dolenjka -> RE: Kdaj od doma - iz LJ v Postojno? (29.1.2010 14:55:30)
|
Mene je tut to skrbelo (tudi drugorodka), pa se je kar lepo izšlo: Sem še malo dalje od LJ, smer dolenjska. Ob 4h zjutraj me je začelo špikat, ob 7h sva se končno odpravila (bilo je na 8 minut), pred Grospupljem padla v 6km zastoj zaradi nesreče, dihala kot slonica, sva šla na staro cesto, isti šmorn, dihala na 6 minut, mal me je panika hvatala, sam sem mojmu samo razložila da naj gleda če bo kje kak policaj [sm=jezicek.gif], drugač pa takoj ko promet steče brzina mimo LJ (tam nisem hotla rodit pod nobenim pogojem) in res je bilo tako. Na Lomu me pa ja ful lulat, tko da sva se ustavila, šla lulat, 1 predihala, pa lepo naprej. [sm=smiley36.gif] Ko sem pa tja prišla se je pa vse ustavilo, verjetno od vsega "hudega" [sm=jezicek.gif] No, pa sem bila 3 cm odprta in smo šli kmalu v porodno, so mi predrli mehur da sem se odprla na 5 cm, dobila EA in čez 1 urco že cartala [sm=bravo.gif] Sej če si drugorodka boš verjetno vedela da je to to in pol si v dobre pol ure tam, je rekel moj G da še nobeden ni ven padel, pa čeprav vemo, da ena RRjevka je vseeno na vhodu v P rodila v avtu [sm=bravo.gif]
|
|
|
|