|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
3.3.2010 21:34:56   
anju
ojoj zdaj sem pa malo prestrašena.

caroline1 kakšno nadomestilo ti pripada na zavodu če si zaposlen nepretrgoma pri enem delodajalcu leto in pol? ga sploh in koliko mesecev ga prejemaš? in če imaš nadomestilo do dneva pred nastopom porodniškega dopusta, naj bi se vseeno izšlo za porodniško?

ajoj kako naivno se počutimuser posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 451
3.3.2010 22:17:49   
caroline1
Anju ne se sekirat. Če si zaposlena nepretrgoma 12 mesecev, ti pripada nadomestilo iz zavoda tri mesece v višini 70% plače. Tak da tri mesce imaš pokrite, če boš ostala brez službe se pa za ostale mesece zmeni z G, da te da na bolniško, kljub temu, če si na zavodu. Menda se da tudi tako prigurat do te porodniške.

Jaz si res najbolj želim, da je z mojo pikico vse ok, ostalo se bo uštimalo. Čudno mi je ker se danes precej boljše počutim. No ni mi nekej hudo slabo...mal me je pa strah...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 452
3.3.2010 22:22:17   
majabar
caoline, tudi jaz se ustrašim vsak trenutek, ko mi ni slabo ali pa me ne bolijo prsi. Prvi pregled je itak še celo večnost stran...user posted image . Danes sem celo več jedla, ker mi prej ni pasalo in sem v nekaj dnevih shujšala za 1kg. Zato imam dvome, ampak verjamem, da je to normalno. Niham iz minute v minuto in upam na najboljše:)!

Neposredna povezava do sporočila: 453
3.3.2010 22:26:13   
caroline1
majabar- a veš, da se takoj boljše počutim??? res je fajn, da nas je več tle gor, da se mal pomenimo, ker če si nek sam te skoz nekej bega...jaz sem pregled že imela, pa smo poslušali srček...je pa res da je zraven neka cista, sicer na drugi strani...zato mam pa kontrolo že čez 14 dni...eh joj...sej ko pomislim danes se mi vsa hrana upira, prejšnje dneve sem pa jedla nenormalno...sej oboje je znak :) sem šla danes si kupit nekaj za jest, pa sem prinesla cockto in pomaranče...zgleda, da imam čudne ideje in verjetno je s pikico vse ok :) :) upam, da tudi s tvojo

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 454
3.3.2010 22:31:51   
majabar
Ja, meni je tudi lažje prebirat izkušnje drugih. Moj dragi živi na drugem koncu sveta in se pogovarjava cca pol ure na dan. Pa še to je oteženo, ker govoriva, ko je v pisarni in so ljudje okoli njega in nihče ne ve, da sem noseča. Zato mi je forum super. Tebi (razen tiste ciste seveda) je lahko že malo lažje pri srčku, jaz sem pa še bolj na začetku in imam še 15 dni do 1. pregleda. Se moram z nečem zamotit, joj!
:):)

Neposredna povezava do sporočila: 455
3.3.2010 22:38:31   
caroline1
Ja potem je pa res hudo...sicer sem pa jaz tudi sama...moj dragi ni na drugem koncu sveta,vseeno mal bližje(kakih 100km) ampak šiht ne dopušča, da bi bila kaj velik skupaj,jaz pa na bolniški in ne smem k njemu...si bomo delale družbo pa bo mal lažje! Želim ti le, da bi na pregledu doživela iste občutke kot jaz, ko sem slišala kak mu/ji srček razbija! res je tak občutek, da se ga ne da opisat.

počas pa spat, utrujenost je še zmeraj prisotna!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 456
3.3.2010 23:17:25   
anju
sem iz sobe od tamalga - sem zaspala pred njim.

caroline bomo neki zrihtale, hvala za info.

majabar nič ni hudo če si shujšala, pikica ima zaenkrat prav dovolj bodi prepričana. pa misli na lepe dni, ko boste skupi

lepo noč in naj vas ne zasneži preveč. meni je zdaj tako fajn ko je že svetlo, ko grem od doma in cesta suha da ni treba preveč skrbet za čas.

lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 457
4.3.2010 7:28:49   
3x mami
dobro jutro!

dez in burja.....
vceraj zvecer mi zacuda ni bilo tako grozno slabo. uh, mogoce bo pa pocasi tole slo na bolje...

ja, tole glede nadomestil je cela znanost. kot potem vse vloge in obrazci, ki jih moras letno dajat... nekaj se vam bo ze postimalo, brez skrbi. ja, bolniska zna bit izhod, sam ne vem, kako so zdaj komisije stroge in kaksen posluh ima vas gin. ce si namrec na bolniski in vmes zgubis sluzbo, in ce bolnisko povleces do nastopa porodniske, ti pripada, kot da bi bila zaposlena. ce bi se vam slo za kak teden, je to vredno poskusit. konc koncev je to kar razlika - koliko potem prejemas v celem letu.
moje porodniske so bile do zdaj bolj svoh. zdaj pa mislim, da bo koncno v redu, ker imam vec kot leto redno placo. no, tudi to, da ni ratalo takoj, ima svoje prednosti (eh, treba naj kako tolazbo user posted image ).

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 458
4.3.2010 7:38:06   
filisa
Dobro jutro!

Pri nas (okolica Mb - lahko daste na seznam) pa že rahlo sneži...

Počasi grem v službo za par urc in nato na 1. pregled user posted image . Upam, da bo vse ok!
Vam sporočim...

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 459
4.3.2010 8:08:45   
drobtinica29

Punce oprostite da vdiram na vašo temo, sem okroberka 2009 in sem Vam prišla zaželet vse lepo v nosečnosti in pa zrdave otročke!
Jaz imam že 4 mesece starega koranjaka, joj kako hirto mine čas, tako da čim več uživajte!!!
Sem pa zasledila vašo debato predvsem Anju in caroline1 o brezpselnosti in zavodu itd. No jaz sem imela lani tak primer!
Da vam olajšam skrbi vam opišem kako to poteka, vsaj pri meni je.
Odpoved sem dobila lani z 31.3.( pred tem sem delala vsaj 12 mesecev, tako da mi je po zakonu pripadalo denarno nadomestilo 3 mesece v višini 70% plače). S 1.4. sem se prijavila na zavod za zaposlovanje, in tam mi je strokovna delavka svetovala tako, da če grem takoj v bolniško (seveda če te G da, kar pa skoraj da mislim da ni problem, saj ste noseče in mislim da ni vzroka da vam je nebi dal, vsaj moj G je bil tako dober) in potem sem jo imela do datuma nastopa porodniške. Vsem pa sem prejemala denarno nadomestilo do porodniške! nato pa sem začela porodniško! Pozanimajte se na vašem zavodu!
Upam da sem Vam kaj pomagala!

Lepih user posted image mesecev vam želim!

lp

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 460
4.3.2010 8:27:49   
kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: smarnca

elja,

kpmk.....kdaj pa začneš s službo in kok starga sončka maš doma? mi se tut pripravljamo počas na varstvo pa ponovno v službo...čeprav kot si že sama rekla, ne za dolgo....kok fajn. men je prov pasalo to leto bit doma pa rihtat otročka, sej drugo leto bo pa še lepše!
kk se pa kej rihtata? je tvoj sonček mel kaj problemov z uvajanjem?

mejte se skrajno lepo, pa brez pretiranih slabosti in utrujenosti! čeprav je mreme kot nalašč tako slabo!!!
lp

V službo grem v ponedeljek user posted image . Ja Že..... ma to leto porodniške je mignilo kot bi rekel keksuser posted image .... Moj Mali Princ je star dobrih 10m. Koliko starega otročka imaš pa ti in kdaj začneš delati?? Super je z uvajanjem, proti pričakovanju, res, ima se super, samo mamici je malo hudo, ker nisva več skoz skupaj user posted image in ga zeloooo pogrešam.

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 461
4.3.2010 8:54:45   
pikicamala
pozdravljene! potrebujem vaša mnenja!
moja situacija je takšna: zadnjo M sem imela 18.1., torej bi naj bila noseča nekje 6 tednov. par dni nazaj sem bila zaradi krvavitve pri G, ki pa je rekla, da krvavitev ni v maternici, tako da je vse vredu, da je to vredu nosečnost, ampak da se ji zdi, da sem noseča manj kot 6 tednov. Na UZ se je videla na sredini takšna ovalna črna lisa, nič drugega. pri prejšnji nosečnosti mi je tudi rekla, da sem verjetno zanosila kasneje, pa sem imela potem ss. naslednji pregled imam 22.3. sedaj me bo do takrat vsak dan strah. mislite, da bi šla samoplačniško k drugi G malo prej? verjetno toliko UZ tudi ni fajn. kaj ve mislite? kaj bi naredile na mojem mestu?lp

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 462
4.3.2010 9:33:43   
jana84
Evo, napisala že ful in me je skenslalo! Mogoče sem pa preveč napisala user posted image

Pikicamala, ne sekiraj se preveč. Glede na to da si imela zadnjo M 18.1. si danes noseča 6t in 4dni. Mogoče je da si imela O kasneje in zato je tudi do oploditve prišlo kasneje. Tista ovalna lisa na UZ pa je gestacijska vrečka, v kateri se bo ravil plodek. Zdaj ga mogoče še ni videti, ampak nič se ne sekirati, se bo! Najprej se bo videla ena lisa, to je plodo rumenjak, iz katerega plodek v začetku dobiva hrano, dokler te funkcije ne prevzame posteljica(placenta).
Preberi si kaj več na kakšni internetni strani, kjer je opisan razvoj ploda po tednih. Meni se zelo dopade tale (sicer je v angleščini): http://www.pregnology.com/.

Binabina in tinaaleks, vaju dve pa sem samo zamešala in to zato ker imam na seznamu ki ga imam v Wordu očitno kontra obrnjeni vaši imeni...user posted image

Polmaja, če maš kakršnekoli izcedke pokliči G. Vem da pojem to kot pojejo vrabčki na strehi ampak previdnost ni odveč. Jaz imam namreč že preveč slabih izkušenj, da bi se s tem hecala...Sej en klic ne more škodit, kaj ne? Če pa boš bolj pomirjena pa se naroči pri privat G in boš vedela pri čem si.

Glede porodniškega in zaposlitev in teh zadev vam pa čist nič ne morem pomagat ker jaz sem namreč že 7let nepretrgoma zapodlena in sicer kot študentka pa mi pripada zgolj in samo tistih 190EUR starševskega nadomestila. Mislim pa da ti pripada nadomestilo za porodniški dopust (sicer ne v celoti ampak nekakšni procenti) če si bil zaposlen v letu pred porodom vsaj 3mesece skupaj. Glede bolniških pa kar povprašajte svoje G, vendar če boste na bolniški se tega tud držte, ker baje da malo bolj preverjajo zadnje čase - seveda potem ko si na stroških države, torej po enem mesecu na plečih delodajalca...Je pa res, da te v tem času ne smejo odpustiti...

< Sporočilo je popravil jana84 -- 4.3.2010 9:49:41 >

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu pikicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 463
4.3.2010 9:46:19   
nika1
Oj nisem več anonimna...
drugače pa Pikicamala , probaj biti optimistična, ker večinoma se takoj zgodaj res še ne vidi srček, zaradi tega vedno ginekologi pravijo, da ne priporočajo prvega pregleda pred 7.tednom, kajti nikoli ne veš točno kdaj je ovulacija bila...
lahko pa edino daš še kri in nato čez dva dni spet, da vidiš če se vrednost nosečniškega hormona lepo podvaja...
jaz bi kar počakala na ta datum ki ti ga je dala tvoja gin.za pregled---
Sva pa imela obe isti dan zadnje mens. in tudi mene porajajo globoki dvomi ali
se bo kaj sploh videlo in vem, da me bo potrlo, če še ni utripa čeprav se probam pripraviti na to, da je pregled kar zgodenj, imam pa ga tako kmalu ker sem zanosila s klomifenom pa da vidimo , da ni slučajno kakšna izvenmaternična nosečnost ....oz. če je sploh kaj vidno...
ma znake pa imam take, da je groza - 24 urna utrujenost, napadi lakote dopoldne, zvečer bruham....
pa itak skoz na wc preverjem če ni kakšnega čudnega izcedka...ah ja... psiha dela svoje...
kako pa je pri vas punce s tem belim tokom, je kaj povečan oz. ga je več kot ponavadi?
lp vsem  

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 464
4.3.2010 9:50:05   
pikicamala
jana84, hvala ti za link. skrbi me zato, ker sem malo brala (mogoče preveč, ker sem non stop na netu in tipkamuser posted image ) in tam okoli 5 tedna bi naj že začel srček biti, pa loči se na katerem koncu je glavica,... pri meni se pa ni nič videlo. zgleda (oziroma upam), da imam daljši cikel, oziroma kasneje O. user posted image bom poskušala nehat skrbet, ker res ni nobene koristi od tegauser posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 465
4.3.2010 9:52:00   
jana84
nika1, mi lahko prosim poveš katera anmonimna si bila, ker ne morem vohat user posted image
Sam da te popravim na seznamu - meni se tud bloj dopade da se ve s kom se pogovarjamo...Sej ne se bat, me te ne bomo nobenemu izdale user posted image

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu nika1)
Neposredna povezava do sporočila: 466
4.3.2010 9:54:26   
pikicamala
nika1, ti si ista kot jaz. non stop na wc-ju, pa čekirat če je vse vredu.user posted image tudi jaz imam več izcedka. samo sem brala, da je to pogosto. tudi meni je slabo - začne se zjutraj, popoldan malo neha, zvečer pa spet. pa prsi imam občutljive, utrujena sem,... upam, da bo vse vredu na pregledu. lp

Neposredna povezava do sporočila: 467
4.3.2010 9:55:04   
jana84
pikicamala, ne vem kje si to brala, vendar v 5.tednu se na UZ ne vidi skoraj nič! Mislim ta mnogokje pretiravajo s temi kaj vse se že vidi, ker se skor pri nobeni nosečnici tako zgodaj ne vidi ne utripa in ne ploda...Ja OK če ima G neki orto modern UZ, vendar pri nas v našem zdravstvu na žalost ni tako! Ampak se morajo matrati z nekimi predpotopnimi UZ, kjer se komaj kaj vidi...Pol pa se mnogi jezijo na G, da niso dovlj zgodaj odkrili nepravilnosti in ne vem še česa - ampak kako če pa ne morejo nič s prazgodovinskimi UZ! Da niti ne govorim o tem koliko UZ preiskav plača zavarovalnica...user posted image

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

Neposredna povezava do sporočila: 468
4.3.2010 9:59:05   
pikicamala
jana84, konkretno to, da se vidi kje je glavica sem prebrala tu na RR. nosečnost po tednih. verjetno imaš res prav. to kar piše je vse teorija, realno pa redko kje. samo jaz sem pač panična, pa potem preberem vse možno in tuhtam, kaj pa če bo spet tako kot prejšnjič... saj se trudim tudi pozitivno razmišljat. zdaj mi bo lažje, ko se takole pogovarjamouser posted image .

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 469
4.3.2010 10:02:36   
3x mami
povečan izcedek je bil pri meni znak za nosečnost. je čisto normalno, sploh če si svetlejše polti. tudi kakčno manjše vnetje - pa ti potem predpiše canesten. zna pa bit včasih zoprno, ko to kar teče in teče...

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 470
4.3.2010 10:07:08   
jana84
če sem prav iskrena temule nosečniškemu koledarču na RR ne "zaupam" preveč, saj vedno zamuja za nekaj dni, pa tudi nekam čudno piše...Se mi zdi da prehiteva za kakšen teden z opisom. Ne vem moje mnenje...

Ja povečan izcedek je tudi meni naznanjal user posted image user posted image tako da nič se ne preveč bat, dokler ni krvav ali rjav...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

Neposredna povezava do sporočila: 471
4.3.2010 10:09:01   
Anonimen
A če ni nosečniških znakov, da je fantek user posted image , saj ne da ga ne bomo veseli, tudi fantek bo super truper fajn user posted image , samo ful bi punčko user posted image , ker fantka user posted image že imamo. Sicer je nekje v zraku plan, da če bo še en fant, gremo skoraj ziher še v tretje, samo v naprej planirat, je brez veze, ker se lahko še marsikaj spremeni...

Drugače sem pa prepričana, da s tem, če nimaš nosečniških znakov, ni nič narobe. Jaz jih tudi v prvi user posted image nisem imela skoraj nič in tudi nič nosečniška nisem bila user posted image , razen trebuha. Ma, saj mogoče sem čudna, ampak meni tudi zdaj ni nič posebnega (no, v 1. user posted image mi je vseeno bolj dogajalo, ker je bilo pač 1. in marsikaj uganka), pa ne da nisem vesela - mi je super, da bo škratek dobil bratca/sestrico, samo drugače pa izgleda pač nisem tip, da bi ob tem doživljala nebesa. Tudi tega, da vse pravijo, kako pogrešajo brcike in trebuh nisem nikoli razumela, jaz sem namreč v prvo in tudi zdaj najbolj čakala na produkt, user posted image bi tudi komu podarila user posted image , no to glih ne, ker vseeno mislim, da je nosečnost in porod edinstveno doživetje in je velik "luksus", da to doživiš, tko da to vzamem nazaj, nisem pa nič tko raznežena, al kaj user posted image Pa tudi moj sinček mi je, starejši kot je, bolj pri srcu user posted image , jaz sem uživati začela v bistvu, nekje po 1. rojstnem dnevu, čeprav je tudi dojenčkarstvo svojevrstno doživetje, ampak meni je otročkarstvo za 1000% bolj všeč user posted image , pa čeprav sem imela zlatega dojenčka, brez krčkov in kakršnih koli težav user posted image .

VRTEC ali DVOJNO VARSTVO: sem kar malce presenečena, da ste se nekatere odločile za varianto, da imaš doma kar dva škrata. Sicer se strinjam, da ti preživetega časa s vojimi sončki ne more nadomestiti nič na svetu in jaz imam srečo, da mi narava dela to dopušča, da sem s škratkom veliko in ne samo par ur na dan, ampak vseeno imam v glavi, da če pa jeseni spet ne dobimo vrtca, se mi bo user posted image Imam občutek, da bi bil starejši tako ful prikrajšan, v smislu, da ga ne moreš tok animirat itd., upam, da se motim. Pa pri nas je tudi tako, da imamo orto naspidiranega otročka, ki ful kaže zanimanje za družbo, tako da že od kakšnega leta in pol neizmerno pogrešamo vrtec (no, HB (okrajšava za hvala bogu) smo našli eno varianto, da ima par ur na teden družbo). Čeprav slišiš pluse in minuse, ma, bomo videli.

Ena, je omenila, da ima triletnika in še doji. A ga namravaš tudi po tem, ko rodiš? Kako pa imata kaj urejeno s spanjem? Moj škrat zaspi vedno ob dojenju, če je pa drugje v varstvu, pa v vozičku ali če ga zibajo na odeji. Seveda se tudi ponoči vsaj 2x zbujava user posted image in ko jed oma, bi se dojil kar parx na dan user posted image .

PLAČE: jaz sem bila v 1. user posted image še študentka (tudi zdaj mi še ni uspelo diplomirat user posted image ), tko da sem dobivala nekih slabih 200 eur/mesec in če ne bi imela od prej veliko prišparanega, bi mi bilo kar malo bedno. Tudi tokrat ne bo šlo vse po maslu. Sem mislila, da bom 12 mesecev pred nastopom porodniške (ali pa vsaj blizu) zaposlena oz. samozaposlena, pa se je tudi tu nekaj zakompliciralo, tako da če bom, bom vse skupaj zaposlena par mesecev in bodo prihodki na porodniški spet ena velika beda. A katera ve, kako je pa s porodniško in avtorskimi pogodbami? Je pa res user posted image , da so delodajalci taki user posted image , glede porodniških... saj štekam, da imajo malo več komplikacij, če gre nekdo na porodniško, samo če se vse lepo zmeni in najde primerna zamenjava, se jim to skoraj ne pozna, storškovno pa mislim, da sploh ne.

Za seznam: Anonimna R, sem iz LJ.

(odgovor članu jana84)
  Neposredna povezava do sporočila: 472
4.3.2010 10:14:16   
jana84
user posted image

user posted image

Pdp, Nick, Starost, Kraj bivanja, Zaporedna user posted image , user posted image doma, Naslednji pregled, Nuhalna svetlina, Srček, Spol

30.9.2010
Binabina 25 let Celje 2 user posted image ., NP 15.4. NS 17.3. user posted image
Tinaaleks 27 let Ljubljana 2 user posted image ., 1 user posted image NP 24.2. NS 16.3.

1.10.2010
Himba 1.user posted image ., NP 4.3. NS 22.3.
Kpmk 26 let Celje 2 user posted image ., 1 user posted image . NP 5.3. NS 18.3.
Smarnca 29 let 2.user posted image ., 1 user posted image . NP 12.4. NS 18.3. [sm=smiley27.gif

2.10.2010
Tinda 28 let 1.user posted image ., NP 24.2.
Inna79 30 let 1.user posted image ., NP 17.3. user posted image

3.10.2010
Arual2006 32 let 2.user posted image ., 1 user posted image . NP 18.2. user posted image
GretaGarbo 28 let 4.user posted image ., 1 user posted image . NP 14.3 user posted image

4.10.2010
3x mami 27 let Obala 3.user posted image ., 2 user posted image . NP 24.3. user posted image

5.10.2010
Born*to*be*wild 21 let 1.user posted image ., NP 16.3.
Pikab84 26 let 1.user posted image ., NP 4.3. NS 18.3.
Filisa 28 let Maribor 1.user posted image ., NP 4.3.

6.10.2010
Kolumbo 32 let 3.user posted image ., 2 user posted image . NP 26.3. user posted image
Nejaja 23 let Koroška 1.user posted image . NP 25.3. NS 9.3 user posted image

7.10.2010

8.10.2010
Mamica30

9.10.2010

10.10.2010
Lencica 2.user posted image ., NP 1.3.
Bibaleze1

11.10.2010
Anju 29 let Primorska 2.user posted image ., 1 user posted image . NP 12.4. NS 31.3. user posted image

12.10.2010
Pikica1111 25 let
Zinchy 22 let Kranj 1.user posted image ., NP 3.3. user posted image

13.10.2010
Katra55 3.user posted image ., 1 user posted image . NP 4.3.

14.10.2010

15.10.2010
Mojcaya 25 let 1.user posted image ., NP 1.4. user posted image
Krokar 31 let 2.user posted image ., 1 user posted image . NP 10.3.
Rokipoki ? user posted image ., 1 user posted image . NP15.3.

16.10.2010

17.10.2010
Caroline1 NP 25.2. user posted image

18.10.2010
Tybysy 36 let NP 29.3.
S* 33 let 2.user posted image . NP 10.3. user posted image

19.10.2010

20.10.2010
Ejla 29 let 2.user posted image ., 1 user posted image . NP 30.3. user posted image

21.10.2010

22.10.2010
Janaja 26 let 3.user posted image ., 2 user posted image . NP 11.3.
Sasadejan 25 let Domžale 1.user posted image ., NP 12.3.

23.10.2010
Mami_1979 30 let 5.user posted image ., 4 user posted image . NP 15.3.

24.10.2010
Zana21 4.user posted image .,

25.10.2010
Anau NP 2.3.
Pikicamala 3.user posted image ., NP 22.3.
Nika1 2.user posted image ., 1 user posted image . NP 5.3.

26.10.2010
Anonimnauser posted image 32 let Ljubljana ? user posted image ., 2 user posted image . NP 19.3.

27.10.2010
Polmaja 37 let 2.user posted image ., NP 24.3.
Bloom1 36 let 8.user posted image ., 5 user posted image . NP 9.3.
Anonimna R 28 let Ljubljana 2.user posted image ., 1 user posted image .
Najki 29 let Ljubljana 2.user posted image ., 1 user posted image . NP 19.3.
Tina078 31 let Ljubljana 2. user posted image . NP 2.3.

28.10.2010
Luna_25 25 let 1.user posted image ., NP 18.3.

29.10.2010
Jana84 25 let Primorska 4.user posted image ., 1user posted image NP 8.3. user posted image

30.10.2010

31.10.2010
Majabar 1. user posted image NP 18.3.
PixieM 26 let 1.user posted image ., NP 18.3.

XX.10.2010
Anja83 1.user posted image . NP 18.3.

1.11.2010
Strippy Ljubljana 1.user posted image . NP 23.3.

user posted image
Od nas so se žal poslovile user posted image user posted image
Anonimna **** user posted image
Ticamica user posted image
Jekica user posted image

< Sporočilo je popravil jana84 -- 4.3.2010 10:18:36 >

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 473
4.3.2010 10:17:52   
nika1
Ziv Jana 84
tista sem bila anomnina brez dodatka muce oz. datum cca.25.10., 2.nosečnost.

lp

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 474
4.3.2010 10:20:33   
jana84
sem že nekako pogruntala user posted image ...

Zdej pa počasi dol s tega foruma, ker drugače ne bom spacala faksa nikol skozi! Mi bo mož zaklenil računalnik, če se ne bom učila user posted image ...

Tako, lepo se imejte...Sej itak da pridem še kaj pogledat...user posted image

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu nika1)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......