Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 8:50:21
|
|
|
|
RAKICA2007
|
uuuuu jaaaa več kombinacij npr. palačinke in majoneza, evrokrem in česen pa še kaj bi se našlo
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 8:52:54
|
|
|
|
Hope2
|
Na kruhu namazana kisla smetana, sladkor in cimet. Ni bilo denarja za evrokrem in nam je mami iz tega naredila rjavi namaz V srednji šoli pa smo dobili ABC sirni namaz in med. Sprva smo čudno gledali, ampak na koncu nam je bilo vsem všeč Moj kolega pa mora vedno jest pizzo z arašidovim maslom
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 8:54:52
|
|
|
|
viroza
|
Margarina in kakav zmešan skupa j,smetana od zavretga mleka in češpova domača marmelada.Njama
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 8:55:15
|
|
|
|
Anonimen
|
palacinke s pasteto pomfri namaka v sladoled v obaro namaka rulado....
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 8:59:10
|
|
|
|
mika
|
Tako kot tvoj sin...margarina in nutela . sicer ne vem kaj je za koga čudno, men je dobro, margarina + pašteta in majoneza+pašteta
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 9:03:43
|
|
|
|
diva 4
|
Moja hči obožuje na kruh namazano kislo smetano in med.
< Sporočilo je popravil diva 4 -- 1.2.2010 9:04:06 >
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 9:08:29
|
|
|
|
štrumfek
|
moj pa obožuje na kruh namazano margarino, marmelado, po vrhu si da pa čebulo če mene prašaš grozna kombinacija
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 13:10:50
|
|
|
|
Lucrecia
|
Nikoli nisem razumela, kako lahko nekdo jé sir, namazan z gozdnim medom (nevem zakaj prav gozdnim?!). Ojoj prejoj. Ampak ta ni najhujša. En možev kolega si je na dopustu mirne duše skuhal testenine in jim dodal omako iz, pazite to, mačje hrane ali pa za zajtrk dal tuno z oljem vred v sadni jogurt ter potresel z mešanico semen ter dodal malo origana. Bizarno do kraja, zrelo za kako weird TV. Ostala klapa ni mogla jesti dva dni za isto mizo, smo se pa pred dopustom spraševali, kaj hudiča mu bo konzerva Wiskasa, saj mačka ni nobenga s sabo vlekel.
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 13:18:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene moj čudno gleda, ko si kdaj privoščim kak grešni večer pred TV-jem in zraven pomakam čips v nutelo al pa v kislo smetano ... sam je pa takooo dobro . V bistvu mi je pa kisla smetana najbolj univerzalno živilo in jo kombiniram povsod ... na kruhu z marmelado ali s sladkorjem in limono ali z jabolkom, potem vanjo namakam sveže kumare, zeleno papriko ali paradižnik, pa skupaj s trdo kuhanim jajcem je dobra ... pa v solati, v omakah, juhi, ... ni da ni
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 13:23:45
|
|
|
|
Kerensa*
|
Klasika: kajmak in marmelada.
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 13:29:31
|
|
|
|
tamiflu
|
meni in moji hčeri je všeč pašteta in majoneza na kruhu, prvo pašteta te pa še majoneza gor
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 13:30:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamiflu meni in moji hčeri je všeč pašteta in majoneza na kruhu, prvo pašteta te pa še majoneza gor To ni nič posebnega, to je pri nas klasika
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 13:32:28
|
|
|
|
Urshy78
|
pred leti se mi je skoraj želodec obrnil, ko si je prijateljica na kruh namazala ajver, čez to pa marmelado in z užitkom vse to pojedla
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 13:33:29
|
|
|
|
Hope2
|
Še eno sem se spomnila. Čokoladne kokice. Če mojemu omenim se mu želodec obrne. Ampak ko smo bili mali, so še prodajali čokoladne kokice (kviki). Te kokice so mi bile najboljše, samo jih več ni za kupit Pa doma smo dolga leta jedli kokice s sladkorjem, sploh nisem vedela, da obstajajo tudi slane
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 13:33:35
|
|
|
|
poli*
|
Banana in zraven mažeš nutelo gor- njami. En prjatu je mineštro in zraven še marmelado, njegov tamali pa zraven njokov (+omaka iz govedine) nabaše še tisto smtano za v kavo . Pa vse poje
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 13:38:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, pa mojmu ni bilo nikoli jasno, kako lahko jem zraven kake mineštre (gobove, fižolove, cvetačine juhe itd.) palačinke z marmelado (nutelo ali kislo smetano). Pri njem so bile palačinke vedno kot sladica na koncu kosila, mi smo jih pa že odnekdaj jedli zraven mineštre ... pač v eni roki žlico, v drugi pa palačinko .
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 13:38:56
|
|
|
|
tamiflu
|
špageti z benkom
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 13:41:08
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamiflu špageti z benkom Moja setsrična je jedla prežganko z benkom
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 13:44:54
|
|
|
|
zvesta
|
kisle kumarice in mleko.... mmmmm... slane kokice in sladoled ali pa pomfri in sladoled...
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 13:53:17
|
|
|
|
uwaga
|
Sine ima zelo rad rižev narastek s ketchupom, hči pa kruhove cmoke, malo omake zraven pa kos kruha.
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 13:54:08
|
|
|
|
Gina
|
zmešam surovo jajce in kislo smetano, pa polijem čez špagete - njami.
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 13:55:47
|
|
|
|
TomTaylor
|
- banana ali jagode narezane na kruhu - evrokrem na kruhu in čez čajna (!) salama (baje mora bit čajna, čene je zanič ...osebno ne bi preverjala če drži) - albert piškoti + pašteta - palačinke pečene na zaseki (njami) - kisla smetana na kruhu in ščep vegete čez (njamsi) - kos kruha in čez žlico olja, žlico kisa ter sol in poper (ful dobro) - pire krompir in jabolčna čežana (hrana iz mojega otroštva, danes se pa posamezniki kar čudijo ob tej kombinaciji) - čips pomakamo v kislo smetano (pa to je zakon!) - polenta skuhana na mleku in nato notri sadni jogurt ali sadna skuta (naša tavečja obožuje) - toast kruh + tanek sloj marelične marmelade (ali medu) + rezina sira (Jošt) čez - zaseka na kruhu čez pa zenf - pašteta z majonezo je pa klasika ...
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 13:56:48
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: uwaga Sine ima zelo rad rižev narastek s ketchupom, hči pa kruhove cmoke, malo omake zraven pa kos kruha. Moja babi pa zraven pomfrija je kruh
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 14:02:22
|
|
|
|
Šaki
|
moj je tud enkrat zrezke namakal v sok..bljak.... aja men se totalno želodec obrača ko moj je sendvič in zravn jogurt...fujjjjj.
< Sporočilo je popravil Šaki -- 1.2.2010 14:03:29 >
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?