Anonimen
|
Pri meni HB nobenih slabosti, sem pa pozabila omenit, da me nenormalno boljio prsi, ko se sin doji , ampak sem si rekla, da tudi, če me pobere , bom zdržala, ker sem pač mama - saj mogoče bo pa sčasoma bolje oz. se bo mali škratek nehal dojiti A še katera doji in ima takšne težave? Moja G mi ni delala vaginalnih pregledov, samo na koncu, baje tega načeloma ne počnejo, ker lahko tako kao kaj sprožijo , mi je pa na vsakem pregledu naredila UZ, kar se mi je zdelo pa super . Sicer pa vaginalne preglede sovražim, ker se težko sprostim in potem zna ful bolet , je pa res, da je odvisno od pregledovalca, namreč moja G je zelo groba, ko me je pa v porodnišnici pregledovala babica, je bilo pa vse v redu, tudi zakrvavela nisem . Mi2 nisva povedala še nikomur, razen sinčku, ki pa najbrž ne razume čist dobro; mu pravim, da imam v trebuščku dojenčka . Prvič sva čakala do nuhalne in bi me skoraj pobralo, ker sem toook želela novico deliti s celim svetom, ampak sva se odločila tako, da bo kako nekaj ziher (no, na to so naju bolj drugi navlekli), v bistvu sem prej povedala edino mami, ampak sem bila kar malce razočarana nad njeno reakcijo, ker ni pokazala nobenega veselja, ampak mi je potem razložila, kako in kaj... je drugače tok fejst, je bila pa totalno paf, ker bojda še ni dojela, da nisem več otrok (bolj v hecu kot zares). Tokrat pa še ne veva, kdaj bova povedala, po občutku... mi pa ni toliko panike, ker me tokrat nič ne razganja in bom z lahkoto počakala , v bistvu me vsak dan bolj preseneča, kako sem v tej nosečnosti mirna , saj najbrž mi bo začelo kaj dogajat, ko vidim kaj konkretnega , kaj pa čem, če komaj vem, da sem . Sem bila pa prvič čist šokirana, ker nisem pričakovala, da mi bo naredila ultrazvok in kar začela razlagat, to je srček, itd., kaj takega še nisem doživela v življenju . Drugače si pa sploh ne predstavljam, kako grozno mora biti, če gre kar koli narobe in močno upam, da ne bo šlo pri nobeni od nas!!! Jaz sem v prvi trpela vse do poroda, ker nuhalna ni bila najboljša, tko da me je ves čas spremljala ena veliiiika senca, tokrat se pa ne bom dala . Uživajte v tem prelepem dnevu, jaz sem že mojega sončka peljala v živlaski vrt (čeprav potem vsakič ugotovim, da se mi živali tako smilijo - se mi zdi, da imajo popolnoma nedostojno življenje in potem še tista afera, da ima direktorica 12.000 eur plače , živali pa v čisto bednih razmerah - sem opazovala leva, kao kralj živali, pa ima revež čisto majhno bedno, smrdljivo kletko...
|