Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 30.3.2010 9:47:46
|
|
|
|
*Star*
|
Bravo lidik, če ti pa še karkoli reče, ji pa samo povej da forumašice čudaškega RR foruma enostavno ne dovolimo da se nas kar tako potepta in da se to vse tukaj naučimo - bit močne in ponosne
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 30.3.2010 9:50:46
|
|
|
|
Arwenko
|
ja, res, jaz enostavno upam, da je imela vedeževalka pri meni prav in da nama je namenjen kozoregec. Če bi zdaj zanosila bi pa bil PDP 9.12, tako da bi moral pošteno zamujat No, naslednji mesec pa bo ravno prav, potem bi bil PDP tam enkrat recimo 10.1. kar je ravno v sredini in pride kozorogec tako ali drugače Malo za šalo, malo zares, saj ni take panike, bom javila ko se vlije in kdaj je pol nov datum za . Razmišljam pa, da bi si šla vseeno po te ovulacijske, po drugi strani pa, kaj pa vem ali ima smisel... hja lidik, poznam to, pridejo takšni dnevi, pa kaj češ...saj bo boljše.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 30.3.2010 9:53:46
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Star* Bravo lidik, če ti pa še karkoli reče, ji pa samo povej da forumašice čudaškega RR foruma enostavno ne dovolimo da se nas kar tako potepta in da se to vse tukaj naučimo - bit močne in ponosne ha ha ha ha čudaškega ja. Temu se moram še vedno nasmejati. Ma ne sej se ji ne pustim čisto nič več. Zdej je bilo pa dovolj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 30.3.2010 9:55:08
|
|
|
|
lidik
|
Arwenko aja točno, tebi je kozorogeca napovedala. Hmmmm ja kaj naj rečem, potem pa itak gre vse po pravilih (sam sej veš, vse me tu gor smo mal nestrpne), pa bo potem naslednji mesec.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 30.3.2010 9:58:52
|
|
|
|
Arwenko
|
Ja, ja, tak je to. Jaz sem imela tudi eno računico, da bi marca uspelo, pa bi pač malo zamujal ne. Pa vam nekaj povem, imam tak feeling, da bom jaz imela ali božičkovčka ali pa silvesterčka, pa ne vem zakaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 30.3.2010 10:03:59
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Ja, ja, tak je to. Jaz sem imela tudi eno računico, da bi marca uspelo, pa bi pač malo zamujal ne. Pa vam nekaj povem, imam tak feeling, da bom jaz imela ali božičkovčka ali pa silvesterčka, pa ne vem zakaj Arwenko super, drži se teh svojih občutkov. Hmmm ne veš zakaj - kaj pa če je to tisti šesti čut, ko si nekaj prepričan da se bo zgodilo in potem se res.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 30.3.2010 10:38:41
|
|
|
|
Arwenko
|
Pa veš da sem vedno govorila, kak mora bit grozno imet RD tam okrog božiča in novega leta , zdaj pa se mi zgodi, da ga bo ravno moj otrok imel.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 30.3.2010 11:16:26
|
|
|
|
*Star*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Pa veš da sem vedno govorila, kak mora bit grozno imet RD tam okrog božiča in novega leta , zdaj pa se mi zgodi, da ga bo ravno moj otrok imel. Ga boš pa tolko bolj razvajala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 30.3.2010 11:27:28
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Pa veš da sem vedno govorila, kak mora bit grozno imet RD tam okrog božiča in novega leta , zdaj pa se mi zgodi, da ga bo ravno moj otrok imel. hja sej mogoče ti je pa ravno zato takrat namenjen, da boš občutila kako to zgleda, ker itak boš njegov rojstni dan podoživaljala z njim in praznovala kot da je tvoj rojstni dan.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 30.3.2010 11:37:04
|
|
|
|
Arwenko
|
Ja, meni je blo ful grozno ne, mi ki imamo sredi leta rojstni dan, smo vedno dobili darila za Rd in pol za božič ne, tisti prijatelji (sošolci/sošolke), ki pa so meli takrat RD, pa so vedno dobili samo enkrat darilo ne in v OŠ se mi je to zdelo grozno hudo in tragično.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 30.3.2010 11:41:15
|
|
|
|
lidik
|
Ja verjamem ja, sej tudi meni je bilo to tak zoperno v OS, sem imela najboljšo prijateljico, ki je imela ravno 31.12. rojstni dan - in se mi je vedno smila, ker jaz sem imela takrat drugo obdarovanje, ona pa je vse skupaj dobila naenkrat. Kaj pa veš, mogoče bomo pa sedaj videle to še iz druge strani kot nekaj dobrega.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 30.3.2010 13:28:33
|
|
|
|
Arwenko
|
No, meni se še ni vlila, mi je kr čudno vse skupaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 30.3.2010 14:02:45
|
|
|
|
lidik
|
Arwenko pa če se ne bo no.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 30.3.2010 14:04:44
|
|
|
|
Arwenko
|
lidik, saj bi bila pozitivna veš, samo je BT že padla, tako da vem, da se bo. Bom pozitivnost za naslednji mesec prišparala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 30.3.2010 14:20:10
|
|
|
|
lidik
|
Ok Arwenko potem pa naslednji mesec.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 30.3.2010 14:29:17
|
|
|
|
Arwenko
|
Resnično samo čakam, da se vlije, da lahko začnem na novo štet dneve, jemat klomifenčke in pol bom rabla pike-poke za naslednji mesec.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 30.3.2010 14:33:12
|
|
|
|
lidik
|
Arwenko jaz ti jih že vnapraj pošiljam, ti pa jih sedaj vzemi za tisto kar si želiš.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 30.3.2010 14:42:44
|
|
|
|
Arwenko
|
Hvala lidik Želim, da nam vsem naslednji mesec uspe
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 30.3.2010 14:50:07
|
|
|
|
lidik
|
ja arwenko jaz tudi to želim In upam ,da nam bo uspelo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 30.3.2010 19:37:08
|
|
|
|
witch
|
arwenko da bo tako kot si sama želiš Drugače pa tudi jaz sem vedno govorila, da nebom imela otroka decembra zdaj pa mi je vseeno. Samo da bo
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 30.3.2010 20:01:30
|
|
|
|
witch
|
Trcy1, anonimna, anonimna pika, didi82, Lopona, Thejchy25, Arwenko - kaj ste nalulale? držim pesti, da boste vse rozike Hitro se polulajte, ker jaz bi barvala
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 31.3.2010 7:14:56
|
|
|
|
nadinne
|
Hojla punce. Sem prišla malo pogledat če je kak nov plusek...verjetno bom mogla med april pogledat Dajmo punce...navijam za vas. Sem videla ko sem preletela vse kar ste napisale, da se pogovarjate o roj. dnevih okoli praznikov...arwenko jaz imam r.d. na novo leto in morem rečt da ni lepšega kot to! Pa ni res da dobiš le eno darilo...jaz vedno dobim kup daril posebej za r.d. in posebej za novo leto...za r.d. itak od vse žlahte in prijateljev dobivam darila še po ves mesec, ko se pač vidimo. Moja mami je imela r.d. na božič in je tudi vedno dobila dvojna darila, enako kot moja sestra, ki ima r.d. na Miklavža (pri nas v familiji imamao skoraj vsi r-d- na praznike). Tako da meni je vseeno kdaj je kdo rojen. Je pa nekaj...mojega r.d. živa duša ne pozabi nikoli Ker se vsem zdi tko "fajn" in zanimivo datum 1.1. Za koga drugega sem že doživela da si folk ne more zapomnit datuma, no mojega si vsi...še danes dobivam po mailu čestitke od ljudi, ki sem jih srečala pred leti in komaj še vem da smo se poznali Madonca sem se razpisala Lep dan vsem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 31.3.2010 8:00:57
|
|
|
|
witch
|
Jutro punce Saj jaz imam tudi na praznik rojstni dan ampak v sredini leta Mene moti pri tistih decembrčkih to, da jaz bankrotiram zraven njih Saj vedno dobijo dvojna darila. Ampak je eno sigurno manjše. Ker jaz za roj dan dobim več kot sestra, ki je decembrska. Za praznike pa vedno isto Ka zdaj punce? Bo kakšna sprememba na seznamčku danes?
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 31.3.2010 8:54:50
|
|
|
|
lidik
|
ŠE TUKAJ DOBRO JUTRO !!!!!!!!!!!!!! Jupi mi imamo pa sončka, čeprav je napovedan bil dežek. Kr naj tako ostane. Evo nekaj za vas:
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 31.3.2010 9:24:15
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro, pri meni še nič novega. Temperatura je še padla, imam čisto mini-mikro-malo rjavkastega izcedka, to komaj da se na papirju kaj vidi, vlila se še ni, testa pa tudi nisem delala, ker se mi je zdelo brezveze. Bomo videli, če je ne bo danes bom pomoje jutri naredila test.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
FOLNA KISLINAtiamiaAli ste pile folno kislino med nosečnostjo?Ja, normalno.. (
67%)
Ja, ampak večkrat pozabila (
17%)
Ne, se mi ne zdi potrebno (
10%)
Kaj je to? (
6%)
Število vseh glasov: 344Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!