|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko vas je...
1.7.2005 11:52:34   
Anonimen
Midva bova definitivno imela vsaj še enega. Sicer ne sedaj takoj, ker moram najprej malo pošparati telo zaradi CR, ampak moj sin edinec ne bo ostal - če bo seveda vse po sreči. In se že veselim druge nosečnosti.:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   koliko vas je...
1.7.2005 12:39:47   
Anonimen
ja ja punce epiduralna je zakon! če se odločite za to je porod kot bi šu na veliko potrebo! :)

lp, lara

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   koliko vas je...
1.7.2005 12:50:49   
lin
Namem imava imeti dva :duda:,vendar za zdaj bomo še malo počakali,prvo ker sem jaz brez službe(no s septembrom se mi ponuja ena)in drugo ker je naša Lin tako živahen otrok da mislim da sedaj nebi bila fizično zmožna imeti še enega,seveda če bi se zgodilo bi ga obdržala.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   koliko vas je...
1.7.2005 12:52:26   
eva1
Mi bomo tut imeli več kot enega sončka-vsaj upam!!!vem, da moram po CR vsaj 1 leto počakat, ampka razmišljam, da bi začeli delati na :duda: ko bi Luka star 9-10 mesecev!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   koliko vas je...
1.7.2005 13:06:50   
Veverička
eva1, meni je rekla moja ginekologinja, da priporoča 6 mes. pavze po CR:zmeden2:, je baje čisto dovolj, da si telo opomore.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   koliko vas je...
1.7.2005 13:30:08   
mehurčica
Joj, Blacky, moj dragi je tud takega mnenja. Vedno je govoril o dveh, sedaj ko imava pa enga, mu je pa kr dovolj.:( On je edine, mi smo pa trije. In vem, kako mi je bilo lepo v otroštvu-in sedaj!:bravo:

Jaz mu parkrat na teden rečme za še enga ali pa mu o imenih govorim. In tako on meni danes zjutraj reče: kaj pa če bi bil Nik? :)- Meni ni bilo nič jasno! Zgleda, da se mi potihem že pridružuje.:)

Je pa tako: če bi imela službo, ne bi bil problem. In si je zato neznansko želim, ker bi imela drugega otročka kar hitro že. ampak najhitreje tako, da bi se rodil takrat, ko bi bil David star vsaj 3 leta. Torej lahko začneva delat drugo leto enkrat.

Me kdo iz MB ali okolice zaposli?:zmeden2: Ku-ku!:angel::)-


(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   koliko vas je...
1.7.2005 14:01:43   
tinatona
haj!

Jaz sem si pa vedno želela met pet otrok. Enega mam že, če bo pa še kakšen bomo pa vidl. Najprej je treba najt enga fajn fanta... Itak moram pa počakat vsaj kako leto - semrodila s CR.

Veverička maternica se po 6 mesecih po CR komaj dobro zabragotini, tko da rabi vseeno malo več časa do naslednje nosečnosti (sicer obstaja večja možnost pretrganja maternice).

LP Tina :rozica:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   koliko vas je...
1.7.2005 14:07:18   
Nikica
Zenkrat bova ostala pri enem, sva sanjala o treh, toda... Med nosečnostjo sem imela težave s srcem, bilo mi je slabo, rodila sem pred rokom, imela sem carski rez, zdaj sva s sinom cele dneve sama, ker pač moža dela cele dneve,...pa še bi lahko naštevala, zakaj bom svojo ljubezen in pozornost namenila samo enemu biserčku. No, ja, puščam odprto možnost za še enega, ker je res lepo biti mama, ampak v življenju si moram prej še poiskati redno službo, z možem se morava končno izkopati iz najemniškega stanovanja in si omisliti svoj pravi dom.
Pozdravčki

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   koliko vas je...
1.7.2005 14:55:41   
Skabi
Ljubezen do otrok se res ne deli. Ko sem imela prvega , sem mislila, da tako rada ne morem imeti nobenega več. Zdaj, ko imam dva, imam oba še bolj rada. Pa še za :love: ostane .
Najlepše je opazovati bratca med igro, malo manj lepo med jokom (ko začne navijati eden, mora takoj še drugi). Imela bova še vsaj enega otroka, kljub stanovanjskemu problemu. Ker pa imam rada tudi sebe, bo to šele čez kakšni dve leti.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   koliko vas je...
1.7.2005 16:55:05   
Soncnica
Hoj!

Jaz bi imela tri otroke, zaenkrat imamo samo enega, ki je priden za tri :):):):). Tudi jaz si želim, da bi šla vmes še malo v službo. Zelo uživam v svojem poklicu, ki je del moje identitete, tako, da bo drugo dete malce počakalo (cca 2 leti)


lp

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...




Spletni nakup oblačil
majch

Kako pogosto kupujete oblačila na spletu?

vsak teden (2%)

1-3 na mesec (5%)

nekajkrat letno (20%)

ne kupujem (73%)


Število vseh glasov: 97

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!