|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 14:46:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj od doma - iz LJ v Postojno?
29.1.2010 14:55:30   
dolenjka
Mene je tut to skrbelo (tudi drugorodka), pa se je kar lepo izšlo:

Sem še malo dalje od LJ, smer dolenjska. Ob 4h zjutraj me je začelo špikat, ob 7h sva se končno odpravila (bilo je na 8 minut), pred Grospupljem padla v 6km zastoj zaradi nesreče, dihala kot slonica, sva šla na staro cesto, isti šmorn, dihala na 6 minut, mal me je panika hvatala, sam sem mojmu samo razložila da naj gleda če bo kje kak policaj user posted image , drugač pa takoj ko promet steče brzina mimo LJ (tam nisem hotla rodit pod nobenim pogojem) in res je bilo tako. Na Lomu me pa ja ful lulat, tko da sva se ustavila, šla lulat, 1 predihala, pa lepo naprej. user posted image Ko sem pa tja prišla se je pa vse ustavilo, verjetno od vsega "hudega" user posted image No, pa sem bila 3 cm odprta in smo šli kmalu v porodno, so mi predrli mehur da sem se odprla na 5 cm, dobila EA in čez 1 urco že cartala user posted image
Sej če si drugorodka boš verjetno vedela da je to to in pol si v dobre pol ure tam, je rekel moj G da še nobeden ni ven padel, pa čeprav vemo, da ena RRjevka je vseeno na vhodu v P rodila v avtu user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2010 15:27:29   
buči
Jaz sem šla prvega rodit v PO, Sem imela popadke na 10 minut, pa sem bila potem v porodnišnici še 7 ur, predno sem šla v porodno. Meni so rekli le, da če je panika, je treba rešilca poklicat, samo pazi, da bosta naprej od Logatca, vsaj pri Uncu, ker sicer te peljejo v LJ.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2010 17:00:42   
Gina
Jaz ti lahko povem samo to, koliko je natančno časovno od tebe do porodnišnice postojna:user posted image user posted image

- če je vreme lepo in voziš 130, cesta prazna, lahko prideš v 35 minutah
- če je vreme lepo in ni posebnih zastojev, voziš povprečno, prideš v 40. minutah
- če so manjše kolone, prideš v 45. minutah,
- če je splužen sneg na cesti, ali če padeš v hudo prometno konico in malo stojiš na obvoznici, pa voziš v hudi gužvi z zastoji, prideš v 50. minutah
- če je kar precej zastojev na cesti, vmes celo stojiš zaradi ene nesreče na cesti, zardai katere se nič ne premakne, še vedno prideš v 55. minutah
- če so sveži zameti, pa odhajaš zjutraj od doma, se pa lahko pelješ tudi uro in pol.
- več kot dve uri se najbolj verjetno ne boš peljala v nobenem primeruuser posted image user posted image

Drugače pa se mi zdi, da dajejo v Postojni EA ko si odprta 4 prste. Prej ne.

No, pa sporoči, ko boš na našem koncu! Srečno že zdaj. user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2010 20:27:50   
Aja1
Zimska- boš rodila v Postojni?
Jaz bi tudi (samo zaradi EA), ampak me je strah, da bi bila prepozna, ker imam kar daleč (35 minut do Lj. (če so ceste ok), potem pa še do Postojne). Bom kar v Nm in upala na EA. Sicer pa bi šla jaz na tvojem mestu od doma kar kmalu, ko bi začutila popadke. user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2010 20:49:58   
ksenija12
Tako sem naredila jaz..ta drugega sem rodila v Postojni zaradi EA..in isto sem se spraševala kot ti:) In kako je bilo...Ob 6 zjutraj sem začutila popadke in sva se kar odpravila do Postojne, potem pa se mi je zdelo, da so se nehali in sva šla še na eno kavico v Postojni, pa še na sprehod...pa potem nazaj v porodnišnico, da me pregledajo..pa sem bila že toliko odprta, da so me poslali direkt v porodno, kjer sem v manj kot uri rodila..Tako da moj nasvet bi bil..ko začutiš, da se nekaj dogaja, se odpravita v Postojno..Če je lažen preplah, si privoščita kakšno kavo in jo mahnita nazaj..če pa ni, pa sta v bližini..

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2010 21:27:57   
Aja1
Ksenija - potem nisi dobila EA?

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.1.2010 16:54:34   
Tanja_
Popadki so se mi začeli na 12 minut ob 9ih zjutraj. Šla sva ob 17.30, ko so bili na 6 minut. V avtu so bili na 5 minut, v porodnišnici na CTGju pa 2 v 20 minutah-od samega strahu najbržuser posted image .V porodno sem šla on 19ih, rodila ob 4ih zjutraj.Moja gin. je rekla, da imam dovolj časa, tudi če mi npr. voda odteče.Anestezist v Postojni pa je na to vprašanje na predavanju povedal, da tudi iz Ljutomera prihajajo v Postojno rojevat. Torej, brez panik. Ko boš sigurna, da je to to, pejt.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.2.2010 9:43:48   
tannya
Ko boš začutila, da se kaj dogaja. Vse, ki jih jaz poznam so šle tako.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?