Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: lepotna operacija ..... 1.2.2010 20:26:22
|
|
|
|
zmajaz
|
Jaz bi rekla za tako zadevo samo - zakaj pa ne, če te moti in če si lahko privoščiš.
|
|
|
|
RE: lepotna operacija ..... 1.2.2010 20:30:51
|
|
|
|
Anonimen
|
enako kot zmajaz....
|
|
|
|
RE: lepotna operacija ..... 1.2.2010 21:25:59
|
|
|
|
Naja31
|
Živjo, jaz tudi že nekaj časa razmišljam o tem. Najprej zato ker imam zaraščen nosni pretin in eno nosnico popolnoma neprehodno, potem pa tudi iz estetskih razlogov. Ampak se nikakor ne morem odločiti za poseg. 4 leta nazaj sem že imela datum za operacijo pretina, pa se potem nisem prikazala. Vedno sem bila mnenja, da ne grem pod nož če ni življenje ogroženo . Nekaj mesecev nazaj pa sem ponovno začela razmišljati o tem. Ne morem se odločiti. Gledala sem cene po netu, okrog 4 000 eurov bi prišlo. Saj mogoče bi mi kakšen del krila zavarovalnica ker gre tudi za zdravstveno težavo. Trenutno toliko denarja itak nimam, tako da bi morala počakati še kakšen mesec. Kam pa si šla na posvet če lahko vprašam? In kaj so ti rekli? Meni so priporočili Planinška. Pomisleke imam tudi glede tega, da to potem ne bom več jaz, če me razumeš. Moj nos je dominanten, je nos po očetovi strani družine, vsi ga imamo, in me skrbi, da bom s tem izgubila del identitete.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 21:35:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: lepotna operacija ..... 1.2.2010 21:38:06
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška bom prej joške operirala.. A ni to še bolj boleče kot nos? Pravijo, da ful boli - ker potem je tu še tujek v telesu, česar pri nosu ni.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 21:41:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: lepotna operacija ..... 1.2.2010 21:43:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška bom prej joške operirala.. A ni to še bolj boleče kot nos? Pravijo, da ful boli - ker potem je tu še tujek v telesu, česar pri nosu ni. Tujka ni, če si jih greš zmanjšat
|
|
|
|
RE: lepotna operacija ..... 1.2.2010 21:48:16
|
|
|
|
majuška10
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz Jaz bi rekla za tako zadevo samo - zakaj pa ne, če te moti in če si lahko privoščiš. isto mislim... drgač pa vsak zase ve kaj je zanj najboljše..... jst sem do pred kratkim nosila breckete (aparat), v 17 letih sem menjala 6 ortodontov, nevem kolko aparatov, teorij,...100x sem že obupala, da ne govorim o mojih starših; a strašno sem si želela, da bi imela pošlihtane zobe... no se je splačalo; 3 leta nazaj sem dobila breckete in končno- se zdaj lahko brezskrbno smejim na širooookooo...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 21:54:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: lepotna operacija ..... 1.2.2010 21:56:02
|
|
|
|
majuška10
|
tako
|
|
|
|
RE: lepotna operacija ..... 1.2.2010 22:13:27
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška nep, nos je med najbolj bolečimi ker ti ga "razbijajo" --vzame kladivce in bum bum bum... Auč!
|
|
|
|
RE: lepotna operacija ..... 1.2.2010 22:14:02
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Tujka ni, če si jih greš zmanjšat Ja v tem primeru ga pa res ni.
|
|
|
|
RE: lepotna operacija ..... 1.2.2010 22:17:07
|
|
|
|
diana 28
|
Živjo, jaz tudi že nekaj časa razmišljam o tem. Najprej zato ker imam zaraščen nosni pretin in eno nosnico popolnoma neprehodno, potem pa tudi iz estetskih razlogov. Ampak se nikakor ne morem odločiti za poseg. 4 leta nazaj sem že imela datum za operacijo pretina, pa se potem nisem prikazala. Vedno sem bila mnenja, da ne grem pod nož če ni življenje ogroženo user posted image . Nekaj mesecev nazaj pa sem ponovno začela razmišljati o tem. Ne morem se odločiti. Gledala sem cene po netu, okrog 4 000 eurov bi prišlo. Saj mogoče bi mi kakšen del krila zavarovalnica ker gre tudi za zdravstveno težavo. Trenutno toliko denarja itak nimam, tako da bi morala počakati še kakšen mesec. Kam pa si šla na posvet če lahko vprašam? In kaj so ti rekli? Meni so priporočili Planinška. Pomisleke imam tudi glede tega, da to potem ne bom več jaz, če me razumeš. Moj nos je dominanten, je nos po očetovi strani družine, vsi ga imamo, in me skrbi, da bom s tem izgubila del identitete. IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Jaz sem bila pri dr. Fabjanu. Pregled stane 50€, kar je veliko vendar jaz sem reskirala. Rekel mi je, da bi mi precej predelal nos... Izboljšal naj bi tudi dihanje, saj je opazil neko napako in zravnal bi ga tudi, ker je malo ukrivljen. Edino kar me je zmotlo je to, da mi je prikazal precej manjši nos- v obliki skakalnice, kar pa si ne želim saj bi ga rada samo zravnala. No rekel je, da bi naredil tako kot jaz želim. Ceno je postavil 2.900€ s tem, da prineseš denar na dan operacije ali prej (avans). Ja, tudi jaz imam veliko pomislekov in to prav takšne kot jih ti navajaš. Predvsem to, da je nos podedovan in del družine po mamini strani in po eni strani se mi zdi to zanikanje družine. Pa tudi glede identitete, kot si ti omenila.... Težka odločitev.... Veliko razmišljam in mi nekako ne da miru....
|
|
|
|
RE: lepotna operacija ..... 1.2.2010 22:23:40
|
|
|
|
diana 28
|
Ko sem bila na pregledu mi je rekelDr. Fabljan, da po operaciji dajejo tablete proti bolečinam in, da ne boli. Čutil naj bi kot en prehlad. Ne vem, ali je res ali pa samo opogumlja, da se ne preveč ustrašiš.
|
|
|
|
RE: lepotna operacija ..... 1.2.2010 22:30:54
|
|
|
|
Naja31
|
Od mojega moža sodelavec si je dal popraviti nos pri Glumičiću na Hrvaškem. Mož pravi, da je že naslednji dan skakal okrog, edino nekaj podplutb je imel. Naj sploh ne bi bilo hudo. Jaz sem spet začela razmišljati o tem ker me zadnje čase na vseh mojih fotografijah blazno moti nos. Vsakič ko pogledam mi nos pade v oči. Je pa tudi res da imam slabše obdobje kar se tiče zadovoljstva s sabo in lastnim telesom. Zdaj sem se resno lotila hujšanja, da se končno znebim odvečnih kilogramov od obeh nosečnosti, potem bom pa videla. Mogoče me pa nos ne bo več toliko motil. Ampak dejstvo da imam zaraščen pretin pa ostane.
|
|
|
|
RE: lepotna operacija ..... 1.2.2010 22:49:26
|
|
|
|
diana 28
|
Ja, potplutbe menda lahko trajajo nekaj dni vendar jih lahko blažiš s kremo in počasi izginejo. Uff, slik pa niti ne omenjaj ..... Na določenih ko se vidim me kar razžalosti in se počutim grozno, sama sebi se zdim grda. Strah me je, da nisem dovolj lepa za svojega partnerja itd. Grozno res.... Sigurno pa je odvisno tudi od same sebe, včasih je to bolj izrazito drugič manj. Glede kilogramov pa bi rekla takole... ko sem jih jaz imela malo več se mi je tudi nos manj videl, ker sem imela bolj zapolnjen obraz.... Ko pa sem shujšala je še bolj štrlel ven....to so mi bljižnji povedal-moj svak, ki me rad heca ... Je pa sigurno odvisno od posameznika.... Jaz sem shujšala tudi v obraz in se je kar poznalo. Bo treba še malo preštudirat kaj narediti... ali se odločim za poseg ali pa se sprijaznim in obdržim ta moj nosač.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 22:49:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 23:00:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: lepotna operacija ..... 2.2.2010 10:12:38
|
|
|
|
diana 28
|
Ojej.... zgleda kar huda ta operacija..... No ja, saj ne čutiš vendar za videt pa je grozljivo.....
|
|
|
|
RE: lepotna operacija ..... 3.2.2010 10:20:21
|
|
|
|
A & T
|
Jaz sem si pred tremi leti povečala prsi, pa ne zaradi modne muhe, ne zaradi drugih, zaradi sebe in svoje samozavesti, ker so se mi zaradi črpanja mleka po prvem porodu (7 mesecev) čisto spremenile. Visela je le koža, kot čajne vrečke. Na operacijo sem šla po drugem porodu in sem več kot zadovoljna. Če tebe tvoj nosek moti, si ga popravi, je pa res, da vsaka operacija predstavlja tveganje, tako zdravstveno, kot tudi estetsko. Jaz sem dr. popolnoma zaupala in sem z vsem zadovoljna. Vso srečo.
|
|
|
|
RE: lepotna operacija ..... 4.2.2010 22:18:09
|
|
|
|
pina colada
|
Če te moti, zakaj pa ne... Moj je bil tudi malo podoben staremu nosu Mojce Mavec, pa mi je Glumičić rešil problem in to zelo uspešno...še vedno sem nekako ostala "old me", vendar je nos veliko lepši, elegantnejši, ravnejši... Čeprav mi je lomil nos in ožal nosno kost, me ni bolelo več kot en dan po op., le v modricah sem bila kak teden. Me je pa op. pred 4 leti stala 1500 €.
|
|
|
|
RE: lepotna operacija ..... 6.2.2010 22:18:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana 28 Imam tak nos kot ga je imela Mojca Mavec. No, ona si je popravila. Ni opazit
|
|
|
|
RE: lepotna operacija ..... 7.2.2010 20:01:36
|
|
|
|
diana 28
|
Hvala vsem za odgovore in vaše izkušnje.... Se bom morala kar odločiti. Se pa kar nagibam k temu, da grem na operacijo. To bi rada storila predvsem zaradi svoje samozavesti. Rada bi si jo izboljšala, ker je res bolj pri tleh ... Moram se odločiti še za primeren termin (poletje, zima) in k kateremu kirurgu grem ....
|
|
|
|
RE: lepotna operacija ..... 7.2.2010 20:45:23
|
|
|
|
Taddy78
|
Jaz bi na tvojem mestu tudi šla...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?