PBJ -> KUKU J U L I J JE Ž E TU :)) (1.7.2005 16:42:45)
|
Evo še mene!Sem prišla domov ob pol štirih. V porodnišnici sem čakala po opravljenem CTG-ju na pregled tri debele ure. No in ko sem dočakala kao pregled, (ki to ni bil) me je neka sicer prijazna zdravnica postavila nekaj vprašanj in me na ponovni pregled naročila čez en teden. Če bi mi odtekla voda ali čutila redne popadke pa že prej... Sicer je CTG pokazal neredne popadke, mali, pa je tudi ok. Nekaj se že dogaja..:sloncek:. In potem sem odšla še do svoje G, ker sva se tako dogovorili. Komaj sem jo še ujela. Sem že mislila, da je več ne bo, ampak me je še čakala, res je zlata. Bila je prav jezna, ker sem morala v porodnišnici tako dolgo čakati. Vprašala je, če so me poleg CTG-ja še kaj pregledali,pa sem ji rekla, da nič. In mi je še naredila UZ. Rekla je, da se je mali že spustil in da je že vse lepo pripravljeno. Rekla je še, da bi rada, da se že zaključi, ker mali bolj slabo pridobiva na teži...mere po UZ so za polnih 36 tednov.To me sicer skrbi, ampak ker je res zelo gibčen, upam, da se vseeno dobro počuti:zmeden2:. Drugače me pa čaka dokončanje poroda s CR zaradi op. na očeh...če seveda ne bodo prepozni in bo mali že pregloboko. Zdaj me je pa še glava začela boleti, pa saj ni čudno:(:( Cipresa je tudi danes imela ctg....le kdaj se bo javila. Grem malo počivat...papa:rozica:
|
|
|
|