Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 22:20:24
|
|
|
|
Anonimen
|
ne, nimam velikih ampak dost za gobec zamasit.... a G pa F sploh obstaja?
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 22:20:44
|
|
|
|
krfjolca
|
Pa kaj komplicirate, no! Če mu je HMova 74 na tesno, mu pač kupi 80, očitno tvoj fantek pač oblačila pobere v širino, kaj češ. Za Sparky so že napisale, da so majhne številke, C/A se mi zdi primerljiv s HM, morda celo nekoliko daljše (a zato ožje) stvari. Potem je še Tape au Loeil, kjer so tudi ekstremno majhne številke, za ostalo pa ne vem, kupujem po občutku. Sem pa imela tudi jaz težkokategornika in vem, kako se počutiš. Pa še dojila ga nisem, tako da so mi res težili, pa ne zdravniki, ampak vsaka tečna baba na cesti, ki je imela minuto časa . No, zdaj pri 3 letih mi pa težijo, da se mu rebra vidijo, pa da bi lahko imel kako kilco več ...
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 22:21:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ne, nimam velikih ampak dost za gobec zamasit.... a G pa F sploh obstaja? ja, sam se mora naročit
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 22:22:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem kupila par bodijev v Kiku pa se mi zdi, kot da rastejo z njo .... res je hecno, ko sem ji pri 3h mesecih kupila bodi velikost 0-1mesec (je bila bolj mala) pa ji je bil pri 6ih mesecih še kar prav ... se je kar raztegoval in raztegoval Je pa hecno kako so tile naši otroci različni ... moja je pa stara 14 mesecev in ima 9,5kg in 78cm in sem ji prvi bodi št. 80 oblekla 14 dni nazaj in je bil na komot .
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 22:23:01
|
|
|
|
krfjolca
|
Aja, pa še nekaj, par dni nazaj sem bila pri kolegici na obisku, ki ima 3 mesečnega fantka. Prisežem, da je bil težji od moje 10-mesečnice! Ima pa tamala 9 kil. Pa mi ni bil videt nič predebel, ker je tudi po dolžini izven povprečja.
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 22:23:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute a G pa F sploh obstaja? Ne govor .. jaz imam modrc št. 85H
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2010 22:23:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 22:23:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ne, nimam velikih ampak dost za gobec zamasit.... a G pa F sploh obstaja? ja, sam se mora naročit Ni treba ... sam v pravo trgovino je treba it
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 22:25:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ne, nimam velikih ampak dost za gobec zamasit.... a G pa F sploh obstaja? ja, sam se mora naročit Ni treba ... sam v pravo trgovino je treba it verjamem, sam neke zaloge pa glih nimajo - tko da ko sm delala s spodnjim perilom, smo naročali take cifre - meli par modelov, pol pa po naročilu - se da dobit ful lepe
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 22:27:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ne, nimam velikih ampak dost za gobec zamasit.... a G pa F sploh obstaja? ja, sam se mora naročit Ni treba ... sam v pravo trgovino je treba it verjamem, sam neke zaloge pa glih nimajo - tko da ko sm delala s spodnjim perilom, smo naročali take cifre - meli par modelov, pol pa po naročilu - se da dobit ful lepe V BTC-ju, Hala A nasproti lekarne je ena trgovina s spodnjim perilom, kjer so specializirani za velike košare in imajo dost na zalogi ... samo je pa cena za modrce od 50€ navzgor, za kopalke pa 100€ navzgor
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 22:28:35
|
|
|
|
Anonimen
|
ampak vsaka tečna baba na cesti, ki je imela minuto časa men pa zakaj je tko majhna kaj jo K*briga....imam pac majhne otroke.....
< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 28.1.2010 22:36:12 >
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 22:28:55
|
|
|
|
Anonimen
|
pa joske tud
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 22:54:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa ma ja štos je predvsem v tem, da po enem 4, 5 mesecu ne rastejo več tko in lahko maš eno številko tudi po več mesecev... pa tudi eni bodiji so zelo raztegljivi. Tako je. Sicer pa meni višina ni nič kaj drastična, naša je imela celo 70 cm pri 6 mesecih. In potem tja do 12 meseca res počasi rastejo otroci, pol pa spet poskok. Naša npr. je imela že pri 16 mesecih obleke 92 št. Zdaj smo glih na knap s to številko, pri 19 mesecih. Tamika, mislim, da imaš ti problem zaradi širine, ki jo tvoj otrok pobere. Pač kupi št. 80 bodije in je to to. Še najbolj ti priporočam bodije iz BC FIXONI program, ker so št. precej velike kot so povsod drugod.
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 23:04:57
|
|
|
|
rija
|
moj je imel št 86 do treh let.
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 23:06:41
|
|
|
|
Jessy
|
Ma, kolk ste glupe, no. Berem vaše odgovore in samo peščica ji je odgovorila na vprašanja, ostale pa zbirate mere svojih otrok. Pa dejte no nehat.
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 23:07:57
|
|
|
|
rija
|
in kaj si ji ti svetovala
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 23:09:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Ma, kolk ste glupe, no. Berem vaše odgovore in samo peščica ji je odgovorila na vprašanja, ostale pa zbirate mere svojih otrok. Pa dejte no nehat. ti si pa baš pametno odgovorila
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 23:09:33
|
|
|
|
Jessy
|
Nič, ker ne poznam teh trgovin. Sem samo brala in podala komentar, ker me je res že jezilo, no.
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 23:10:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem samo brala in podala komentar zelo inteligenten in na nivoju
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 23:10:42
|
|
|
|
rija
|
aha
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 23:11:20
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute Sem samo brala in podala komentar zelo inteligenten in na nivoju si pozabila za razliko od ostalih bahačic tudi nežaljiv
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 23:12:07
|
|
|
|
Anonimen
|
se pardoniram....globoko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2010 23:13:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 23:15:34
|
|
|
|
Jessy
|
Rija in miska_mccute, moj komentar ni letel izključno na vaju ampak na vse, ki so govorile o merah, čeprav je avtorica že argumentirala, da jo zanima le ena stvar, pa da se je presekirala in še kaj, zato ne rabita špikat naprej. Pa saj ni zbirala informacij o velikosti in teži otrok. Sicer pa je vseeno.
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 23:16:50
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa ne zbiramo mer, ampak poskušamo povedat na primerih, da je številka kot jo želi kupit verjetno prevelika... sicer pa bo to sam videla (ali pa tudi ne) v trgovini. namreč gre se samo za to, da je težko verjeti da otroci, ki so 20 cm višji (ne glede na to, koliko so težki) nosijo enako velikost kot 20 cm manjši otroci... tudi če bo sinčku prav v širino, bo v dolžino ? številke so pač različne in ja verjento bi bilo najbolj prav, da rečemo kje lahko kupi številko kot jo išče, ampak ker številke niso enake (kot ve tudi sama) ji to nič ne pomaga. skratka zna se zgoditi, da sploh ne rabi večje številke kot jo že ima... samo za to se gre, nihče ne zbira mer... sicer pa teme pač grejo po svoje vedno, hvala bogu. Ja, imaš prav, ampak preberi še enkrat vse komentarje, pa boš videla, da je bilo le malo uporabnih odgovorov. Sicer pa moram nehat, ker jaz sploh nisem nobenega podala in samo smetim.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?