Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: malicka Pozdravljeni! Imam en problem in se obračam na vas.... S fantom sma šla pred kratkim narazen, ves ta čas ko nisma bila skupaj sma se dobivala in zgodilo se je da sem zanosila.... Fantu sem povedala in se zdaj se odločava kaj naj narediva.... Po eni strani si srčno želim obdražati otroka (strah me je če grem na splav, kaj bo če čez nekaj let če nebom mogla imeti otrok)... fant pravi da noče da pride do komplikacij, vendar se mi zdi da je bolj zato da nardim splav.... mene je zelo strah iti na splav in če povem po pravici bi otroka raje obdržala.... kaj vi pravite na moj problem????? Točno to sta doživela moja prijatelja. Šla sta narazen, se dobila samo 1x- se poseksala in plusek je bil tu. Odločila sta se da otroka obdržita, ampak ne bosta živela skupaj. Ko se je otrok rodil, sta šla nazaj skupaj, živela tako kako leto, pa spet kreganje, pa narazen, pa zaradi otroka spet čez kako leta skupaj, pa je trajalo celo 4 leta skupaj. Njun odnos medtem ko sta skupaj je tak, da te srat prime , vse kar ju drži skup je otrok. Baje tudi ljubezen, ampak če je tisto ljubezen, sem jaz papež. Saj nima veze, v glavnem otrok kar fajn trpi , se mu pozna, čeprav ona dva tega ne priznata oz ne vidita. Ampak sto ljudi sto čudi. To je le en primer, sto drugih j epa različnih. Tu sta vidva, ki se bosta odločila, samo glejta na otroka. Nista več vidva na prvem mestu, temveč otrok. Če tega ne vidita oz ne čutita, potem.... Predvsem pa ti ne misli, da boš z obdržanjem otroka obdržala tudi fanta
|