Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Cepljenje proti rotavirusu 30.1.2010 11:12:08
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: trobentic_@ Nisem za cepljenje.Ker ni niti enega dobrega razloga za ko boste spustili dušo na veceju boš mela razlog. Mi smo fasali ta virus vsi komplet, otroci pa hitro dehidrirajo in našega smo imeli na infuziji, pa še par otrok iz iste skupine tudi. ta virus preživi na kljuki od vrat 7 mesecev. Ni dovolj pranje rok, je treba razkuževat. Ta malega smo cepli.Za ta velikega pa takrat ni blo še cepiva. Čeprav je vseeno možno, da se faše kako trebušno, vsaj, rota , da ne dobi, ker tale je pa res katastrofa. Nisem mela pomislekov, če ga cepit al ne.
|
|
RE: Cepljenje proti rotavirusu 30.1.2010 11:14:16
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urska09 IZVIRNO SPOROČILO: ursikam torej, če kdo trdi, da ni enega dobrega razloga za, še ni videl, kako odraslaega, da o otrocih in dojenčkih ne govorim, zdela rotavirusna infekcija...res je lahko hudo, tako, da jaz sem za... Se povsem strinjam. Jah, eni so pa itak ful pametni za vse točno tako. Proti so tisti, ki ga še niso ujeli.
|
|
RE: Cepljenje proti rotavirusu 30.1.2010 11:16:21
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursikam trobentic@:odgovor na tvoje prvo vprašanje-seveda je ubog, tega nikoli nisem trdila... videla sem take in drugačne driske in viroze, ker s tem delam vsak dan in menim, da tiste, ki lahko preprečimo, sploh pri najmlajših, dajmo. cepljenje še vedno velja za eno od revolucij v medicini, le ga ne bi bilo, bi bili tvoji in moji otroci še vedno ogroženi za npr.črnimi kozami. in čisto vse na tem svetu le ni zarota farmacevtske industrije... draga moja, zapleti rotavirusne in ostalih drisk so lahko še hujši od dehidracije in je potrebno še kaj invazivnejšega od infuzije, da jih pozdravi... pri nas pri rota ni in ni šlo na bolje, je bla infuzija neizbežna, ostale trebušne so ble pa tako, da je en dan blo hudo, ma počasi je nekako štartalo in ni dehidriral. rota je bistveno trdovratnejši od ostalih virusov. Zaenkrat.
|
|
RE: Cepljenje proti rotavirusu 30.1.2010 14:24:06
|
|
|
|
trobentic_@
|
No,se ne strinjam Mi nismo imeli rota pa smo imeli drisko cele 4 tedne Kot sem napisala,če starši dobro skrbijo za dehidracijo potem ni panike,če pa ne gre pa se gre na infuzijo nič takega. Mi smo bili na infuziji tudi zaradi viroze,je dehidriral.A potem naj ga dam za 10001 stvar cepit ne hvala.
< Sporočilo je popravil trobentic_@ -- 30.1.2010 14:25:24 >
|
|
|
|
RE: Cepljenje proti rotavirusu 30.1.2010 14:57:48
|
|
|
|
Anonimen
|
ni ti treba, vprašanje je blo sam za rota...
|
|
|
|
RE: Cepljenje proti rotavirusu 30.1.2010 15:30:39
|
|
|
|
leo**tia
|
ta prvi ga je dobil ko je imel 2leti,ga je prebolel,od takrat nobene trebušne viroze ni imel ima zdaj 5let.tamalo sem hotela cepit,ampak jo nisem,ni v stiku z otroci,ne bo šla vrtec in nima ga tu kje dobit od kolegice tamala pa je imela hude reakcije po ceplenju,tak da 2dozo ji niso upali dat..
|
|
|
|
RE: Cepljenje proti rotavirusu 1.2.2010 16:14:01
|
|
|
|
t4sa
|
jaz še vedno nevem, kaj naj storim, imam še 2dni za premisliti, tako da bomo videli kaj bo, čas prinesel.
|
|
|
|
RE: Cepljenje proti rotavirusu 8.2.2010 21:31:03
|
|
|
|
tara78
|
jaz sem svoja dva dala oba cepit.....ne vem sicer kako zgleda rotavirus, sem pa veliko prebrala in sem brez pomislekov za......
|
|
|
|
RE: Cepljenje proti rotavirusu 8.2.2010 21:44:52
|
|
|
|
sabri
|
Naša ga je fasala pri kake pol leta, smo kar dali skozi, ampak sem vmes tudi jaz ga dobila od nje in pristala na infuziji, skup padla. Zdaj pri drugem, ko bo, pa bom najbrž dala cepit, ker po pravici proti temu cepivu pa nisem še slišala kaj slabih stvari kakor pri drugih.
|
|
|
|
RE: Cepljenje proti rotavirusu 9.2.2010 12:35:22
|
|
|
|
t4sa
|
jaz sem jo vseeno dala cepit, tako da bomo videli, če dobi kaj ali nebo nič.
|
|
|
|
RE: Cepljenje proti rotavirusu 8.3.2010 20:42:35
|
|
|
|
smejka76
|
Tudi jaz sem ga dala cepit. Cena je res pretirana ....lahko bi bilo zastonj - kot ostala ceplenja, glede na to kakšne probleme lahko povzroči otroku in domačim.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.