|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Cepljenje proti rotavirusu
30.1.2010 11:12:08   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: trobentic_@

Nisem za cepljenje.Ker ni niti enega dobrega razloga za

ko boste spustili dušo na veceju boš mela razlog.

Mi smo fasali ta virus vsi komplet, otroci pa hitro dehidrirajo in našega smo imeli na infuziji, pa še par otrok iz iste skupine tudi.

ta virus preživi na kljuki od vrat 7 mesecev. Ni dovolj pranje rok, je treba razkuževat.

Ta malega smo cepli.Za ta velikega pa takrat ni blo še cepiva. Čeprav je vseeno možno, da se faše kako trebušno, vsaj, rota , da ne dobi, ker tale je pa res katastrofa.

Nisem mela pomislekov, če ga cepit al ne.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu trobentic_@)
Neposredna povezava do sporočila: 26
30.1.2010 11:14:16   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: ursikam

torej, če kdo trdi, da ni enega dobrega razloga za, še ni videl, kako odraslaega, da o otrocih in dojenčkih ne govorim, zdela rotavirusna infekcija...res je lahko hudo, tako, da jaz sem za...

Se povsem strinjam.

Jah, eni so pa itak ful pametni za vse user posted image

točno tako. Proti so tisti, ki ga še niso ujeli.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 27
30.1.2010 11:16:21   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: ursikam

trobentic@:odgovor na tvoje prvo vprašanje-seveda je ubog, tega nikoli nisem trdila...
videla sem take in drugačne driske in viroze, ker s tem delam vsak dan in menim, da tiste, ki lahko preprečimo, sploh pri najmlajših, dajmo. cepljenje še vedno velja za eno od revolucij v medicini, le ga ne bi bilo, bi bili tvoji in moji otroci še vedno ogroženi za npr.črnimi kozami. in čisto vse na tem svetu le ni zarota farmacevtske industrije...
draga moja, zapleti rotavirusne in ostalih drisk so lahko še hujši od dehidracije in je potrebno še kaj invazivnejšega od infuzije, da jih pozdravi...

pri nas pri rota ni in ni šlo na bolje, je bla infuzija neizbežna, ostale trebušne so ble pa tako, da je en dan blo hudo, ma počasi je nekako štartalo in ni dehidriral. rota je bistveno trdovratnejši od ostalih virusov. Zaenkrat.

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
30.1.2010 14:24:06   
trobentic_@
No,se ne strinjam
Mi nismo imeli rota pa smo imeli drisko cele 4 tedne
Kot sem napisala,če starši dobro skrbijo za dehidracijo potem ni panike,če pa ne gre pa se gre na infuzijo nič takega.
Mi smo bili na infuziji tudi zaradi viroze,je dehidriral.A potem naj ga dam za 10001  stvar cepit user posted image

ne hvala.

< Sporočilo je popravil trobentic_@ -- 30.1.2010 14:25:24 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 29
30.1.2010 14:57:48   
Anonimen
ni ti treba, vprašanje je blo sam za rota...

(odgovor članu trobentic_@)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
30.1.2010 15:30:39   
leo**tia
ta prvi ga je dobil ko je imel 2leti,ga je prebolel,od takrat nobene trebušne viroze ni imel ima zdaj 5let.tamalo sem hotela cepit,ampak jo nisem,ni v stiku z otroci,ne bo šla vrtec in nima ga tu kje dobituser posted image od kolegice tamala pa je imela hude reakcije po ceplenju,tak da 2dozo ji niso upali dat..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
1.2.2010 16:14:01   
t4sa
jaz še vedno nevem, kaj naj storim, user posted image imam še 2dni za premisliti, tako da bomo videli kaj bo, čas prinesel.user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.2.2010 21:31:03   
tara78
jaz sem svoja dva dala oba cepit.....ne vem sicer kako zgleda rotavirus, sem pa veliko prebrala in sem brez pomislekov za......

(odgovor članu t4sa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
8.2.2010 21:44:52   
sabri
Naša ga je fasala pri kake pol leta, smo kar dali skozi, ampak sem vmes tudi jaz ga dobila od nje in pristala na infuziji, skup padla. Zdaj pri drugem, ko bo, pa bom najbrž dala cepit, ker po pravici proti temu cepivu pa nisem še slišala kaj slabih stvari kakor pri drugih.

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 34
9.2.2010 12:35:22   
t4sa
jaz sem jo vseeno dala cepit, tako da bomo videli, če dobi kaj ali nebo nič.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 35
8.3.2010 20:42:35   
smejka76
Tudi jaz sem ga dala cepit. Cena je res pretirana ....lahko bi bilo zastonj - kot ostala ceplenja, glede na to kakšne probleme lahko povzroči otroku in domačim. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
19.3.2010 8:49:58   
sisi77
jaz ga bom tudi dala cepit. me pa jezi da so cene različne glede na to kje ga daš cepit. pri nas na Ptuju sta dve dozi 2x75€ tri doze pa 3x60€ kar pa ni tako poceni. sem slišala da imajo nekje nekoliko ceneje.

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu smejka76)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.