KUKU J U L I J JE Ž E TU :)) (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

PBJ -> KUKU J U L I J JE Ž E TU :)) (1.7.2005 8:22:43)

A danes pa vse še spite? Vam je prijala tale ohladitev:):).
Meni ni kaj posebno, saj sem od enih do dveh gledala Tv, ker ni šlo spat..
Zdaj grem nekaj jest in se še beremo.
Potem pa začenjam priprave za pregled:)-:)-

Anhelo2 -> KUKU J U L I J JE Ž E TU :)) (1.7.2005 8:27:15)

Sem ravno mislila napisat, če ste julije otrujene od včerajšnjega poznega klepetanja pa še vse spite. Pa si me PBJ prehitela.

sedaj pa povejte če ni idealen dan za iti rodit - julij je, in še takšno sveže vreme. Jaz nebi rodila pri 32 stopinj raje pri 23.
Kaj pravite?

Emanuelle -> KUKU J U L I J JE Ž E TU :)) (1.7.2005 8:28:40)

Tudi jaz sem že pokonci :zaspan:, pa bi šla najrajši nazaj pod koutr!!
Danes pripravljam torbo za v porodnišnico, tak čuden občutek imam že od včeraj - upam, da je samo psiha ampak nikoli ne veš.
Zadnjih 14 dni bi najrajši prespala, čeprav sem danes res dobro dremala (spim itaq že 2 meseca ne :)- :)-)
Bebica je še kar živahna, ampak saj pravim,... ta čuden občutek.
LP julije

Anonimen -> KUKU J U L I J JE Ž E TU :)) (1.7.2005 8:56:51)

Jutro, Julije moje :rozica:
Smo imeli burno noč...ob treh so se začeli popadki...na 13...15...13...17...19...13 minut..taki kar mal boleči :bravo: pol so pa ob pol 6ih kar nehali :grrr:
Me neki čudno tišči...
Bi blo fino dons it rodit...en teden pred PDP, vreme je :bravo: :bravo:

Grem še mal počivat pa počakat, če se bo kej zgodil :zmeden:

sky -> KUKU J U L I J JE Ž E TU :)) (1.7.2005 8:58:15)

Končno sem se prebila čez včerajšnje večerno pisanje julijk:bravo:!! Madonca, ste bile pridne.
Danes je res en tak super dan za rodit;). Čeprav sem jaz mojemu rekla, da bi pa jutri (točno 2 tedna pred PDP-jem), ker bi 'meli potem tako lepo poštimano z rojstnimi dnevi (vsi trije - točno na teden razmika:)-). Ampak glede na norenje male :duda:, bo verjetno še malo vztrajala v meni.
Sem se pa danes prav fino naspala, ker sem :love: kuhala :kava: ob 4:20, sem se potem zakotalila nazaj pod odejo in lepo pančkala do 8:15. Pravi luksuz, vam rečem!
Ja, pa za spremembo sem malo sanjala, pa je bilo ful čudno, ker sem imela doma kar naenkrat kao našo :duda:, ampak je bila stara že kaki dve leti, jaz pa paniko zganjala, ker ji sedaj nič od cotk in stvari, ki smo jih nabavili ni prav:((:ups::((:ups:. Ma ful čudne sanje. Pa še :modri: je bil:zmeden:! Mislim, da bo sedaj začela malo psiha delat:zmeden:.
Drugače pa jaz ponoči fino spim (1x obisk WC-ja), pa zatekam tudi nič, tako da sem bom morala pri hujšanju prav namučiti :grrr: (ker ne bo nič vode izhlapelo), pa včeraj me je nehal boleti živec v tazadnji, tako da sem spet polno mobilna:bravo:. Samo :duda: mi včasih vadi navijaške korake in poze po več kot uro skupaj.
Upam, da se je kateri uspelo prebiti skozi:ups:!
LP,Saša:rozica:

PBJ -> KUKU J U L I J JE Ž E TU :)) (1.7.2005 9:08:36)

Ja, tinka potem boš pa najverjetneje ti naredila otvoritev:)-. Danes je tak lep datum
:rozica:1.7.2005:rozica:
:bravo::bravo:
Jaz bi kar.............

Anonimen -> KUKU J U L I J JE Ž E TU :)) (1.7.2005 9:11:49)

PBJ, ja jaz bi tud ja :)-
Sem skoz govorila, da pa 30.6. ali 1.7. nujno rabim rodit :)-
Bomo vidli, kaj se bo dogajal...rada bi bila 100%, da so tapravi popadki, da ne uletim v porodnišnico in mi rečejo, da moram pa domov pa tko :ups: ker bi se mi kar zmešalo :)- :)-

Anhelo2 -> KUKU J U L I J JE Ž E TU :)) (1.7.2005 9:14:35)

Lep datum in fenomenalno vreme.

V Mariborski porodnišnici je taka hica, nobene klime, nobenega ventilatorja prava sopara.
Pol pa še tista platnena cunja z dolgimi rokavi, ki se ti mota nonstop okoli riti,.....
Jaz sem si kar svoje pižame spakirala - dva kompleta.

Pupe gledena to da je julij in smo prišle me na vrsto in se naše nosečniško obdobje končuje :bravo: :( - mešani občutki, vam napišem par lepih besed:

" Preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja "

Talči -> KUKU J U L I J JE Ž E TU :)) (1.7.2005 9:47:54)

Iiiiii, buuu, kako lepo si to napisala! Moram si nekam shranit.:bravo:

Jaz pa sem do zdaj mislila, da imajo v MB porodnišnici klimo. Mi je kar malo morala padla.:((

Danes je res fajn dan, se fino lahko diha, pa taki sveži zrak je. Spala sem kot :angel:, pa verjetno bodo moje noge danes tudi normalne ostale.

Petek je!!! In zdaj bo moj :love: dva dni z menoj. Tak mi je fajn, ko nisem sama doma.

Pa še en rojstni dan imamo jutri - dve svečki se bosta pihali. Ima katera kakšno idejo za darilo za dve leti starega :modri:?

Čez vikend bom prala oblačilca, jutri pa greva v Ikeo po en predalnik, na katerega bo moj :love: zašraufal eno večjo desko, pa bo to previjalna. Sva se odločila, da bova pisalno mizo ven vrgla, ker nima funkcije, pa še škripa kot :hudicek: (se bo mali zbudil, če ga bom med spanjem hotela očediti...).

Imejte se maksimalno in uživajte.
LP
Talči

Eca -> KUKU J U L I J JE Ž E TU :)) (1.7.2005 9:49:30)

Joj, a v mb-ju v porodnih sobah tudi ni klime? :ups:
Jaz imam alergijo na pot in vročino in to.... rok pa v ponedeljek :zmeden:

Upam, da bo še naprej tako "lepo" vreme.

Pri meni se nič ne dogaja, razen da mi beba dol pritiska. Kaj za vraga še čaka :duda:?

Bo me katera prehitela? :kuza:

Lp, Eca

anckabancka -> KUKU J U L I J JE Ž E TU :)) (1.7.2005 10:59:43)

Jaz sem pa ravno s pregleda. Sem kar tadovoljna. Ctg je pokazal ene par popadkov, odprta sem za en prst... Skratka, vse je pripravljeno za štart.

Ima mogoče katera od vas, ki ste tik pred rokom kako krizo? Jaz imam eno tako predporodno. :( Sploh ne vem kaj mi je. Kar otožna sem in jokala bi, pa za vsako stvar se skregam in zjokam. Pa ko pomislim, da grem lahko vsak hip rodit, si želim, da še ne bi ker imam še toliko stvari za naredit, za popucat, pospravit, da za :duda: še ni časa... Pol razmišljam, da se začenja novo obdobje v mojem življenju in mi je nekako žal za starim... hkrati pa se zelo veselim :duda: in komaj čakam, da ga stisnem! Ma sploh ne vem...

Izkoristite današnji dan, ko se da dihat!

Anči :muca:

Meceno -> KUKU J U L I J JE Ž E TU :)) (1.7.2005 11:01:55)

Eca ,...pripelji si sabo ventilator, ko boš pa rodila si ga pa pri tamali šiši namontiraš :)-:)-:)-

PBJ ,... a ti tudi nisi mogla spati ? Jaz sem čula sicer samo do enih, potem pa sem zjutraj ( ob 9h in 30min :ups: ), ugotovila da oba z :love: še spiva :)-:)-:)
Sicer mi je potem povedal da danes ne gre v službo, da bo šel malo na fitnes, pa končno bo na tuš kabini vrata zašravfal ( visijo tako na pol že pol leta ), pač MOŠKI,...

Čitam da je ena imela celo popatke ponoči :bravo::bravo::bravo:, a bo kaj, boš ti prva ?

Saj ne vem kaj naj napišem, sem se včeraj žvečer natipkala :)-:)-:)-

Grem pakirat za :duda:, sem si dala pižamici dve na preklop delat, bi mogli biti včeraj gotovi:hudicek:, zdaj pa morem čakat do naslednjega četrtka, potem ju dam prat,... v sušilni stroj in v petek bom šele zase spakirala :grrr: ( šivilija pa taka, ko po enem mesecu ne more dveh cunj zašit :hudicek: )

JULIJKA,... v mesecu juliju,... 9nebesa
LP Meceno

Meceno -> KUKU J U L I J JE Ž E TU :)) (1.7.2005 11:07:40)

ančkabančka

Mislim da smo nekje vse :nosecka::nosecka::nosecka: tukaj na istem, kakšen dan bolj, druge dneve manj ,... radosti 9nebesa

Življenje se nam bo spremenilo, vendar prihaja novo, polno pričakovanj, nekaj kar je ustvarjeno zate in tvojega :love:

Drži se ;)

LONA13 -> KUKU J U L I J JE Ž E TU :)) (1.7.2005 11:31:14)

Juhuhuhuhuh naš mesec je tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Men so vsi datumi luštni v Juliju.
Dons je tale dižek poskrbel da sem se ravno dobro zbudila, po kar neprespani noči, ker se mi zdi da sem mela tud jest popadke. Me je tko zvijal, je bila ena čist specifična bolečina, pa leva stran trbuha me je bolela. Pol okrog dveh se je pa nehal. Bomo vidl če bo danes tud kej. Tinka, če dons ne bo nč smo zmenjene naslednji teden.

LONA13 -> KUKU J U L I J JE Ž E TU :)) (1.7.2005 11:45:09)

sorry sm se zatipkala...
Da nista že otvoritve naredle

LONA13 -> KUKU J U L I J JE Ž E TU :)) (1.7.2005 11:46:02)

Pupa pa pravljica namreč-neki me hoče computer zezat :grrr:

Anonimen -> KUKU J U L I J JE Ž E TU :)) (1.7.2005 12:31:21)

Ja, Lonči, ne vem, kje je Pupa :zmeden: Sem jo klicala, pa se mi ni oglasila. Sicer pa tko ve, da se mora nujno javit, ko gre v porodnišnico :bravo:

Jaz sem še kar doma...sicer sem neki bruhala :zmeden: ne vem, zakaj, mogoče zato, ker sem si privoščla tavelik kozarec kokakole z ledom :ups: ne vem...pa teli popadki al kaj so že...jaoooo, le kdo bi vedel, kaj to je :zmeden2:

Ampak, dokler ne bom mogla hodt, dokler ne bo FEJST FEJST bolel, pa dokler se to ne bo ponavljal na 5 minut, NE GREM :)- da me ne bojo slučajno domov poslal :ups:

Smo pa zmenjene....iz torka na sredo (6.7.) je prazna luna (krajec al kako se temu reče), pa mrbit bo takrat kej :bravo:
Do takrat pa....gremo likat, pa mal pospravt pa mal počivat :)-

Anonimen -> KUKU J U L I J JE Ž E TU :)) (1.7.2005 12:42:12)

Evo, Pupa se je javila...je bla na CTGju, pa pravi, da je vse okej :bravo:
Za pravljico pa ne vem :zmeden:

pravljica -> KUKU J U L I J JE Ž E TU :)) (1.7.2005 13:07:03)

evo tinka...pravljica se javlja :)-
ti kr lepo na vrsto počaki...sem za to, da gremo po seznamu 8)
mene je včeraj tud neki zašraufalo...sem letala na wc da so me vsi gledali...ampak ni blo pol nobene panike...v torek na pdp moram ob 8ih v porodnišnico...kako tam to pol zgleda? grem na ctg al še kaj druga? kje je sploh to? a je treba dost čakat? mi je kar do tega da bi šla mal prej...ampak 5. julij bi bil tak lep datum...0507005500___ al pa 7. tudi, če gledam na EMŠO ;)...drugače pa gremo danes po bazen pa bi rada bla še ta vikend doma oziroma pri mojih v savinjski, kjer ga bomo postavli...bi blo še fajn izkoristit ta vikend, na začetku tedna lepo v porodnišnico tako da sem potem naslednji vikend spet doma...hmm, le kako se naj držim tega načrta :zmeden2:...bo treba neki narest ;)

LONA13 -> KUKU J U L I J JE Ž E TU :)) (1.7.2005 13:10:05)

Tinka, sej mogoče bova pa midve že dons notr. Mene je spet ful bolet začel, trebuh mam spet trd, bolečina se mi kr seli iz hrbta v trebuh in obratno. Sam ta bolečina je kr bolj konstantna ni nič lufta vmes. Če me bo cel dan tkole bolel me bo dragi peljal po šesti uri mal pokazat. Če bolj premišljujem bi bla rada ta vikend še doma - bomo vidl!

Pupa :bravo::bravo:!
Jest bi na 7.7. rodila - a nam bo ratal - ful je lep datum. Mam še ctg 7.7. ob sedmih zjutraj - verjet to neki pomen (mogoče da bom ob sedmih zvečer pa rodila):)-:)-:)-:)- (tud rajš)

Anonimen -> KUKU J U L I J JE Ž E TU :)) (1.7.2005 13:17:22)

Ja, pravljica, lepo da si še tukaj :bravo:
Sej se nikamor ne rinem :)- če pa špika pa tišči pa boli :zmeden:
Ja ja 5.7. je fajn datum....joooj, pa sej zdej mi je že čist vseen...a grem sred noči al je naš kuža kakal pa jedel, al je to takoj po kosilu al je to kadarkol...tud 3.7. al pa 6.7. jaoooo babe moje zlate :)- kolk mamo za povedat pa za planirat :bravo: smotke...sej pravjo, jabolko pade z drevesa, ko je dovolj zrelo...jaz pa pravim, al pa takrat, ko zapiha veter :)- :)-

Anonimen -> KUKU J U L I J JE Ž E TU :)) (1.7.2005 13:21:33)

Aja, pravljica...ne vem, kako je v MB, ampak po mojem greš na sprejem, pa te dajo na CTG, nardijo ti pregled, da vidijo, če si kej odprta...pol pa odvisno od rezultatov...al greš domov, al pa te tam obdržijo ;)
Čakaš pa pomojem, tolk kolikor je žensk pred tabo :)-

PS madona kako se zliva...bom jaz dons kar doma...sej niti ni kje za parkirat pred porodnišnico...prov deleč pa ne bom hodila, sej me lahko čist zmoči :)- :)-

pravljica -> KUKU J U L I J JE Ž E TU :)) (1.7.2005 13:38:56)

ma tinka, naša "jabolka" so že ziher dovolj zrela...zdej pa sam vprašanje vetra al pa če jih kdo utrga :)-...jst bi mojga jabolčka sam mal podregnila ;)
jst sploh ne mislim, niti ne upam na ta vikend...potem pa ne vem, moj bo v službi, malečka bo na počitnicah...kaj če se začne, ko bom sama...a naj :love: pokličem, al naj grem sama...mah ko bi vsaj vedla, kak to zgleda :zmeden2:...mogoče bom vse skupi zamudila, ker nisem neki bolečinski tip in se bojim, da bom res do zadnjega čakala pa da se bom prepozno odpravila

LONA13 -> KUKU J U L I J JE Ž E TU :)) (1.7.2005 13:50:45)

Pravljica, pomoje da bomo vedle ko bo treba it. A ti pr ta prvi nisi imela nč popadkov? Sej to bo tvoj drugi otroček, ane? Najrajš bi vidla da bi de mi voda ven ulila, tko vsaj ne morem falit kaj je! Za te popadke pa sploh nism zihr, a so al niso, al me sam narazen vleče.:ups::ups::zmeden2::zmeden2:

Kaj počnete na ta deževni dan?

Anonimen -> KUKU J U L I J JE Ž E TU :)) (1.7.2005 13:56:34)

Ja, pravljica, jaz tud nisem nek bolečinski tip...pa v glavi imam, da bom kar zamudila popadke taprave, da bom kar ostala doma :)-
Lonči, jaz sedim za računalnikom pa me trebuh boli (zato bom šla zdej mal počivat), pa gledam ven, kako lije, pa razmišljam o tem, ksko za :hudicek: naj peljem psa ven v takem nalivu....pa likat bi mogla, pa se mi ne da...moj :love: je nekje na sestanku...kr neki :)-

Pa dej pravljica, valda ne boš sama hodila v porodnišnico...sploh če ti voda odteče, morš se uležat...ti kar desca poklič...nej poskrbi za tebe tko kot se zagre :bravo:

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>