|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
24.2.2010 13:03:56   
Anonimen
Pri meni HB nobenih slabosti, sem pa pozabila omenit, da me nenormalno boljio prsi, ko se sin doji user posted image , ampak sem si rekla, da tudi, če me pobere user posted image , bom zdržala, ker sem pač mama - saj mogoče bo pa sčasoma bolje oz. se bo mali škratek nehal dojiti user posted image A še katera doji in ima takšne težave?

Moja G mi ni delala vaginalnih pregledov, samo na koncu, baje tega načeloma ne počnejo, ker lahko tako kao kaj sprožijo user posted image , mi je pa na vsakem pregledu naredila UZ, kar se mi je zdelo pa super user posted image . Sicer pa vaginalne preglede sovražim, ker se težko sprostim in potem zna ful bolet user posted image , je pa res, da je odvisno od pregledovalca, namreč moja G je zelo groba, ko me je pa v porodnišnici pregledovala babica, je bilo pa vse v redu, tudi zakrvavela nisem user posted image .

Mi2 nisva povedala še nikomur, razen sinčku, ki pa najbrž ne razume čist dobro; mu pravim, da imam v trebuščku dojenčka user posted image . Prvič sva čakala do nuhalne in bi me skoraj pobralo, ker sem toook želela novico deliti s celim svetom, ampak sva se odločila tako, da bo kako nekaj ziher (no, na to so naju bolj drugi navlekli), v bistvu sem prej povedala edino mami, ampak sem bila kar malce razočarana nad njeno reakcijo, ker ni pokazala nobenega veselja, ampak mi je potem razložila, kako in kaj... je drugače tok fejst, je bila pa totalno paf, ker bojda še ni dojela, da nisem več otrok (bolj v hecu kot zares). Tokrat pa še ne veva, kdaj bova povedala, po občutku... mi pa ni toliko panike, ker me tokrat nič ne razganja in bom z lahkoto počakala user posted image , v bistvu me vsak dan bolj preseneča, kako sem v tej nosečnosti mirna user posted image , saj najbrž mi bo začelo kaj dogajat, ko vidim kaj konkretnega user posted image , kaj pa čem, če komaj vem, da sem user posted image . Sem bila pa prvič čist šokirana, ker nisem pričakovala, da mi bo naredila ultrazvok in kar začela razlagat, to je srček, itd., kaj takega še nisem doživela v življenju user posted image .
Drugače si pa sploh ne predstavljam, kako grozno mora biti, če gre kar koli narobe in močno upam, da ne bo šlo pri nobeni od nas!!! Jaz sem v prvi user posted image trpela vse do poroda, ker nuhalna ni bila najboljša, tko da me je ves čas spremljala ena veliiiika senca, tokrat se pa ne bom dala user posted image .

Uživajte v tem prelepem dnevu, jaz sem že mojega sončka peljala v živlaski vrt (čeprav potem vsakič ugotovim, da se mi živali tako smilijo - se mi zdi, da imajo popolnoma nedostojno življenje in potem še tista afera, da ima direktorica 12.000 eur plače user posted image , živali pa v čisto bednih razmerah - sem opazovala leva, kao kralj živali, pa ima revež čisto majhno bedno, smrdljivo kletko...

(odgovor članu jana84)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
24.2.2010 13:44:06   
3x mami
v drugo sem nehala dojit skoraj istocasno kot sem zvedela, da sem noseca. je pa bil takrat star eno leto.
koliko je star tvoj mali?

aja, prej je bilo tudi vprasanje, kdaj povedat sorojencu. povedala bom, ko se bo zacelo poznat. in ce bo vse po sreci, bomo sli vsi skupaj na morfologijo. sploh starejsega bo po moje zlo zanimalo (tehnicni tip). prej se mi ne zdi potrebno, sploh ker sta se mlajsa in verjetno ne dojameta cisto, kaj to sploh pomeni. no, kaj je cudnega, ce se jaz ne dojamem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 277
24.2.2010 14:33:57   
jana84
ja, jaz sem tud pozabla napisat, da tud moj sinko ve da ima mamica dojenčka v trebuščku...Mu rečem, da mora malo pazit, da ne sme mamici skakt po trebuhu, ker je noter dojenček...Pol pa on hiti majco dvigat in gledat kje je user posted image . Pa mu rečem, da naj ga lepo poboža in mu da lupča in je tak srčkan ko mi da lupčka na trebuška in ga poboža, da je kaj!user posted image

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 278
24.2.2010 23:43:17   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979

BLOOM1
Tudi jaz bi  rada ostala doma z mojimi sončki,.. Pa se bojim, kako bomo shajali z eno plačo,ker smo lani komaj začeli graditi našo hiško.
Ali si izkoristila, pravico, ko lahko pri štirih otrocih ostaneš doma in ti država plačuje prispevke?

Ne,to je eno veliko s....e.Ja prispevke ti plačujejo,plačo pa ne. In,kaj je to za ..... Če si pa ločenka in sama z otroci te pa dobiš min.plačo,ampak samo do 10 leta najmlajšega otroka. Ne,to je brezveze. Moj mož plačuje za me prispevke,in to gre v olajšavo,če pa grem stran več ga več obdavčijo.

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 279
25.2.2010 0:03:53   
BLOOM 1
Jaz sem pa (zdaj) nora na KOKICE user posted image user posted image user posted image .Joj,tko lepo dišijoooooo........ha-ha

Kaj pa tifol ali elivit??? Niste pozabili????  Jaz pijem tifol že od pozitivnega testa! Bravo jaz user posted image !!!

No jaz bom svojim povedala po NS. No ja,kje je še to,moramo prvo prvi pregled dati skoz. Joj....še 12 dni.....

Ej,punce,kako pa je kaj user posted image .Ste še vedno tko intensivno...user posted image ali zdaj bolj pazite.Mi smo zdaj čisto nič ne user posted image ,šparamo do pregleda user posted image .

L.P.

Nočko

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 280
25.2.2010 1:38:06   
polmaja

IZVIRNO SPOROČILO: krokar

za grlo pomaga da grizljaš suhe brinove jagode!!!baje. POSKUSI!!!

Jooj Krokar, jaz sem na netu prebrala, da za nosečnice brinove jagode niso najboljše. Tudi ingver da ni dovolj raziskan... Kaj pa vem, toliko tega kao ne smemo user posted image , da se ti zmeša.

Na srečo strašnih slabosti še nimam (tok, tok po lesu). Malo mi je tu in tam "bljak", pa hitro mine. Sem v ponedeljek klicala ginekologinjo (ki je v LJ in je fajn), pa me je sestra odpikala, češ, da sedaj naročajo samo osebno, pri njih v ordinaciji (!!!!), ko pa sem malo pojamrala, da sem z Obale, pa je rekla, naj si gin. kar dol najdem. Svašta. Se ne bi kaj prida razburjala, če ne bi lani obupana iskala ginekologa na Obali, ker sem čisto na začetku nosečnosti krvavela, moja g pa je šla v pokoj (seveda ravno takrat) - in me ni NIHČE hotel vzet! Na izolski urgenci pa so me lepo nahrulili, ker sem prišla brez napotnice. Nosečnost se je izjalovila (ne sicer zaradi njihovega odnosa, temvečzaradi narave), že tako mi je bilo tako hudo, pa še to. Jokala sem vsake pol ure. Naše zdravstvo...
Ma v glavnem, v petek greva z možem na prisilni izlet v LJ se prijavit, potem pa naj bi itak šlo avtomatsko user posted image .
Si pa lahko predstavljate, da po lanski slabi izkušnji vsakič na WCju strogo preverjam hlačke, da ja ni kakih flekcev - in jih ni jeeee user posted image user posted image user posted image . Se veselim za in z vsako od vas in kar ne morem verjet, da vas je toliko z več otročki, celo petimi!!!!user posted image . Bravo!
Anonimna ****, Ticamica in Jekica - vem, kako je hudo user posted image user posted image user posted image user posted image pogumno naprej v novo pomlad.

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 281
25.2.2010 6:29:31   
binabina
DOBRO JUTRO VSEM SO user posted image !

kako ste kaj?? no jaz sem danes za spremembo zaenkrat naspana in polna energije,....upam pa da bo čimprej ura 16  pa grem domov , ker pa bi kr naprej počivala,... me je še ftako lepo nagradil da me bolj ni mogel da delam danes pa jutri da delam svojo pa polovico od drugega,... ufff sej bo kmalu vikend,....

(odgovor članu polmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 282
25.2.2010 8:19:17   
Ejla
Bloom1, prej sem jemala elevit, kar nekaj mesecev, sedaj sem zamenjala na tifol, k mi je že v prejšni nosečnosti manj slabosti delal...vsaj tako se mi je zdelo. Sem pridna tudi jst!

Polmaja, kako grozno, če tko s tabo delajo, ko si tako občutljiv. Se je tudi moji kolegici tako zgodilo, da je mogla v bolnico zaradi krvavitve in njena ginekologinja je bla na dopustu, pa ji je rekla sestra naj gre kar v bolnico. Tam pa jo prvo ni noben porajtal, pole pa jo je administratorka zatežila, da če nima napotnice, pa dohtar tam pred vsemi naglas, da kaj pa vi tukaj delate! In nič čudnega, da pride k meni, k sem na drugem oddelku vsa objokana...že itak ji je blo hudo. Pol sem pa šla jst tja in sem tko zatežila, da kako se obnašajo, pa sem vidla da se sloh niso zavedali, da ji je hudo, da je imela splav, ker so bili preveč osredotočeni sam strogo na svoje delo...so čisto zgubili občutek za sočloveka. Sej pole jim je blo tudi njim hudo in žal, sam tako se pač ne dela. Te čsto razumem, kako ti je blo hudo, pol pa namesto na eno tolažbo naletiš na take hladne ljudi! Brrrrr! No, lepo zrihtaj s svojo gin. tokrat, pa eizlet si lep naredi, tudi če je prisiljen, pa bo!Flekcev pa ni in jih ne bo naslednjih 9 mesecev!:)) Upam, da tudi pri meni.

binabina, še en dan pa bo vikend..jupiii...jst pa bi se naspala, če ne bi moja ta mala tako hitro vstajala...se mi prav zdi, da je skor ozdravla, ko je tko zivahna danes.

Lep dan vsem!

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 283
25.2.2010 8:24:21   
3x mami
dobro jutro!

mah, vceraj zvecer sem bila res obupno. zlo mi je bilo slabo, stalno me je tresel mraz (me je prav oblivalo). bljak. bomo vidli, kako bo danes... drugace pa komaj cakam vikend, da se lahko malo odpocijem doma. mala2 sta zacela nekaj kasljat - pred in takoj po spanju - tako da upam, da ne bo nic iz tega...

bloom1, nekaj sem ze gledala o teh 10letih, ki ti placujejo. vem, da ti dajo samo prispevke. sam mogoce ves, koliko casa si lahko doma? od rojstva do 10. leta starosti, al si lahko doma pac 10let, pa gres sam, ko hoces? kaj pa ce imas 5 otrok, a potem gre 10let na vsakega od zadnjih otrok, al je to sam 10 in pika? oprosti, ce tezim. sam je fajn, ce kdo ze pozna te stvari...

drugace pa, user posted image se vedno user posted image sam manj kot prej, ko smo delali na plusu...

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 284
25.2.2010 8:36:55   
binabina
3x mami mislim da je od zadnejga otroka do njegovega 10.leta starosti nisem 100% , v bistu pa je zakon glede tega ,.... 

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 285
25.2.2010 9:24:27   
jana84
Mislim, da si lahko doma do dne ko najmlajši dopolni 10 let...Pa sej moram kje pisat, na kakšni strani od Centra za socialno delo al pa kaj podobnega...

Uf, mene pa še akr daje to grlo...Včeraj me je tako bolelo, da je bil ojoj...Pol pa ližem tiste tablete Panthol, pa antibiotike jemljem, pa čaj pijem pa ne vem kaj še vse...Upam, da gre čimprej mimo in ne škodi naši mali pikici...

Drgač pa polmaja, sem slišala, da je na Obali ful kriza z ginekologi ja...To pa kar delajo v bolnišnicah je pa itak zgodba zase. HB da je moja mama zdravnica in pozna ljudi v bolnišnici ,ker drugače jaz prvega SS verjetno ne bi preživela. Bila je nedelja zvečer na 30.12. Si lahko predstavljate kako bi bilo, da bi pršla sama tja in čakala in čakala na urgenci kot en lolek...Že tako ni blo žive duše tam, pa je mama eno sestro poiskala da smo pol čimprej šli na oddelek. Včasih mi je prav hudo da sem si spremenila priimek s poroko in se ne pišem več tako kot mama...Sicer pa naj bi se šlo najprej na urgenco v ZD in tam ti dajo potem napotnico za v bolnišnico. Ampak to se mi zdi za ginekološke zadeve tako neumno da je kaj: itak te na urgenci v ZD nič ne pregledajo...Ah, se ne splača sekirat, ker pomagalo ne bo nič!

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 286
25.2.2010 9:27:07   
jana84

user posted image

user posted image

Pdp, Nick, Starost, Zaporedna user posted image , user posted image doma, Naslednji pregled, Nuhalna svetlina, Srček, Spol

1.10.2010
Binabina 25 let 2 user posted image ., NP 15.4. NS 17.3. user posted image
Himba 1.user posted image ., NP 4.3. NS 22.3.
Kpmk 26 let 2 user posted image ., 1 user posted image . NP 5.3.
Smarnca 29 let 2.user posted image ., 1 user posted image . NP 12.4. NS 18.3. [sm=smiley27.gif

2.10.2010
Tinda 28 let 1.user posted image ., NP 24.2.
Inna79 30 let 1.user posted image ., NP 17.3. user posted image

3.10.2010
Arual2006 32 let 2.user posted image ., 1 user posted image . NP 18.2. user posted image
GretaGarbo 28 let 4.user posted image ., 1 user posted image . NP 14.3 user posted image

4.10.2010
3x mami 27 let 3.user posted image ., 2 user posted image . NP 24.3. user posted image

5.10.2010
Born*to*be*wild 21 let 1.user posted image ., NP 16.2.
Pikab84 26 let 1.user posted image ., NP 4.3. NS 18.3.
Filisa 28 let 1.user posted image ., NP 4.3.

6.10.2010
Kolumbo 32 let 3.user posted image ., 2 user posted image . NP 24.2.

7.10.2010
Tinaaleks NP 24.2.

8.10.2010
Mamica30

9.10.2010

10.10.2010
Lencica 2.user posted image ., NP 1.3.
Bibaleze1

11.10.2010

12.10.2010
Pikica1111 25 let

13.10.2010

14.10.2010

15.10.2010
Mojcaya 25 let 1.user posted image ., NP 25.2.
Krokar 31 let 2.user posted image ., 1 user posted image . NP 10.3.

16.10.2010

17.10.2010

18.10.2010
Tybysy 36 let
Zinchy 22 let 1.user posted image ., NP 3.3.

19.10.2010

20.10.2010
Ejla 29 let 2.user posted image ., 1 user posted image . NP 3.3.
PixieM 26 let 1.user posted image ., NP 3.3.

21.10.2010

22.10.2010
Janaja 26 let 3.user posted image ., 2 user posted image . NP 11.3.
Sasadejan 25 let 1.user posted image ., NP 12.3.

23.10.2010
Mami_1979 30 let 5.user posted image ., 4 user posted image . NP 15.3.

24.10.2010
Zana21 4.user posted image .,

25.10.2010

26.10.2010

27.10.2010
Polmaja 37 let 2.user posted image .,
Bloom1 36 let 8.user posted image ., 5 user posted image . NP 9.3.

28.10.2010
Luna_25 25 let 1.user posted image .,

29.10.2010
Jana84 25 let 4.user posted image ., 1user posted image NP 3.3.

30.10.2010

31.10.2010

user posted image
Od nas so se žal poslovile user posted image user posted image
Anonimna **** user posted image
Ticamica user posted image
Jekica user posted image

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 287
25.2.2010 9:32:35   
jana84
Anonimna, kdaj imaš ti PDP, oziroma če želiš, da te dodam na seznam, če lahko sporočiš...Saj veš, več kot nas bo na seznamu bolj veselo bo!

Drugače punce, kako je kaj s pregledi? Kar nekaj vas je že imelo pregled, pa nič niste javle kako je bilo...Nimam kaj pomagat ker sem tak firbc babji... user posted image

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 288
25.2.2010 10:32:18   
3x mami
uh, sem se nekaj spomnila. baje da bo v kratkem v postojni zacela delat nova ginekologinja. ena mlada, ampak baje da je dobra. to so besede mojega gin, ki dela v postojni. je na mojem pregledu eni po telefonu razlagal tole. ker je to blizje ko do ljubljane, mogoce poklicite v porodnisnico al pa v zdravstveni dom. gotovo bo kdo vedel kaj o tem.

polmaja, ce si z obale in imas gin. v ljubljani - kje bos pa rodila?

jana84, a si probala tudi z islandskim cajem? da ga skuhas cisto blagega, pa zvecer pred spanjem pogrgras? meni to zlo pomaga. sem bolj za take stvari kot pa za tablete...

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 289
25.2.2010 11:03:26   
tinaaleks
Pozdravljene!

Včeraj sem imela pregled, vse ok, samo PDP mi je prestavil na 30.9, ker naj bi bil otrok že tako velik, ne glede na ptvi dan zanje mestruacije.
Drugače pa da dam še ostale podatke: stara sem 27 let, to je moja 2. nosečnost, doma je že ena nadebudnica, NS imam pa 16.3.

Lep dan še naprej!

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 290
25.2.2010 11:15:29   
binabina
tinaaleks koliko pa si noseča ??ker jaz imam tudi 30.9. pdp, prej pa sem imela 1..10. tak da sem še pri septemberkah 2010,.., sicer pa so ti datumi tko okvirni lahko prej alhko pa pozneje rodiš , čisto od mati narave???

no jaz sem danes dopolnila 9 .t,..... jeeeee se 4 pa bo mimo krize jeeeeeeee

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 291
25.2.2010 11:29:13   
tinaaleks
Noseča naj bi bila 9 tedenov, čepra sem bila menstruacijo na 31.12. Še ginekolog se je čudil, in me 3X vprašal če sem mela res menstruacijo takrat.
Je pa tako, da če gledam po mojih prvih izkušnjah, potem bom tudi rodila raje prej kot pa kasneje. Se mi je hčerka rodila 21.9, namesto 3.10.
Zgleda da sem najbolj plodna tam nakje v januarjuuser posted image

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 292
25.2.2010 11:30:00   
tinaaleks
Ugotavljam da sploh ne znam več pisat. Nosečnost in prehlad pa res ne gresta skupi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 293
25.2.2010 11:59:56   
binabina
tinaaleks lahko da imajo tvoji jajčniki kakšne zakone da si prej zanosila,... he he pa brez zamere,... 

Neposredna povezava do sporočila: 294
25.2.2010 12:02:26   
tinaaleks
izgleda da jih imajo res. "Delamo samo v januarju"user posted image

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 295
25.2.2010 13:17:54   
binabina
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks

izgleda da jih imajo res. "Delamo samo v januarju"user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja ene prej ene poznej pa je ,..........

Neposredna povezava do sporočila: 296
25.2.2010 13:59:21   
Anonimen
Jana84, zame lahko zaenkrat napišeš AnonimnaR, starost 28 (čeprav bom letos 29 user posted image ), 2. nosečnost, doma imam 1 otročka, PDP 27.10. Ma, se mi ne zdi kul, da bi preden se mi2 odločiva, da komu poveva, vedel že kdo drug user posted image , zato anonimnost.

Moj škratek je star slabi dve leti in čeprav upam, da se bo do poroda nehal dojiti, zaenkrat ne kaže tako user posted image Sem pa odločena (če ne bo kakšnih posebnosti), da ga ne odstavim sama, ampak ko bo sam to hotel. Sem pa že pred časom prebrala, da za otročka v trebuščku in tudi potem, to ni noben problem user posted image .

PREHRANA V NOSEČNOSTI: joj, jaz sem v prvi user posted image kar malo preveč komplicirala, namreč enkrat sem prebrala, da eterična olja odsvetujejo itd., dragi mi je pa prejšnji dan z oljem čajevca namazal predel pod nosom in potem sem iz tega naredila celo štalo user posted image Skratka, na kakšne stvari je že fino popazit (jaz sem imela nesrečo, da sem se zastrupila z doma narejeno francosko, ki je načeloma jem le 2x na leto user posted image in pa 1x sem se za las izognila orng okužbi s školjkami (trije, ki so jih jedli so se fuuul zastrupili), so mi pa tako dišale, da sem skoraj podlegla skušnjavi user posted image . Za kakšne take reči, kot je ingver, se mi zdi pa kar malo za lase privlečeno, no vsak po svoje... jaz tokrat ne bom sledila vsakemu priporočilu user posted image .

Tifol jaz jem, čeprav se trudim, da bi folno kislino dobila po naravni poti, je pa kar težko. Je bila pa fora, da sem ga začela takoj, ko smo štartali na pot za novim naraščajem in ker prvi mesec ni bilo nič (sem bila čist užaljena user posted image ), se mi je zdelo brez veze in sem jih kar nehala... sej potem se je že po treh mesecih prijelo, tako da le ni bilo take krize user posted image .

Noro, zunaj že diši po pomladi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
25.2.2010 14:12:13   
born*to*be*wild
Heej! Pozdravljene vse nove user posted image user posted image za nas. Jaz sem preged imela že nekaj časa nazaj, no naslednjega imam 16.3., srček se sicer še ni videl, ker sem bila takrat šele v...6 tednu. mi je pa G rekel da plod zaostaja po velikosti za 3 dni, najbrž zaradi kasnejše ovulacije. no sedaj sem v osmem tednu, pa komaj čakam naslednji pregleduser posted image Hehe na faksu sem nekaterim mentorjem že povedala da sem noseča, tako da me malo šparajo težkih deluser posted image

Moje slabosti trajajo zdaj približno 2 tedna, upam da jih bo kmalu konec...no saj se kar umirja. Imam pa včasih slab občutek, da ne jem dovolj oz. da ne jem dovolj kvalitetne hrane...včasih najraje nebi jedla nič, ko mi je tako slabo...mislim da sedaj ko sem noseča jem celo manj kot prej, pa ne zanalašč ampak mi enostavno ne paše? Kaj pravite na to? Je kaj narobe?

Nobody is perfect...I´m nobody.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 298
25.2.2010 14:28:16   
jana84
živjo punce!

Evo, danes sem končno nekaj koristnega nardila in ne cel dan pred računalnikom presedela. Se vidi da je tak lep sonček zunaj (bil), da nisem mogla bit noter...Sem odcapala do sosede na kavico...Najprej smo šle na en sprehodič (z dvema hčerkicama), pol pa malo pokramljale in kavico popile...user posted image Sem prav vesela, da sem si vzela čas, ker že ful časa nisem bila na obisku...Prej ko je bil moj sinko še doma sva bla skor vsak dan tam in se meli luštno, pol pa je šla soseda v službo (dela en teden dopoldan en teden popoldan), pa ne vem kdaj je doma in pol je tako...
No, ko pa sem prišla domov me je prijela spomladanska čistilna mrzlica...Sicer se mal čuvam, pa sem spucala samo spalnico, sobo in dnevni prostor. user posted image user posted image user posted image Jutri pa me čaka še kopalnica, stopnišče...Mogoče še kaj user posted image odvisno od volje. Zdaj pa sem se morala prav malo usest, ker me mal hrbet daje...Imam itak že od kar se spomnim probleme, pa ene parkrat me je že zaštihalo v križu, tako da na easy...

Drugače lepe čestitke za fajn opravljene preglede...

Tinaaleks in binabina, če mi ne zamerite vaju bomo še vedno na seznamu držali...Bom dala samo pred 1.10. še en datum 30.9. pol pa ko bo pač bo! Sej kdo ve koliko se nam bodo tile PDP-ji še spreminjali tekom nosečnosti...OK?

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu born*to*be*wild)
Neposredna povezava do sporočila: 299
25.2.2010 14:36:13   
binabina
ma ni problema za seznam,...

hmmm trenutno premišljujem kako bi staršem povedala da bota stara stara starša?? ker ima moja mati v mesecu marcu rojstni dan , pa sem razmišljala kaj če bi ji podarila en mored in roaza copatek ali pa dudo,... kaj pravite kaj bi bilo bolje,.... 

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Privat vrtec
nina42

Bi vpisali svojega otroka v privat vrtec na območju Viča?

Da, takoj. (34%)

Ne, že imam varstvo. (17%)

Ne, čakam na javni vrtec. (21%)

Mogoče. (28%)

Število vseh glasov: 111

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!