|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
6.3.2010 12:01:50   
Najki
pixieM do ponedeljka je se dalec, pejt se pokazat! dezurni ginekolog pa je na urgenci, mislim da ga drugje ni.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 526
6.3.2010 12:22:00   
pixieM
Sem ze klicala dežurno ginekologinjo. Mi je rekla, da naj počivam, v primeru, da bi se izcedek povečal, pa morem takoj priti na pregled. Pismo, zakaj se to dogaja? Pa tako veselila sem se - res ne razumem-zdaj samo upam, da bo vse uredu, ker si ne znam predstavljati kako bom, če gre kaj narobe...user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 527
6.3.2010 12:25:45   
majabar
pixieM, jaz bi na tvojem mestu kar šla in nič čakala, da bi čim prej vedela, na čem sem. Se mi di, da je še najslabše biti v dvomih in si v glavi ustvarjati zgodbice in vprašanja: kaj pa, če...? Seveda se boš sama odločila, med nami imaš pa podporo, res me prav v srčku stiska, ko berem, kako ti je hudouser posted image !

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 528
6.3.2010 13:00:34   
polmaja

IZVIRNO SPOROČILO: majabar

pixieM, jaz bi na tvojem mestu kar šla in nič čakala, da bi čim prej vedela, na čem sem. Se mi di, da je še najslabše biti v dvomih in si v glavi ustvarjati zgodbice in vprašanja: kaj pa, če...? Seveda se boš sama odločila, med nami imaš pa podporo, res me prav v srčku stiska, ko berem, kako ti je hudouser posted image !

Se podpišem! PixieM, kar pojdi. Če si v LJ, ni panike, na urgenci te bodo sprejeli in oni imajo ful izkušenj z izcedki. Pogum user posted image - mislimo nate!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 529
6.3.2010 13:40:58   
pixieM
Hvala obema!

Doma sem malce pred Velenjem, tako, da bi morala v Slovenj Gradec. Nočem zganjat paniko za prazen nič, ampak me res skrbi. Jokam fantu, kaj naj naredim, če bi res šla v bolnico. Poleg tega moja mami dela v bolnici in bo to sigurno prišlo do nje, jaz ji pa še nič nisem povedala. Kolikor sem brala je med atako ali ta 50-50 možnosti. Ali je vse ok, ali pa splav.
Res ne vem več kaj narediti, jokam pa tako ali tako skoz...user posted image

(odgovor članu polmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 530
6.3.2010 13:59:03   
polmaja
Joj PixieM, ne obupavaj, kot sama praviš, se lahko obrne tako ali tako - ne vem, kaj bi ti rekla. Vem, kako ti je pri srcu in v kakšni stiski si... Narediti ne moreš kaj dosti, le poskusi z malo pozitivne energije. Ne vem, kako blizu si si z mamo, a morda bi bilo dobro, da jo pokličeš in ji poveš za vse - v vsakem primeru bo izvedela. To pravim, ker meni pomaga, da se oprem na moje, poleg moža, ki itak nosi največje breme. Neprecenljivo.
Tu, na forumu, je fajn, ker smo vsi v istem "zocu", mi pa ful pomaga, da se lahko pri mojih razjokam, pa da me kdo stisne, čeprav sem že stara ko metuzalem... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 531
6.3.2010 14:12:34   
pixieM
Hvala polmaja, ne znam povedati koliko mi pomeni to, da ste tako prijazne in razumevajoče z mano. Tokrat me res stiska kot še nikoli. Predvsem ker je to moja prva izkušnja z nosečnostjo. In seveda vse prijateljice, ki so že rodile pravijo kako je šlo hitro, brez problema. Ja pa kako brez problema?!
Z mamo sva si blizu in si tudi zelo želi postati babica. Naslednji pregled pri ginekologu imai 18.3. in sem jo mislila razveseliti takrat. Ampak ne vem kako bouser posted image .
Zdaj samo posedam po stanovanju, ne vem kaj bi sama s sabo in iščem forume ali kakšne podatke o tem kako in kaj in koliko upanja lahko imam. Ne vem ali naj grem v bolnico ali ne, saj se izcedek malce poveča, potem ga ni, pa je potem spet... Groza. Hvala vam za podporo, brez vas bi po moje samo jokala.

(odgovor članu polmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 532
6.3.2010 14:18:24   
anju
pixieM pojdi, s to napetostjo si samo skodiš.
srečnouser posted image

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 533
6.3.2010 14:36:38   
sasadejan
pixieM - jaz sem tudi mnenja, da greš čim prej. S skrbjo in stresom si lahko samo še bolj škodiš. user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 534
6.3.2010 17:03:55   
Anonimen
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pixieM

majabar - tudi to me skrbi. Nosečniških znakov niti nimam (razen malce boleče prsi, zaspanost in lahka glava). Slabo mi niti ni, trebuh me ne boli, nič drugega. Groza!

ne se na to opirat in jemat za slab znak, ker verjemi - to ne pomeni nič! za mano sta dve nosečnosti brez kakršnihkoli zgodnjih znakov, niti teh nisem imela, kot jih imaš ti. O tem ne tuhtat. če se počutiš nelagodno in živčno, pa res pojdi k dežurnemu, kot so ti svetovale punce. Srečno user posted image , pa čim prej se javi.

(odgovor članu pixieM)
  Neposredna povezava do sporočila: 535
6.3.2010 19:03:27   
caroline1
PixieM- kar pojdi k zdravniku...če ti je bed v sg pa pojdi v lj...želim, da se vse uštima čimboljš, verjamem, da ni kej hujšega...da bomo skupaj sprehajale

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 536
6.3.2010 19:09:45   
tinula
pozdravljene, tudi jaz bom oktobrka (12. imam rok) in sem danes prišla malo prebrat tale forum.
pixieM rada bi te potolažila..v prvi nosečnosti se je meni pojavil roza izcedek in sem bila približno v takem stanju kot zdaj tiTakrat sem takoj klicala svojo ginekooginjo, ki me je sicer pregledala, rekla pa je, da so taki izcedki zelo pogosti in da je težava predvsem takrat, ko gre za svežo kri..da ne pričakuje nobenih zapletov in res jih ni bilo - doma imamo zdaj eno zdravo punčko. vso srečo tudi tebi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 537
6.3.2010 20:32:33   
pixieM
Torej, stanje je tako: izcedek je ponehal. Tu in tam še kakšna rjava nitka, ampak nič drugega. Klicala sem dežurnega zdravnika, če mi lahko pripravi napotnico za dežurnega ginekologa (tak je postopek) in me je vprašal če se je izcedek povečal. Jaz, trapa, sem povedala po resnici, da ga je manj in odgovor je bil, da če se ni povečal, ni tako nujno.
In tako je ostalo. Izcedek je bil zjutraj roza, skoraj rdečkast, okoli popoldneva pa je začel postajat rjav. In zdaj, skoraj nič. Saj ne vem kaj naj. Če je namenjeno biti konec, tako ali tako bo, saj pomagati mi tako ali tako ne morejo. Upam, da jutri ne bo ničuser posted image , v ponedeljek pa bom poklicala svojo ginekologinjo in ji povedala kaj se je zgodilo.
Pušenjak na svojem forumu tudi meni, da lahko pride do počenja kakšne žilice (če sem si prav predstavljala). Tako, da ne vem... Je pa groza in obup, če (ko) pride do česa takega. Hvala vsem za podporo. Ne morem verjeti kako prijazne ste, pa me sploh ne poznate. Očitno še odstaja dobrota na tem svetu.

(odgovor članu tinula)
Neposredna povezava do sporočila: 538
7.3.2010 8:44:07   
filisa
PixieM, kako kaže danes? Upam, da se je/bo vse uredilo in boš spet brezskrbna srečka user posted image !
user posted image

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 539
7.3.2010 9:43:43   
pikicamala
pixieM, da ti še jaz povem kako sem imela. v začetku tedna sem kar konkretno začela krvavet. takoj me je zagrabila panika in sem šla k G, vmes pa je ta krvavitev že malo nehala. G me je vprašala, če mi je zelo slabo, kakšni krči,... pa nisem imela nič od tega. potem me je pogledala in rekla, da je verjetno počila kakšna žilica, da pa je v maternici vse vredu. tako, da če nimaš krčev je to dober znak. drži se, upam, da bo vse vredu!user posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 540
7.3.2010 11:24:08   
pixieM
Dobro jutro.

Danes zaenkrat še ni kakšnih izcedkov. Noč je bila predvsem pestrauser posted image . Malo spanja in non-stop tekanje na wc. Danes pa res srčno supam, da ne bo kaj.
Drugače kakšnih krčev nimam, prej špikanje v spodnjem delu trebuha (na kar sem se že navadila, saj je pojavlja odkar sem izvedela zauser posted image . Tudi slabo mi ni bilo, razen tista slabost ki se meni pojavi ko mi je res hudo. Očitno se bom morala danes z nečim zamotit, da ne bom mislila na to (upam, da ne bo kakšnih neprijetnih presenečenj), potem pa v ponedeljek tečem h ginekologinji.
Hvala vam za podporo.

(odgovor članu pikicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 541
7.3.2010 15:41:36   
bt08
ojla,sem nova,nisem še melap regleda ampak upam da bo vse ok,ker smo se trudili 2 leti.PDP po mojih izračunih naj bi bil 20.10,če bo pa res bomo pa 17.3 vidili na prvem pregledu!Je pam oja druga nosečnost.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 542
7.3.2010 21:17:53   
pixieM
Živjo.
Danes je minil kar uredu. Izcedek je bil temnejši kakor običajno, a vseeno nobene krvi ali rjavih nitk. Juhu.
Zdaj samo čakam na jutri, pokličem ginekologinjo, da izvem kako in kaj, pa se oglasim z novičkami. Držim pesti, da je pikica še zmeraj tako kot mora biti.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 543
7.3.2010 21:21:48   
majabar
No, super! Vidim, da si bolj pozitivna. To je v takih trenutkih zelo pomembno! Jutri pa sporoči, kako bo.

Pa mirno nočko!user posted image

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 544
8.3.2010 7:37:35   
kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: smarnca

kpmk a pol začneš delat prej kot po enem letu? Hitr, preveč hitr je šlo to leto, sam sej teh par mesecev bomo pa že prebrodli.. ane bo pol lepše
jst pa začnem takoj po velikonočnih praznikih, odločli pa smo se, da gre mali (11 mesecev) v varstvo že s 15. marcem, da se normalno uvede pa da mam pol še jst mal cajta zase. mislim, da tut mi ne bomo mel problemov z uvajanjem, ker je tak, da se hitr zamoti z drugimi...toda nikol ne veš kaj te čaka.

glede belega toka - izcedka pa ne se bat, meni je rekla ginekologinja, da je to čist normalno.

ja ja v petek bo star 11m (rodila po roku....) in danes bi morala v službo, a mi je zakuhal, tako da je doma in se bova cartala. Mah ja tole je šlo s svetlobno hitrostjo naokrog. Mene je pa full skrbelo uvajanje ker sem mislila da ne bo šlo, da bo fejst jokal, na koncu sem pa jst jokala on pa ne (samo doma) user posted image
Ja smarnica kdaj imaš rok? pol imava nekje isto razliko med user posted image superca

aja če me lahko katera popravi na seznamu..... moj novi PDP je 6.10.2010 in pol pokličem še za NS in javim (ker bom imela kasneje) user posted image in ja na pregledu sem videla mojega pikeca (dojenčka in bom kr govorila on, ker ne bomo hoteli veseti spolauser posted image user posted image ) JUPI

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 545
8.3.2010 8:20:15   
3x mami
dobro jutro!

punce, vse najlepse na nas praznik - dan zena! user posted image user posted image da bi nam tile meseci user posted image minili cimbolj mirno, in da bi nas jeseni pricakali nasi mali soncki user posted image

pixieM, kako si danes?

pri nas je burja in mrrrrzlo... vikend je minil mirno. slabost je se vedno, ceprav mogoce malo manj. sem imela pa par navalov, da sem samo oblezala, ker drugace bi cel dan objemala skoljko...
eh, cakam, da to mine in da se zacne lepa pomlad...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 546
8.3.2010 8:30:19   
nika1
ojla punce,tudi od mene vsem lepe čestitke za naš praznik...
vikend je minil v pozitivnem duhu ,  sem mislila probala čimbolj preusmeriti
v druge stvari in se nisem obremenjavala s tem kar sem zvedela v petek...
zdaj sem od danes na bolniški da malo pridem k sebi, slabosti so zdaj vse vrste od jutranje do večerne, pa itak nonstop utrujena, ne morem verjeti, koliko lahko spim...
PixieM tudi jaz držim pesti zate, da bo vse tako kot mora biti in da dobiš na pregledu pozitivne informacije...

lpuser posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 547
8.3.2010 8:41:32   
tinaaleks
En lep dan žena!
Naš vikend je pa minil v objemanju školjke, saj je ta mala zbolela, bruhala in seveda se je preneslo na vse-tudi na psa. Tako da smo imeli bolj zanič vikend. Skoz smo samo prali user posted image .
Na sreči sem jaz bolje, tako da sem že v službi, medtem ko sta user posted image in moj user posted image , ostala lepo doma in gresta popoldne k zdravniku, da preverimo če ni kaj huje.
Drugače kar se nosečnosti tiče pa vse OK.

Lep dan še naprej!

(odgovor članu nika1)
Neposredna povezava do sporočila: 548
8.3.2010 9:12:31   
pixieM
Vse najboljše za dan žena!!! Upam, da ste preživele krasen vikend - po vremenu sodeč je bil res super. Jaz se še vedno malce borim proti malo temnejšemu izcedku. Moj G dela danes popoldne, tako da ne morem dočakat, da bo ura ena. Čeprav dvomim, da mi bo rekel naj pridem na pregled. Saj nimam kaj. Pomagat ne morejo, v takem primeru narava deluje po svoji poti. Tako, da... Seveda si želim, da bi bilo vse tako kot mora biti, če pa ne... Pa bom mogla preživet tudi to. Lepo praznujte in oustite se razvajati na naš dan.

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 549
8.3.2010 9:14:35   
jana84
Ojla, sonosečke!

Cel vikend nisem imela časa da bi visela tukaj na RR, vendar nič hujšega...Bom nadoknadla, nič bat!
Ja, vse lepe čestitke vsem ženam...Meni osebno tale praznik ne pomeni popolnoma nič in imam 100X raje materinski dan, ki prihaja...

Vidim da je bil pri nekaterih vikend zeloooo pester...Upam da se so pri vseh vse lepo in prav izšlo...
Zdaj pa grem seznam popravt, pa tako naprej in nazaj...Popoldan pa na pregled pogledat kako je naš dojenček zrastel. Kot je napisala Kpmk, tudi mi ne bomo vprašali za spol otroka (v prvo tudi nismo), tako da bo kar dojenček...

PixieM, ni res, da se ne da nič pomagat. Če je možnost le pojdi do G, če ti slučajno grozi splav, ti lahko predpiše hormone (mislim da dabrosotn, pa še eni drugi so), ki pomagajo maternici in plodu...Verjemi, da se da kaj pomagati če se dovolj zgodaj ukrepa. Vendar naj te malo potolažim: od vseh mojih 4 nosečnosti so sedaj, sem imela v dveh malo rjavega izcedka - seveda sem se prestrašla kot hudič, pa se je ena končala čez 8mescev z enim razgrajačem, za drugo pa še čakamo, da se bo podobno! Ostali dve, ki pa sta se žal končali prezgodaj (ena v 6.tednu, druga pa v 10.tednu) pa sta bili brez kakršnih koli izcedkov in kakršnega koli nakazovanja, da je kaj narobe...Torej izcedek ni nujno da pomeni kaj slabega. Mogoče se le maternica utrjuje in še malo čisti...Vendar jaz bi v vsakem primeru šla do G in prosila če lahko pogleda če je vse v redu!

< Sporočilo je popravil jana84 -- 8.3.2010 9:19:05 >

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......