jana84 -> RE: Oktobrke 2010 (8.3.2010 9:14:35)
|
Ojla, sonosečke! Cel vikend nisem imela časa da bi visela tukaj na RR, vendar nič hujšega...Bom nadoknadla, nič bat! Ja, vse lepe čestitke vsem ženam...Meni osebno tale praznik ne pomeni popolnoma nič in imam 100X raje materinski dan, ki prihaja... Vidim da je bil pri nekaterih vikend zeloooo pester...Upam da se so pri vseh vse lepo in prav izšlo... Zdaj pa grem seznam popravt, pa tako naprej in nazaj...Popoldan pa na pregled pogledat kako je naš dojenček zrastel. Kot je napisala Kpmk, tudi mi ne bomo vprašali za spol otroka (v prvo tudi nismo), tako da bo kar dojenček... PixieM, ni res, da se ne da nič pomagat. Če je možnost le pojdi do G, če ti slučajno grozi splav, ti lahko predpiše hormone (mislim da dabrosotn, pa še eni drugi so), ki pomagajo maternici in plodu...Verjemi, da se da kaj pomagati če se dovolj zgodaj ukrepa. Vendar naj te malo potolažim: od vseh mojih 4 nosečnosti so sedaj, sem imela v dveh malo rjavega izcedka - seveda sem se prestrašla kot hudič, pa se je ena končala čez 8mescev z enim razgrajačem, za drugo pa še čakamo, da se bo podobno! Ostali dve, ki pa sta se žal končali prezgodaj (ena v 6.tednu, druga pa v 10.tednu) pa sta bili brez kakršnih koli izcedkov in kakršnega koli nakazovanja, da je kaj narobe...Torej izcedek ni nujno da pomeni kaj slabega. Mogoče se le maternica utrjuje in še malo čisti...Vendar jaz bi v vsakem primeru šla do G in prosila če lahko pogleda če je vse v redu!
|
|
|
|