Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: lepotna operacija ..... 7.2.2010 20:47:39
|
|
|
|
puppa
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana 28 Hvala vsem za odgovore in vaše izkušnje.... Se bom morala kar odločiti. Se pa kar nagibam k temu, da grem na operacijo. To bi rada storila predvsem zaradi svoje samozavesti. Rada bi si jo izboljšala, ker je res bolj pri tleh ... Moram se odločiti še za primeren termin (poletje, zima) in k kateremu kirurgu grem .... Če misliš, da se bo tvoja samozavest izboljšala zaradi operacije se ZELO ZELO motiš. Praviš, da te grbica ne moti preveč - zakaj potem sploh operacija? Verjamem, da pri tebi grbica na nosu sploh ni problem. Problem je v glavi, problem so tvoje misli. In ker ti bodo "zravnali" nos, ti ne boš mislila o sebi čisto nič drugače. zaradi samozavesti jaz ne bi niti podrazno šla na kakršnokoli operacijo.
< Sporočilo je popravil puppa -- 7.2.2010 20:48:28 >
|
|
|
|
RE: lepotna operacija ..... 7.2.2010 21:33:50
|
|
|
|
diana 28
|
Verjetno imaš prav puppa... Moje misli mi delajo probleme.... Grbica me ne tako zelo hudo moti.... Nekako pa se mi zdi in upam, da bi mi to, da si popravim nos mogoče pomagalo..... Da bi se počutila bolj sprejeto, lepšo.... Mogoče bi bilo kaj bolje... Ne vem kaj bi mi lahko pomagalo, da bi bila bolj samozavestna in kaj bi izboljšalo moje misli o sami sebi....
|
|
|
|
RE: lepotna operacija ..... 7.2.2010 21:37:28
|
|
|
|
puppa
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana 28 Ne vem kaj bi mi lahko pomagalo, da bi bila bolj samozavestna in kaj bi izboljšalo moje misli o sami sebi.... Samo tvoje mislit i lahko pomagajo. Samo to! Ti si tista, ki o sebi misliš slabo. Samo TI! Preoblikuj svoje misli. Nauči se misliti lepo o sebi.
|
|
|
|
RE: lepotna operacija ..... 7.2.2010 21:46:38
|
|
|
|
diana 28
|
Bom poskušala ..... ... Danes začnem.... Upam, da mi bo kaj pomagalo..... Vem, da ni kar tako, vendar se bom potrudla. Bom videla kako bo. Hvala puppa....
|
|
|
|
RE: lepotna operacija ..... 8.2.2010 8:50:54
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana 28 Že nekaj časa se opogumljam, da bi povprašala za vaša mnenja glede lepotne operacije nosu. Zanime me ali bi si šle popraviti nos, če bi imele grbico. Mene sicer ne prav tako zelo moti vendar včasih me pa zamori ni mi jemlje samozavest. Bila sem že na posvetu vendar sem se kar malo prestrašila.... Pa ne želim biti ne vem kaka lepotica samo malo lepši nosč .... Imam tak nos kot ga je imela Mojca Mavec. No, ona si je popravila. Ne vem kaj narediti, sem prav malo v dilemi... Diana, moj sestra je decembra popravila nos pri planinšku, se ej dolgo pripravljala, bila v dilemi....no zdaj ji je močno žal da ni prej. Moj nos je zlomljen :( in ga še ne morem popravit dokler zobozdravniki ne nardijo svoje, ker mam tud čeljust poškodovano. Sicer kot sem rekla, ne bi čakala niti minutke, bi že imela spet lep in raven nos Želim ti pogum za odločitev in potem seveda lep nos
|
|
RE: lepotna operacija ..... 24.2.2010 17:49:26
|
|
|
|
emibu
|
IZVIRNO SPOROČILO: A & T Jaz sem si pred tremi leti povečala prsi, pa ne zaradi modne muhe, ne zaradi drugih, zaradi sebe in svoje samozavesti, ker so se mi zaradi črpanja mleka po prvem porodu (7 mesecev) čisto spremenile. Visela je le koža, kot čajne vrečke. Na operacijo sem šla po drugem porodu in sem več kot zadovoljna. Če tebe tvoj nosek moti, si ga popravi, je pa res, da vsaka operacija predstavlja tveganje, tako zdravstveno, kot tudi estetsko. Jaz sem dr. popolnoma zaupala in sem z vsem zadovoljna. Vso srečo. tole tudi mene zanima..koliko si pa plačala?e ni skrivnost..
|
|
|
|
RE: lepotna operacija ..... 25.2.2010 10:26:42
|
|
|
|
A & T
|
Plačala sem 2.900,00 EUR, pa športni modrc si moraš kupiti.
|
|
|
|
RE: lepotna operacija ..... 25.2.2010 10:41:16
|
|
|
|
emibu
|
IZVIRNO SPOROČILO: A & T Plačala sem 2.900,00 EUR, pa športni modrc si moraš kupiti. ta poseg si imela v tujini ali pri nas? pa si zadovoljna z rezultatom?če ni skrivnost bi mi mogoče zaupala pri kterem zdravniku si to opravla..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.2.2010 11:10:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: lepotna operacija ..... 26.2.2010 14:41:56
|
|
|
|
diana 28
|
Pri meni je tako, da me včasih bolj, včasih pa manj moti. Sem pa zelo v dvomih kaj narest. Po eni strani bi takoj šla, da bi bil mir in nebi niti o tem razmišljala več, po drugi strani pa je kup predsodkov in misli, ki me ustavijo. Tudi pri meni se pojavi kakšna opazka in takrat se bolj nagibam k temu, da bi šla.... Najbolj se spomnem ko mi je enkrat na začetku rekel fant.... '' mooo, kakšen profil''- itak, da te sesuje. .....Pa še drugi primeri so bili. Ko sem dobila od enega ''prijatla'' malega nosoroga za roj. dan.... bog ve zakaj ? Čeprav je bil čisti brezveznik in se ne sekiram zaradi njega, vendar te pa ''opomni'' na to napako in ti ni vseeno. Upam, da si bom kmalu razjasnila pri sebi in se odločila...
|
|
|
|
RE: lepotna operacija ..... 1.3.2010 9:28:01
|
|
|
|
A & T
|
IZVIRNO SPOROČILO: emibu IZVIRNO SPOROČILO: A & T Plačala sem 2.900,00 EUR, pa športni modrc si moraš kupiti. ta poseg si imela v tujini ali pri nas? pa si zadovoljna z rezultatom?če ni skrivnost bi mi mogoče zaupala pri kterem zdravniku si to opravla.. Operiral me je dr. Fabjan v Ankaranu in sem zadovoljna.
|
|
|
|
RE: lepotna operacija ..... 9.5.2010 20:18:13
|
|
|
|
nikita88
|
Pozdravljene vse. Stara sem 29 let, za operacijo nosu sem se odločila pri 17-ih, torej takoj, ko je bilo to - zaradi razvoja in rasti obraznih kosti mogoče. Kljub temu, da se od vedno nadvse bojim igel, bolnic, zobozdravnikov, vseh najmanjših zdaravstevnih posegov, sem si tega tako želela, da sem zbrala pogum in šla. S tem bi samo želela povedati, da te takrat, ko si nečesa res tako zelo želiš, pripravljen soočiti se z vsem strahom na svetu in potrpeti vse kar je potrebno.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?