Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 19:45:19
|
|
|
|
benika
|
aja men se totalno želodec obrača ko moj je sendvič in zravn jogurt...fujjjjj. Kaj pa je s tem narobe Naša mami je potico in suho meso. Mi smo včasih jedli kruh z maslom, na katerega smo namazali zmiksane beljake s kakavom.
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 19:56:58
|
|
|
|
1cebelica
|
Jaz imam pa rada sirove štruklje z drobtinami, pa krompirjevo solato.
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 20:07:51
|
|
|
|
~Biba~
|
- marmeladne palačinke+ skleda zelene solate (sladko kisla kombinacija, pri kateri mojemu obrača želodec, nimam pojma ) - kokice z vegeto
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 20:31:28
|
|
|
|
majch
|
ajvar na kruhu kisla smetana na kruhu sladica pa fajn kislo vino zraven v mleko si dam obvezno žlico medu ko jem cornflakse ampak te mi niso tako čudne kot eni trdijo da so... btw..moj poklon domačici s tunino
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 21:06:49
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: majch kisla smetana na kruhu v mleko si dam obvezno žlico medu ko jem cornflakse a to je čudno? jest kislo smetano na kruhu že od malega obožujem (ok, obožujem kislo smetano v VSEH pojavnih oblikah), cornflakse pa že kupim take z medom
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 21:25:58
|
|
|
|
leilani
|
- navaden jogurt z jušnimi kroglicami, s tem da jih v juhi ne morem jest ker "razpadejo" (če to jem pred mojo mamo, gre kar proč) - jogurt z medom - polenta z marmelado - kisla smetana v večini hrane, le na kruhu je ne morem jest - ko sm bla mala sm dajala pomfri v juho (zdej če samo pomislim na to mi obrača) - čips in ajvar (sicer zdej ne več, včasih pa) - poleti, ko so paradižniki, paprike, kumarice okisane...kar ostane rada pomakam kruh noter in tisti "sladko-kisel-in ne vem še kakšen okus, ko so vsi soki premešani"... - sendvič in zraven ogromna skodelica kave aja pa jogurt+sendvič - prva liga kombinacija
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 22:07:56
|
|
|
|
Klemy82
|
Ko sem bila mala sem ful rada jedla maslene piškote s Kekec pašteto. njami. Trenutno nimam nobenih takih eksotičnih receptov, mogoče se zdi komu čudno edino to,da rada jem palačinke pa navadni jogurt skup. Ali pa borovničev.
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 2.2.2010 6:56:34
|
|
|
|
ZARA
|
Od moje mati sodelavka je na čokoladne piškote mazala senf.
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 10:07:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 10:31:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 2.2.2010 13:53:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika moj ati si nardi tole na masti z ocvirki si speče jajco + pašteto + poli salamo Taka jajca jejo moji otroci Aja, men je pa zelo dobro kruh+marmelada+kisla smetana.
< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 2.2.2010 13:54:51 >
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?