Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 21:05:08
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz ne bi rada bla zdej nesramna, sam sm vidla mere tvojega tamalčka, pa me sam zanima, a ti noben nč ne teži zarad teže? ker pri nas so kr smotani glede tega kar se tiče pa oblačilc, hm mu kupi 74, pa mu bo prav po moje, ker 80 mu bo ful preveliko
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 21:06:02
|
|
|
|
Anonimen
|
moja je pa stara 5 mesecev, pa ima st 56
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 21:07:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ima par bodyjev iz H&Ma in so mu še kolk tolk prav, verjetno mu 80 ne bi bilo nič kaj preveliko. Ne noben nama ne teži zaradi teže, ker se samo dojiva. Sekirala sem se edino jaz, ampak so me potolažili (doma in tudi pediater).
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 21:08:02
|
|
|
|
Anonimen
|
tamika, imas pas bigboya.
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 21:08:39
|
|
|
|
Anonimen
|
miska res al kaj?? Uau no, Jure je imel prve 3 tedne št. 56... Ma ni mi do debate glede teže, mojemu otroku nič ne manjka, pač izstopa iz povprečja po teži in tudi višini, mene samo zanima glede oblačilc, hvala
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 21:12:42
|
|
|
|
Najaa
|
V Hoferju imajo tud večje številke, pa v C&A lahko greš pogledat.
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 21:25:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tamika87 Ima par bodyjev iz H&Ma in so mu še kolk tolk prav, verjetno mu 80 ne bi bilo nič kaj preveliko. naš je velik 86cm, ima cca 12kg, pa imamo od hm 86, tko da ne vem no - pretiravat pa res ni treba
< Sporočilo je popravil nya -- 28.1.2010 21:26:48 >
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 21:30:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Najaa hvala! nya komot prideš k nam na obisk in ti pokažem, da so mojemu otroku 74 številke na tesno. H&M so mu še sicer prav, ampak bo tudi kmalu konec. Ne pretiravam, menda ja vidim ko je otroku kaj premalo, al misliš da mi je fajn vsaki mesec garderobo menjat?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2010 21:30:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2010 21:30:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 21:31:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutri otroka poslikam v H&Movem bodyju št. 74. Pa boste potem sodile Zdaj grem pa spat, vas berem dalje ju3.
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 21:32:58
|
|
|
|
Anonimen
|
eh bolš da sploh nč ne pišem - mi je pa vseen mal čudno, ker je nam še zmer prav body od h&m št 74, sam rokavi so mu bolj kratki, tko da ja - mislim, da pretiravaš
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2010 21:33:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 21:35:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tamika87 miska res al kaj?? Uau no, Jure je imel prve 3 tedne št. 56... Ma ni mi do debate glede teže, mojemu otroku nič ne manjka, pač izstopa iz povprečja po teži in tudi višini, mene samo zanima glede oblačilc, hvala ja res ja.... ves kok sem bla srecna, ko ji pri ene treh mesecih ni nic viselo.....sem jo lahko normalno oblekla v najmanjse cunje.ok, mal zavihala, pa je slo sem pa bla na obisku, ko so imeli sinkota...14 dni mlajsega od nine in je imel 8 kil pa pol. nasa pa še ni prilezla na 3. pa sem jo zravn dala...si predstavljas?
< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 28.1.2010 21:36:15 >
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 21:37:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa težko verjamem, da nas 19 mesečnik pri 90 cm in 14,5 kg obleče 86 in da bi tvoj 5 mesečnik pri 10 kg in 68 cm oblekel isto.. moj 6 letnik pa ima 110 cm in 16 kil
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 21:38:07
|
|
|
|
Anonimen
|
pazi to: 8 letnik pa 140 cm in 29 kil
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 21:44:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: Tamika87 miska res al kaj?? Uau no, Jure je imel prve 3 tedne št. 56... Ma ni mi do debate glede teže, mojemu otroku nič ne manjka, pač izstopa iz povprečja po teži in tudi višini, mene samo zanima glede oblačilc, hvala ja res ja.... ves kok sem bla srecna, ko ji pri ene treh mesecih ni nic viselo.....sem jo lahko normalno oblekla v najmanjse cunje.ok, mal zavihala, pa je slo sem pa bla na obisku, ko so imeli sinkota...14 dni mlajsega od nine in je imel 8 kil pa pol. nasa pa še ni prilezla na 3. pa sem jo zravn dala...si predstavljas? ja hehe Ma moje dete res neverjetno raste. Sem se še pa še presekirala zaradi tega, ampak se več ne. Mi je pediater rekel da je razlika če se redi od čokolade ali pa od maminega mleka. Še enkrat-poslikam jutri, da boste videle da si ne zmišljujem Pa naj omenim, da Juretovih cotik ne dajem v sušilec, da se ne skrčijo še bolj. Tak cunje so v pranju, dete spi, zdaj pa RES grem še jaz, nočka*
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 21:46:36
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, jst ti verjamem.....kolkor je nasa majhna, je vas velik....
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 21:50:01
|
|
|
|
Belika
|
Tudi pri nas je podobno. Sicer je malo starejši, ampak mu pač kupim št, ki mu odgovarja. HM in CA ima 74 ali 80 (80 mu je sicer še malo velika 74 pa ravno prav) Sparky, Basic sta mu 86 ravno prav ... Hofer mu je št 74/80 tudi še ravno prav, bo zdaj zdaj pretesno ratalo med tem ko ima še vse jakence, puloverje in hlače brez problema 68, le bodiji mu hitro postanejo tesni. Verjetno zato ker je bajsek in ima bolj okrogel trebušček
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 22:01:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute moja je pa stara 5 mesecev, pa ima st 56 pr nam je bilo enako. Tamika87 si pogledala v C&A. Imajo nekatere bodye kar velike. Jaz sem zadnjič kupila 2 kompleta bodyev št.74 pa so ji eni glih prav, drug komplet pa full velik.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2010 22:11:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 22:14:00
|
|
|
|
Anonimen
|
pa sj cifre konec koncev niso vazne.... saj vidis, kaj bo otroku prav.... men se tud sanja ne in se mi ni nikoli sanjalo kolko mam st. modrca....res
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 22:16:51
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Hofer ma velike številke.
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 28.1.2010 22:18:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute pa sj cifre konec koncev niso vazne.... saj vidis, kaj bo otroku prav.... men se tud sanja ne in se mi ni nikoli sanjalo kolko mam st. modrca....res ne morm si pomagat, ampak miška predivdevam da glih velikih nimaš, ker drgač bi vedla, kolk velik modrc morš kupit verjem, poznam primere F in G
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?