če bova midva tak zgubljala stvari, kot jih od psov zgubljama, kak bo to vse skupaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In jaz v takšni smeh, da sem se skoraj po tleh začela valjat. Ker stvar je sicer ful res, da midva pasje stvari ful zgubljama ne, mislim tak ovratnice, povodce, te vrečke za kakce, igrače, itd. pa jih pol najdema tak čez kakšno leto, ko imava že 3x vmes nove. Sem rekla, pol bova pač zgubljala dude, pa flaške, pa grizike, pa druge igrače. user posted image user posted image user posted image
Prav zabavala sem se no.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

osebnostni test
nada56

Ali bi plačali za individualno analizo osebnostnega testa in koliko?

me ne zanima (45%)

ne zaupam testom (18%)

od 15 do 20 eur (27%)

od 20 do 25 eur (9%)

Število vseh glasov: 33

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!