2ursae -> RE: kako nadzorovati pridobivanje kg v nosečnosti (10.2.2010 17:04:02)
|
taddy, ko že tretja nosečnost pusti dodatne kg na telesu, jih ni tako lahko spravit dol kot če se to zgodi le enkrat. Tudi jaz sem se šla tako filozofijo, jedla sem vse, kar mi je pasalo in mi je po porodu ostalo, še danes nisem na zeleni veji, stalno neki hujšam, pa ne morem, ker imajo mali otroci svoje potrebe, svoj ritem, časa za telovadbo ni. živa, jaz ti svetujem tako, bo dobro zate in za bejbija: jej polnozrnato(tako kruh kot testenine), zelenjavo, poskusi jest čimmanj sladkarij, pa nekako uguraj not miganje. Sigurno bo tudi za bejbja bolje, če dobi dovolj koristnih snovi, ki jih vsebuje taka hrana. Pa to ni hujšanje, to je le način prehranjevanja. Sama sem imela pri prvi nosečnosti sum na diabetes in sem se lotila take prehrane in se mi je nabiranje kg ustavilo oz je začelo zmerno naraščati, prej, ko sem se pa basala z vsem možnim, češ, saj sem noseča in uživam, so šli pa kg preveč strmo navzgor. Se pa zavedam, da je to lažje prakticirat v 1. nosečnosti kot pa v tretji, ko imaš več skrbi in obveznosti. Upam, da ti uspe [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|