|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: lepotna operacija .....
7.2.2010 20:47:39   
puppa
IZVIRNO SPOROČILO: diana 28

Hvala vsem za odgovore in vaše izkušnje....

Se bom morala kar odločiti. Se pa kar nagibam k temu, da grem na operacijo. To bi rada storila predvsem zaradi svoje samozavesti. Rada bi si jo izboljšala, ker je res bolj pri tleh user posted image ...

Moram se odločiti še za primeren termin (poletje, zima) in k kateremu kirurgu grem ....user posted image    

Če misliš, da se bo tvoja samozavest izboljšala zaradi operacije se ZELO ZELO motiš. Praviš, da te grbica ne moti preveč - zakaj potem sploh operacija?
Verjamem, da pri tebi grbica na nosu sploh ni problem. Problem je v glavi, problem so tvoje misli. In ker ti bodo "zravnali" nos, ti ne boš mislila o sebi čisto nič drugače.
zaradi samozavesti jaz ne bi niti podrazno šla na kakršnokoli operacijo.

< Sporočilo je popravil puppa -- 7.2.2010 20:48:28 >

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.2.2010 21:33:50   
diana 28
Verjetno imaš prav puppa...user posted image   Moje misli mi delajo probleme....

Grbica me ne tako zelo hudo moti.... Nekako pa se mi zdi in upam, da bi mi to, da si popravim nos mogoče pomagalo..... Da bi se počutila bolj sprejeto, lepšo....  Mogoče bi bilo kaj bolje... Ne vem kaj bi mi lahko pomagalo, da bi bila bolj samozavestna in kaj bi izboljšalo moje misli o sami sebi.... user posted image

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.2.2010 21:37:28   
puppa

Ne vem kaj bi mi lahko pomagalo, da bi bila bolj samozavestna in kaj bi izboljšalo moje misli o sami sebi.... user posted image

Samo tvoje mislit i lahko pomagajo. Samo to! Ti si tista, ki o sebi misliš slabo. Samo TI!
Preoblikuj svoje misli. Nauči se misliti lepo o sebi.

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.2.2010 21:46:38   
diana 28
Bom poskušala .....user posted image ... Danes začnem.... Upam, da mi bo kaj pomagalo.....  Vem, da ni kar tako, vendar se bom potrudla. Bom videla kako bo.

Hvala puppa.... user posted image

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
8.2.2010 8:50:54   
Zvezdica

Že nekaj časa se opogumljam, da bi povprašala za vaša mnenja glede lepotne operacije nosu. Zanime me ali bi si šle popraviti nos, če bi imele grbico. Mene sicer ne prav tako zelo moti vendar včasih me pa zamori ni mi jemlje samozavest. Bila sem že na posvetu vendar sem se kar malo prestrašila.... user posted image Pa ne želim biti ne vem kaka lepotica samo malo lepši nosč user posted image .... Imam tak nos kot ga je imela Mojca Mavec. No, ona si je popravila.

Ne vem kaj narediti, sem prav malo v dilemi... 

Diana, moj sestra je decembra  popravila nos pri planinšku, se ej dolgo pripravljala, bila v dilemi....no zdaj ji je močno žal da ni prej.
Moj nos je zlomljen :( in ga še ne morem popravit dokler zobozdravniki ne nardijo svoje, ker mam tud čeljust poškodovano. Sicer kot sem rekla, ne bi čakala niti minutke, bi že imela spet lep in raven nosuser posted image

Želim ti pogum za odločitev in potem seveda lep nosuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 30
24.2.2010 17:49:26   
emibu
IZVIRNO SPOROČILO: A & T

Jaz sem si pred tremi leti povečala prsi, pa ne zaradi modne muhe, ne zaradi drugih, zaradi sebe in svoje samozavesti, ker so se mi zaradi črpanja mleka po prvem porodu (7 mesecev) čisto spremenile. Visela je le koža, kot čajne vrečke. Na operacijo sem šla po drugem porodu in sem več kot zadovoljna.

Če tebe tvoj nosek moti, si ga popravi, je pa res, da vsaka operacija predstavlja tveganje, tako zdravstveno, kot tudi estetsko. Jaz sem dr. popolnoma zaupala in sem z vsem zadovoljna.

Vso srečo.

tole tudi mene zanima..koliko si pa plačala?e ni skrivnost..

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 31
25.2.2010 10:26:42   
A & T
Plačala sem 2.900,00 EUR, pa športni modrc si moraš kupiti. 

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 32
25.2.2010 10:41:16   
emibu

ta poseg si imela v tujini ali pri nas? pa si zadovoljna z rezultatom?če ni skrivnost bi mi mogoče zaupala pri kterem zdravniku si to opravla..

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   [Brisano sporočilo]
25.2.2010 11:10:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu puppa)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
26.2.2010 14:41:56   
diana 28
Pri meni je tako, da me včasih bolj, včasih pa manj moti. Sem pa zelo v dvomih kaj narest. Po eni strani bi takoj šla, da bi bil mir in nebi niti o tem razmišljala več, po drugi strani pa je kup predsodkov in misli, ki me ustavijo.

Tudi pri meni se pojavi kakšna opazka in takrat se bolj nagibam k temu, da bi šla.... Najbolj se spomnem ko mi je enkrat na začetku rekel fant.... '' mooo, kakšen profil''- itak, da te sesuje. user posted image .....Pa še drugi primeri so bili. Ko sem dobila od enega  ''prijatla'' malega nosoroga za roj. dan.... bog ve zakaj ?user posted image  Čeprav je bil čisti brezveznik in se ne sekiram zaradi njega, vendar te pa ''opomni'' na to napako in ti ni vseeno.

Upam, da si bom kmalu razjasnila pri sebi in se odločila...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 35
1.3.2010 9:28:01   
A & T
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

ta poseg si imela v tujini ali pri nas? pa si zadovoljna z rezultatom?če ni skrivnost bi mi mogoče zaupala pri kterem zdravniku si to opravla..

Operiral me je dr. Fabjan v Ankaranu in sem zadovoljna.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 36
9.5.2010 20:18:13   
nikita88
Pozdravljene vse. Stara sem 29 let, za operacijo nosu sem se odločila pri 17-ih, torej takoj, ko je bilo to - zaradi razvoja in rasti obraznih kosti mogoče.
Kljub temu, da se od vedno nadvse bojim igel, bolnic, zobozdravnikov, vseh najmanjših zdaravstevnih posegov, sem si tega tako želela, da sem zbrala pogum in šla.
S tem bi samo želela povedati, da te takrat, ko si nečesa res tako zelo želiš, pripravljen soočiti se z vsem strahom na svetu in potrpeti vse kar je potrebno.

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?