|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
21.6.2010 9:28:49   
jana84
kolumbo, kdaj imaš pregledl? Ker zadnjič si napisala, da ga imaš 26.6., pa je to sobota?!

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
21.6.2010 9:30:34   
jana84
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil jana84 -- 21.6.2010 9:31:28 >

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
21.6.2010 10:17:09   
anju
pozdravljene!

danes sem "pozna"user posted image  ker sem mogla zjutri skočit po potrdilo kdaj mam rok, da mi službo podaljšajo do zadnjega dneva pred porodniškouser posted image  čez en teden pa spet, samo na pregled:))) bom kar dopust vzela in šla po dolgem času do zobarce, ki je prišla s porodniške.

kolumbo dobro se vozte!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 10:17:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jana84)
  Neposredna povezava do sporočila: 3104
21.6.2010 10:19:30   
Pokora
Jutro user posted image  Pri meni se zadnje čase jutra začenjajo malce kasneje. Me fanta zjutraj pustita spati, ker je že tako ali tako dooolg dan če ne smeš nič kaj pametnega početi. Tako da se do 10h enkrat ravno h sebi spravimuser posted image  (zrihtam in pozajtrkujem)

Tybysy, MV merijo vaginalno. Meni ga v prviuser posted image  niso nikoli, zdaj je pa že na pregledu na stolu na "oko" ocenil da je kratek in mi ga je potem izmeril z UZ. Če je načeloma s tabo vse ok, po mojem ni panike. Ker moja pikica leži tako nizko da je na morfologiji sploh nismo videli v obraz, ker G ni mogla z Uz tako nizko - se je že zadevala v sramno kost. Se mičisto dol nažoka in jaz imam potem občutek da mi vse dol pritiska. Je rekla da je to od tega ker je MV krajši in se pač spusti otrok bolj dol.

Anju, jaz imam ognjičevo kremo od Justa. Mi je zelo fina in po mojem bi pomagala tudi proti srbenju, ker je ravno za probleme s kožo ta krema.

Jana84, super za poroko. Pravijo da če na poroko dežuje, potem bosta imela mladoporočenca veliko denarja v življenju. Stara vražauser posted image
Naslenji pregled imam 2.7.2010

Zadnjič sem malo datume gledala in je en super datum za rodit: 10.10.2010. Jaz sem se kar "prijavila". Sam glejte da nas ne bo preveč na ta datum, da ne bo prevelika gužva user posted image

Včeraj sem moža naterala, da mi je zvlekel premajhne oblekce od sinčka do kavča. Potem sem pa vse ven iz vrečk zvlekla, pa posortirala po velikosti. Sem mislila da bom lahko veliko ponucala, pa sem potem videla da je večinoma vse al temno modro al pa rjavo. Sej za pokombinirat bo že, sam kakšno roza stvar bo pa že treba sproti kupiti. To seveda govorim o oblekcah za potem malo večje, tiste čisto male cunjce so itak nevtralnih barv. Sem pa vse lepo nazaj zapakirala, ker sem vraževerna, tako da do sedaj nisem kupila še čisto nič za dojenčico.

Sasadejan, jaz sem tudi na FB, samo mi tudi ni preveč všeč, tako da ga samo malo prečekiram sem in tja. Ti pošljem zasebno, pa me lahko porufaš.

Tako, zdaj se pa spravim na oglase za otroška kolesa. Naš mulc ima tistega "like a bike" to je una zdevica ki je tkot kolo, samo nima pedal. Pa glede na to, da se z njim fino vozi - drži ravnotežje, mislim da je čas da dobi pravo kolo.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
21.6.2010 11:32:17   
filisa
jana84 - pol se je pa pri psihologiji res veliko spremenilo...razen to, da je izpit tud prej že bil neke vrste loterija - nikol nisi vedel al boš naredil al ne, pa si lahko imel ša tako dober občutek. Jaz na tvojem mestu ne bi pretiravala z učenjem user posted image user posted image .

Jaz sem bila v petek pri zobarju in je vse ok - nič kariesa, krvavljenje iz dlesni je tud čist običajno in ne kaže na kako paradontozo user posted image . Naslednji obisk bo sledil enkrat po rojstvu user posted image .

Počasi bo treba za dopust nekaj rezervirat. Imava namen it med 9.7 in 18.7. pa še neveva kam in kako user posted image  user posted image .

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
21.6.2010 12:17:29   
anju
filisa mi smo rezervirali in si premislili:) to smo lahko ker ni bilo treba plačati avansa. ostajamo pa na Hvaru. samo smo spremenili stran otoka. sva se pustila prepričati, da je dosti bolj ugona južna stran v primeru burje in dan je daljši, ker lahko gledaš kako sonce v morje pade. tako smo sedaj zmenjeni za apartma brez polpenziona. malo mi je žal, saj bi na prejšnji lokaciji zagotovo odlično jedli. bomo pa tu bližje dogajanja... kakorkoli kooomaaaaj čakam!
samo je kar zasedeno. no verjetno je na kraju vseeno še dosti fraj, samo tako če hočeš bit ziher. razen kak last minute...

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
21.6.2010 12:55:18   
filisa
Problem(glede dopusta) je v tem, da bo moj user posted image  komaj ta teden izvedel za dopust. Vmes je menjal službo in je imel nekaj časa prekinitve, tako, da mu dopust sploh ne pripada. Gre zgolj za dobro voljo šefa...
Sicer pa ne vem al je boljše organizirat vse prek agencije al na lastno pest user posted image
Letovala bova tam nekje do max. Pule-dlje ne upava. Ima katera kakšen dober hotel na tem območju za priporočat?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
21.6.2010 13:29:09   
nejkec
Pokora, midva tud navijava za 10.10.2010 (drgač je PDP 11.10.2010). Lušten datum je tud 20.10.2010.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
21.6.2010 13:50:17   
sasadejan
Midva pa navijava za 20.10.2010 user posted image

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
21.6.2010 13:57:36   
sasadejan
Še nekaj sem se spomnila.

Je morda katera dobila napotnico za pregled sladkorja?

Jaz imam pregled namreč 05.07.. Pa mi ni ravno jasno zakaj nekaterim ni potrebno jit, nekaterim pa je.

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
21.6.2010 13:59:59   
anju
pr nas je lahko oboje. rok je 11.10.2010, po UZ 9.10., tako da lahko pride vmes:) al pa 9 dni čez rok (kot prvič) pridemo na 20.10. ... da pogledam kdaj je lunauser posted image  polna 23.10 ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3112
21.6.2010 14:00:26   
sasadejan
IZVIRNO SPOROČILO: anju

sasadejan lep trebušček! visoko nosiš ali je pa samo kot fotografiranja tak.

Anju tudi meni se zdi, da visoko nosim, ampak brce pa čutim zelo nizko user posted image .

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
21.6.2010 14:01:51   
anju
sasadejan bom videla čez en teden, če je to tudi pri mojem G rutinska kontrola. kot zgleda eni dajo avtomatsko, eni ko so za to razlogi.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
21.6.2010 14:09:00   
sasadejan

pr nas je lahko oboje. rok je 11.10.2010, po UZ 9.10., tako da lahko pride vmes:) al pa 9 dni čez rok (kot prvič) pridemo na 20.10. ... da pogledam kdaj je lunauser posted image  polna 23.10 ... user posted image

A potem imam jaz več verjetnosti glede na to da imam rok 22.10., da se rodi 23.10. user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
21.6.2010 14:21:48   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: sasadejan

Anju tudi meni se zdi, da visoko nosim, ampak brce pa čutim zelo nizko user posted image .

ma js brce čutim povsod, pogosto in suče se veliko. še en razgrajač, ne morm pomagat. ajojiii kako bomo imeli doma!

Neposredna povezava do sporočila: 3116
21.6.2010 14:29:02   
anju

A potem imam jaz več verjetnosti glede na to da imam rok 22.10., da se rodi 23.10. user posted image

pravijo, da luna vpliva. moje izkušnje to pravilo zavržejo. po drugi strani pravijo, da izjema potrjuje pravilo... kaj pa vem:)

Neposredna povezava do sporočila: 3117
21.6.2010 14:30:21   
Pokora
Uuuu 20.10. je tudi super datum. Mogoče še boljši kot 10.10.user posted image
Pri meni v prvo luna ni delovala, tako da ne računam nanjo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3118
21.6.2010 14:33:47   
sasadejan

ma js brce čutim povsod, pogosto in suče se veliko. še en razgrajač, ne morm pomagat. ajojiii kako bomo imeli doma!

To je moj prvi otrok in če bo tak živahnež kot je v trebuščku bova z možem kar boga user posted image .

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
21.6.2010 14:36:22   
sasadejan
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Uuuu 20.10. je tudi super datum. Mogoče še boljši kot 10.10.user posted image
Pri meni v prvo luna ni delovala, tako da ne računam nanjo user posted image

Pol pa tudi jaz ne bom. Najin fantek je večji za 2 dni, tako, da je kar možnosti, da se bo kaj prej rodil user posted image . Pa še všeč bi mi bilo da bi bil tehtnica, kakor je mamica user posted image .

Res bi bilo lušno se dobiti kdaj z vami, ker ste že dale enkrat vse čez in bi bile informacije res koristne.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
21.6.2010 17:25:42   
missD
ufff meni je vseeno na kateri datum prideta ven, edini pogoj je ta, da ne bosta devici. od 24.9. naprej pa lahko prideta ven ko se jima zljubi.

ampak zdele pa že 2 dni tako razgrajata po trebuhu, sploh ne rabim roke gor dat, trebuh kar sam poskakuje.
včeraj zvečer sem bila v kinu pa sem mislila mogoče jima bo glasno pa ne bosta vedla kaj se dogaja in bo mir...ma ja... to je blo vsako sekundo na drugem koncu trebuha. pa tudi sploh več ne čutim kdaj je kateri.

bo pa polna luna ravno na 23.9. ko je konec tehtnice...upam da bom tudi jaz izjema :D

Neposredna povezava do sporočila: 3121
21.6.2010 18:48:35   
anju

Pa še všeč bi mi bilo da bi bil tehtnica, kakor je mamica user posted image .

meni pa da bi bil škorpijonček, kakor je mamica:))) ampak ta bo pa res težka!
pogledala obrazek na FBuser posted image

bolj kot od lun in izjem je odvisno od zrelosti. in to vam polagam na srce (čeprav sem samo 1x rodilauser posted image ), če ni znakov da je kaj narobe, počakajte da rata samo. tako je najbolj prav in najlažje. kolikokrat sem slišala, da so jim sprožili, so se matrale po 10, 12 ur, na koncu pa CR. to je za mene čist anti scenarij!

kolumbo kako si se odločala/odločila za sterilizacijo? nočem silit, mi je celo malo neprijetno vprašat, samo se mi ne zdi ravno enostavna odločitev.

Neposredna povezava do sporočila: 3122
21.6.2010 19:06:01   
Najki

Moj se je rodil 8 dni cez rok, samo je bil pa to cisto prvi PDP, ko so potrdili nosecnost. Po tistem so ga pa za en teden nazaj zamaknili. Je bila pa se mi zdi prazna luna ob porodu =]. Ce imam pa 25. PDP, je zeloblizu polni luni na 23. user posted image .

Cisto sem vzhicena za morfologijo jutri, mam da zvem spol!@! Zaradi tega nisem zdaj na Cipru in ji bom tud to naprej vrgla, da ne bo prehitro odnehala. Gino je bla zdej 14 dni na dopustu in samo ta teden mi lahko se morfo dela, pa noce da jo kdo drug, js sm pa morala odpovedat teden Cipra za to... Sem pa danes cisto gotova, spala samo 3 ure, ker se je dragi pakiral in imel let ze zxgodaj zjutraj. Vsaj malcka sem spravila zdaj spat, da imam malo pocitka, ce ze ne dremeza.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
21.6.2010 19:37:06   
sasadejan
Najk - verjamem, da komaj čakaš jutri morfologijo. Le glej, da nam jutri takoj ko boš lahko sporočiš kaj boš imela user posted image .

Anju -  pri nas je pa že očka škorpijon in ne vem, če bom dohaja dva škorpijona user posted image .
Jaz pa te še nisem pogledala na FB - grem zdajle.

Jana84 -  prosim, da ko boš kaj popravljala seznam dodaš, da bo našemu fantku ime Mark -  sva končno našla ime, ki je obema všeč user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 21:01:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......