polmaja -> RE: Oktobrke 2010 (5.3.2010 13:22:31)
|
Čau punce! Vse lepo preberem in se veselim za vsak srček, bravo, le tako naprej! Javljam pa se ne kaj preveč, ker sem bolj v črni luknji kot ne... Nika1 , saj ni res, pa je - danes sem bila v Postojni pri dr Merlu (ki je, mimogrede, super prijazen, priporočam!). Zaradi par rjavkastih izcedkov nisem mogla zdržat do 24. in sem šla samoplačniško. Kot pri tebi: dve gestacijski vrečki, ena nerazvita, v drugi pa mali zarodkec. Ta druga pa zaostaja v razvoju (glede na uradni dan zadnje menstruacje) za kaka 2 tedna, kar ne obeta nič dobrega. Za prazno GV je skoraj gotovo, da se bo vsrkala, razgradila, za malo pikico pa še ni gotovo, da se bo razvijala bp. [sm=smiley13.gif]. Zdaj je treba samo čakat... se mi bo sfrkljalo... 24. bom vedela več. Pri tebi pa se srček vidi, in to je ful ful dobro! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]! G mi je predpisal Prometrium (hormon progesteron) za podporo nosečnosti, nič hopanja, potovanj ter naporov, in to je to. Prometrium se dobi čez mejo (Italija), pri nas pa zelo težko... Na nek način se počutim bolje, ker vem malo bolje, kaj se dogaja, na vse ostale pa: klinc, pa ne, da bom spet morala čez vso to kalvarijo[sm=smiley19.gif]. Poskušam ostat pozitivna in to je to. Poročam 24.
|
|
|
|