sky -> KUKU J U L I J JE Ž E TU :)) (1.7.2005 8:58:15)
|
Končno sem se prebila čez včerajšnje večerno pisanje julijk:bravo:!! Madonca, ste bile pridne. Danes je res en tak super dan za rodit;). Čeprav sem jaz mojemu rekla, da bi pa jutri (točno 2 tedna pred PDP-jem), ker bi 'meli potem tako lepo poštimano z rojstnimi dnevi (vsi trije - točno na teden razmika:)-). Ampak glede na norenje male :duda:, bo verjetno še malo vztrajala v meni. Sem se pa danes prav fino naspala, ker sem :love: kuhala :kava: ob 4:20, sem se potem zakotalila nazaj pod odejo in lepo pančkala do 8:15. Pravi luksuz, vam rečem! Ja, pa za spremembo sem malo sanjala, pa je bilo ful čudno, ker sem imela doma kar naenkrat kao našo :duda:, ampak je bila stara že kaki dve leti, jaz pa paniko zganjala, ker ji sedaj nič od cotk in stvari, ki smo jih nabavili ni prav:((:ups::((:ups:. Ma ful čudne sanje. Pa še :modri: je bil:zmeden:! Mislim, da bo sedaj začela malo psiha delat:zmeden:. Drugače pa jaz ponoči fino spim (1x obisk WC-ja), pa zatekam tudi nič, tako da sem bom morala pri hujšanju prav namučiti :grrr: (ker ne bo nič vode izhlapelo), pa včeraj me je nehal boleti živec v tazadnji, tako da sem spet polno mobilna:bravo:. Samo :duda: mi včasih vadi navijaške korake in poze po več kot uro skupaj. Upam, da se je kateri uspelo prebiti skozi:ups:! LP,Saša:rozica:
|
|
|
|