Beba78
|
Zdravo, punce! Saj ne, da ne bi bilo fajn z vami, ampak meni je res "spuki", kako se ene in iste selimo iz meseca v mesec ... lidik, korinca ... Pa ko smo že glih pri selitvah in stanovanjih... IZVIRNO SPOROČILO: witch Punce imam eno vprašanje. A že vse živite v svojih stanovanjih/hišah? Midva sva še namreč pri mojih starših. Si še ne moreva privoščiti svoje hiše/stanovanja. Bila sem danes pri kolegici, ki si je s fantom naredila pri svojih stariših posebej kuhinjo in dnevno. Ma sem se kar zaljubila v tisto stanovanje. In dobila pošteno voljo da grem na svoje... ampak kaj ko so to le želje, ki jih še dolgo ne bom mogla uresničiti.. Mi2 sva najemnika že skoz, glih zdej sva se selila v eno veliko stanovanje, pa nama najemodajalka teži, naj greva ven, ker bi ona rada prodala stanovanje (imava veljavno najemno pogodbo, tako da je ne misliva glih upoštevat, ker nisem mačka z mladimi, da bom vsak mesec menjala prostor)...In sem tudi včeraj imela krizo zaradi tega, ker nimava lastnega stanovanja, pa jaz sem točno vedela, kje je moj dom, pa moj dragi tud, najin malček ga pa kar nima ...Sem bila ful žalostna zaradi teh bednih misli, pa sem se pol tolažila, da je še najbolj pomembno, da smo vsi zdravi, veseli, da se imamo radi ...Pa da si sploh lahko najemnino privoščiva...Ker lastnega stanovanja si ne moreva...Tega, v katerem sva zdej, najemodajalka prodaja za 250.000€ ... Pa imam tudi polno glavo načrtov, pa en dan ne vem, al bi bilo bolje tako ali drugače...Mah, očitno je, da se bova tudi v drugo načakala, pa mi je prav bedno, ampak proti temu se ne da nič narediti...In ja, tudi jaz razmišljam, kdaj bo uspelo, in verjamem, da BO... Lep dan!
|