Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 14:05:30
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šaki aja men se totalno želodec obrača ko moj je sendvič in zravn jogurt...fujjjjj. a res? Mi tut tko jemo sendviče in zraven bureka obvezno jogurt , a veš kok je dobro
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 14:07:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor - pire krompir in jabolčna čežana (hrana iz mojega otroštva, danes se pa posamezniki kar čudijo ob tej kombinaciji) To je pa itak zakon .. mi to še zdaj jemo vsaj 1x na mesec
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 14:07:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Šaki aja men se totalno želodec obrača ko moj je sendvič in zravn jogurt...fujjjjj. a res? Mi tut tko jemo sendviče in zraven bureka obvezno jogurt , a veš kok je dobro Jz imam tut zraven sendviča rada jogurt ali mleko.
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 14:08:27
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šaki aja men se totalno želodec obrača ko moj je sendvič in zravn jogurt...fujjjjj. Mmmmm, a ni to klasika?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 14:12:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 14:16:54
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Šaki aja men se totalno želodec obrača ko moj je sendvič in zravn jogurt...fujjjjj. Mmmmm, a ni to klasika? jaaaaaaaaaaaaa.sj to je to..to ful ljudi je..men je pa tko zaničč.sploh če je jogurt sadni..kaj pa vem..mal sm čudna
< Sporočilo je popravil Šaki -- 1.2.2010 14:17:26 >
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 14:19:05
|
|
|
|
katra55
|
Meni se vsako Veliko noč čudijo ko jem potico, gor pa šunko, jajca in hren. Drugače mi je pa tudi zelo dobro zaseka+zenf ali pa pašteta+majoneza. Pa zraven sendviča obvezno sadni jogurt.
< Sporočilo je popravil katra55 -- 1.2.2010 14:20:14 >
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 14:20:42
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: katra55 Meni se vsako Veliko noč čudijo ko jem potico, gor pa šunko, jajca in hren. Drugače mi je pa tudi zelo dobro zaseka+zenf ali pa pašteta+majoneza. jaaaa! jz k sm bla mal mlajš...sem si vedno nardila en kruh z zaseko in zenfom...drugega pa margarino in marmelado...pa sm pol enga za drugim pojedla..mljaski!
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 14:36:26
|
|
|
|
pety78
|
Moderatorji, lepo prosim, če prestavite temo na forum Hujšanje! Ob prebiranju teme mi je namreč zmanjkalo apetita, kar niti ni tako slabo.
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 14:42:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 14:49:17
|
|
|
|
štrumfek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Šaki aja men se totalno želodec obrača ko moj je sendvič in zravn jogurt...fujjjjj. a res? Mi tut tko jemo sendviče in zraven bureka obvezno jogurt , a veš kok je dobro Jz imam tut zraven sendviča rada jogurt ali mleko. mmmmm zeeelo dobro
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 14:54:09
|
|
|
|
ZARA
|
Meni je full dobro: Pražen krompir + marelična marmelada Rižota + kis Ama njama...
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 15:00:31
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Še eno sem se spomnila. Čokoladne kokice. Če mojemu omenim se mu želodec obrne. Ampak ko smo bili mali, so še prodajali čokoladne kokice (kviki). Te kokice so mi bile najboljše, samo jih več ni za kupit sej to pa sploh ni tok zlo hudo... poskusi z navadnimi kokicami, zraven medtem ko jih jes, pa vtakni v usta se koscek cokolade... prfektna kombinacija!!!! drugac pa tud obuzujem pomfri namakat v sladoled.... njami!!!
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 15:03:07
|
|
|
|
ZARA
|
A se ne dobijo tudi čokoladni smokiji? O, fuuuj. Že sliši se odurno.
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 15:09:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 16:10:08
|
|
|
|
katra55
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Meni je full dobro: Pražen krompir + marelična marmelada Rižota + kis Ama njama... To je pa tut men njami.
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 16:59:11
|
|
|
|
enea
|
Se spomnem, ko sem bila mladih let (ma ja no saj nisem glih tako stara), sem si na en kos kruha namazala majonezo in marmelado, in sem pojedla, me pa zdaj ne pripraviš več do tega. Drugih " čudnih" kombinacij pa nimam/o Aja zdaj sem se spomnila, ko je bilo govora o jogurtu, ko sem bila noseča sem pojedla en krožnik sadja in zraven pila navaden jogurt
< Sporočilo je popravil enea -- 1.2.2010 17:00:47 >
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 17:00:36
|
|
|
|
Felicita
|
nism vsega brala, ampak (navadni) jogurt in burek je meni zakon... rada mam kombinacije majoneza + ajvar, majoneza+gorčica, majoneza+zenf (sploh za k hrenovkam so vse njami ). ful dobro je tut pomfri + sladoled (pomfri v sladoled namakaš - sploh če je mcsundae). katra tole velikonočno zadevo pr nas vsi doma izvajajo... meni pa ni baš
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 17:03:10
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita nism vsega brala, ampak (navadni) jogurt in burek je meni zakon... rada mam kombinacije majoneza + ajvar, majoneza+gorčica, majoneza+zenf (sploh za k hrenovkam so vse njami ). ful dobro je tut pomfri + sladoled (pomfri v sladoled namakaš - sploh če je mcsundae). katra tole velikonočno zadevo pr nas vsi doma izvajajo... meni pa ni baš Ma dejte mi povedat kakšna je razlika med gorčico in zenfom?
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 17:10:43
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: enea IZVIRNO SPOROČILO: Felicita nism vsega brala, ampak (navadni) jogurt in burek je meni zakon... rada mam kombinacije majoneza + ajvar, majoneza+gorčica, majoneza+zenf (sploh za k hrenovkam so vse njami ). ful dobro je tut pomfri + sladoled (pomfri v sladoled namakaš - sploh če je mcsundae). katra tole velikonočno zadevo pr nas vsi doma izvajajo... meni pa ni baš Ma dejte mi povedat kakšna je razlika med gorčico in zenfom? lol, tipkarska u bistvu sm hotla napisat eno kombinacijo majoneza + kečap... ampak eni dejansko pravijo, da je gorčica blaga, zenf pa peče... no, zame je načelno isto (če se ne zatipkam). evo, se ene kalorične sm se spomnla - zaseka pa kisla smetana na kruhu (belem, po možnosti)
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 17:16:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Berem vaše odgovore in (se smejem). Super ste in te kombinacije...Pa sem mislila, da imam jaz čudne kombinacije..
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 17:52:09
|
|
|
|
barika
|
Kruh + čokolada (sendvič varianta) in restan krompir in fuul kisa od solate gor. druga mi ne pade na misel, je vse normalno kar pojem
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 18:06:41
|
|
|
|
zvesta
|
Uuu, še ene moje hude sem se spomnila... Mentol bomboni (tisti trdi, zeleni) in mrzlo mleko
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 18:08:48
|
|
|
|
Lucrecia
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa moj je hrenovke in jih namaka v nutello... Ojoj Jaz večkrat vidim mojga brata, kako veselo mlaska ob piškotih Domačica namazanih s tuninim namazom iz une tube, kaj je že, Rio Mare pate?. Mene tišči v želodcu sam k tole tuki berem haha
|
|
|
|
RE: čudne komnbinacije hrane 1.2.2010 19:37:20
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor a res? Mi tut tko jemo sendviče in zraven bureka obvezno jogurt , a veš kok je dobro Ja, jogurt zraven mmmmmmmmmmmmmm (ampak navaden, ne sadni ) Drugače pa sama nimam nekih čudnih navad, razen tega, da sem izbirčna. Aja, moj se mi čudi kako lahko jem pire in kruh. Ja, meni je super, na kilah se pa tudi pozna Montignac bi skupi padel Tastari poje vse, ne glede na kombinacije. Edino pri njemu mora biti skoraj pri vsaki hrani še kila sladkorja zraven Tamali pa je obvezno testenine brez omake, salamo brez kruha (kruh na koncu), ja pa marmelado in kislo smetano na kruhu to je to lp
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?