|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DOPUST
29.1.2010 10:08:26   
kimmii
Zanima me ali mogoče katera ve kako je z dopustom v tem primeru:
- bolniška od 1.1.2009 do 15.3.2009
- porodniška od 15.3.2009 do 15.3.2010
Ali pripada kaj dopusta za leto 2009, ki se lahko koristi v letu 2010?

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DOPUST
29.1.2010 10:18:26   
mediuhec
ker v 2009 nisi koristila nič dopusta- ti ga 10 dni propade, ostalo bi se ti moralo prenesti v 2010 (koristiš do 30.6.)

a so ti v službi drugače rekli?

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2010 10:54:23   
silvy
10 dni dopusta ti propade, razliko dopusta lahko koristiš do 30.6. ali pa do 31.8. (če si zaposlena v šolstvu).

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2010 14:10:33   
kimmii
Ja rekli so mi u rač. servisu, da mi nič ne pripada, ker sem bila od 1.1. na bolniški, pa potem na porodniški, pa mi je bilo mal hecno to, zato sprašujem

(odgovor članu silvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 14:35:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kimmii)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2010 16:54:17   
mama_milchy
pozdravljena,

sama se imela leni tudi ta problem z delodajalcem; sem pa zaposlena za nedoločen čas in ker sem bila na bolniški, so mi dejali da mi LD ne pripada in bla, bla, bla; pa sem se lepo obrnila na Sindikat in tudi na Direktorat za delovna razmerja in pravice pa sem dobila spodnji odgovor:

˝delavec pridobi pravico do celotnega letnega dopusta, ko mu preteče čas
nepretrganega delovnega razmerja, ki ne sme biti daljši od šestih mesecev.
Ko delavec izpolni ta pogoj, pridobi na začetku vsakega koledarskega leta
pravico do celotnega letnega dopusta in mu ni potrebno tega izpolniti vsako
leto znova. Odsotnost zaradi porodniškega ali bolniškega dopusta ne pomeni
prekinitve delovnega razmerja in ima delavka zato nedvomno pravico do celega
letnega dopusta in regresa˝

V kolikor zaradi bolniške nisi mogla lani koristit letnega dopusta, je možen dogovor z delodajalcem, da ga koristiš letos in ti ne črta niti dneva dopusta; če se pa vplete sindikat, pa ti vse odobrijo za nazaj in za naprej;

In seveda, da ti pripada LD; pa še regres, ki si ga vsaj upam, dobila lani junija

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?