|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
15.2.2010 11:13:56   
Jessy
Zoey in Rožca, a bi bili vidve v sredo na razpolago za user posted image ? Po moje bo Neja jutri že spet v vrtcu, ker ji ni videti sile. Sicer za vročino ne morem reči ali bo ali ne bo, ker trenutno je nima zaradi paracetamola, ki sem ji ga dala, tako da to bom še spremljala, ampak ne zgleda, da bi bilo kaj slabše.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
15.2.2010 11:17:01   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

3Soncek3, saj jaz kombinezončka na novo tudi ne bi kupovala. Ga pa imam na razpolago, zato ga bom res pripravila. Drugače se ga kupovati za teh nekaj tednov res ne splača. Škoda denarja.
Kako izgleda čep, nimam pojma. Pravijo, da so rdečkaste nitke v neki sluzi....nekaj takega...user posted image  Sicer ogledujem vsak dan, pa nisem še nič ugledala. user posted image

Se podpišem user posted image user posted image user posted image tut js opazujem usakič ko grem na wc pa se nč noče pokazat

Saj jaz sem že večkrat rekla, da bom sigurno šla čez rok samo zato, ker sem toliko nestrpna. user posted image user posted image  Sicer imam jutri G, pa bom omenila, da bi šla že rodit. Bom videla, če se me bo kaj usmilil. user posted image  Dvomim, ampak probam pa lahko! user posted image

user posted image user posted image user posted image js se pa kr nemorm odločt kakšn dan bi ful rada mela jenčka že pr sebi, drugič bi rada počakala do roka. Moj lubi pa vstraja da se rodi 25.3. nevem zakaj mu je ta datum tko ušeč, ampak če bo po njegovo bom js kr zadovoljna.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
15.2.2010 11:41:37   
plamen
Napisala pol romana in me vrže ven.... Smrk, ne da se mi še 1x, sam povzetek, kar je še bolje za vasuser posted image

Kupila previjalno torbo Brevi v želeni rjavi barvi. NAročila prek neta, da bi imela 15% OFF, po enem tednu kličejo, ni barve nikjer v SLO. Zjutraj za štps kličem v Domžale v Pikapoko in imajo rjavo. Sem takoj na Ptuj klicala, so mi upoštevali popust in je torba že domauser posted image user posted image .

girl - jaz imam v petek čas, danes bom še doma za službo delala. Pa rožca bo povedala če pride, midve se pa lahko dobiva.

Tjaša - moja sestra je imela tudi prvih 14 dni jokico, nista več vedela kaj bi. No potem pa kot bi odrezal, mala sedaj od 23h do 9h spi kot top. Upam, da bo pri tebi tudi takouser posted image user posted image . Jo je pa on nosil okoli, ker je dojila in preveč dišala po mleku, kar je malo še bolj zabavalo, da bi se skoz mazila in visela na joški. Drugače pravijo, da je fino podnevi imeti zelo svetlo, glasbo, delati vse normalno, da bi bil več buden. Ponoči pa kot že imata, le majhno lučko in pa da mu ne prigovarjaš... Sicer pa saj vemo teorija:praksa...user posted image . Vsak drugače.

Bodite lepo!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
15.2.2010 11:54:37   
lenčy
plamen pa imaš končno previjalno torbouser posted image  ma js še razmišlam, al bi al nebi tisto iz leclerca, pa še problem je v lj pridt, ker vinjete ne bova spet kupovala...
hudo, glihkar sva se z vrabčkom na oknu gledala iz oči v oči-kk je bil luškanuser posted image

aja to sm hotla vprašat-k je važno katere vatirane palčke kupit? tiste obične al tiste ta široke?
tjaša js ti ne morm pa nč svetovat, ker še nimam izkušenjuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
15.2.2010 12:02:33   
vekybel
lucika svaka čast za pesmico, jz sem se prav zaljubila vanjo, tolk je lepa in nežna.

tjaša tudi jz ti ne vem svetovat, sam pa sem slišala par primerov in so rekli da se je kr samo od sebe končalo in user posted image  je potem spal ponoči. Tako da boš morala počakat.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
15.2.2010 12:04:48   
zoey
Zoey in Rožca,
a bi bili vidve v sredo na razpolago za user posted image ? Po moje bo Neja jutri že spet v vrtcu, ker ji ni videti sile. Sicer za vročino ne morem reči ali bo ali ne bo, ker trenutno je nima zaradi paracetamola, ki sem ji ga dala, tako da to bom še spremljala, ampak ne zgleda, da bi bilo kaj slabše.

Halojči! Ofkors da sem za user posted image Sva pa bili z Rožco zdajle na kofetku oz. ona na vroči čokoladici in sva sklepčni, da lahko gremo rodit user posted image Ne vem, če ima namen v sredo spet v naše konce hodit, bo sama povedala, je pa rekla, da me ne bi več rada vidla, tko da ne vem user posted image user posted image user posted image Jaz pa v sredo lahko, sva na vezi. Je moj lubi kar mal otožen, ker sem mu obljubila kljukčevo + krof dans user posted image Mogoče pa v sredo rata.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
15.2.2010 12:06:22   
Jessy
Plamen, a boš kaj poslikala torbo??? user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

aja to sm hotla vprašat-k je važno katere vatirane palčke kupit? tiste obične al tiste ta široke?

Palčke kar ta navadne, saj jih boš rabila le za oskrbovanje popka, kjer pa je fajn, da so tanke.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
15.2.2010 12:07:37   
vekybel
Punce povejte mi kako se ve kaj zbujate zjutraj? Utrujene ali polne energije?
Jz se zadnje čase zbudim utrujena in komaj pridem k sebi. A o kolkih da ne govorim....user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
15.2.2010 12:08:42   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Zoey in Rožca,
a bi bili vidve v sredo na razpolago za user posted image ? Po moje bo Neja jutri že spet v vrtcu, ker ji ni videti sile. Sicer za vročino ne morem reči ali bo ali ne bo, ker trenutno je nima zaradi paracetamola, ki sem ji ga dala, tako da to bom še spremljala, ampak ne zgleda, da bi bilo kaj slabše.

Halojči! Ofkors da sem za user posted image Sva pa bili z Rožco zdajle na kofetku oz. ona na vroči čokoladici in sva sklepčni, da lahko gremo rodit user posted image Ne vem, če ima namen v sredo spet v naše konce hodit, bo sama povedala, je pa rekla, da me ne bi več rada vidla, tko da ne vem user posted image user posted image user posted image Jaz pa v sredo lahko, sva na vezi. Je moj lubi kar mal otožen, ker sem mu obljubila kljukčevo + krof dans user posted image Mogoče pa v sredo rata.

A veš, da se mi je kar zdelo, da se bosta dobili? Saj je prav tako! user posted image
Hehehe...a kar videt te več noče? user posted image user posted image user posted image
Ja, za sredo pa bodiva kar v navezi. Se že veselim poslastice!!! user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
15.2.2010 12:11:42   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

Sem že od treh naprej pokonc, do treh je moj dežural, smo imeli spet akcijo. Samo jok, jok in še enkrat jok.

Zoey katero noč bi pa prišla?? user posted image user posted image user posted image Da se bom vsaj eno noč naspala user posted image

user posted image user posted image user posted image   za utrujenost in neprespanost. Ampak v vsaki stvari je treba najti nekaj dobrega - mogoče bo pa pevec, k tko pljučka razvija user posted image   Tole z biogaia kapljicami me je pa potrlo!!! Jaz vse upe stavim na njih, že čakajo v hladilniku user posted image

Za dežurstvo sem available od srede naprej user posted image Čeprav priznam, imam pomisleke, da se mali ne bi preveč joka nalezel user posted image Resno, če rabita za presekat, lahko priletim.

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
15.2.2010 12:13:13   
Zvezdici
W.W - čestitke!!! user posted image user posted image Pa imamo že četrtega marčka..

Saj sem vse prebrala za nazaj, pa se ne spomnim več kaj še komentirati user posted image .

Meni, pa sončka manjka user posted image .
Pa še dolgcajt je.. čakam popoldan, da bom lahko končno šla malo ven.
Tile oblačni dnevi mi že prav presedajo.

vekybel - lepa torba!! Sem jo jaz tudi gledala, pa že imam torbo v kompletu z vozičkom. Me je pa vseeno matrala, hehe.

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 15.2.2010 12:15:06 >

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
15.2.2010 12:15:58   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Jz se zadnje čase zbudim utrujena in komaj pridem k sebi. A o kolkih da ne govorim....user posted image

Kaj je že to se zbudit nezmatran user posted image user posted image user posted image Jaz sem si že celo nosečnost kot zombi, mislim, da sem se 3 dni res OK počutila ... Zdaj pa itak ponoči komiram, ne spim. Ampak kak dan vseen lahko speljem in se mi dogaja, kakega sem pa samo za ležat in dihat, pa še to je napor, k mi tko pljuča gor tišči user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
15.2.2010 12:18:12   
Jessy

Ma, jaz sem kar vredu zjutraj. Res je, da spim okrog 10 ur na noč, kar mi da energije za nov dan, čeprav mi jo je za pospravljanje takoj zmanjkalo. user posted image  Kolki me bolijo kak dan bolj, kak dan manj. Lahko celo rečem, da me zadnjih nekaj dni zelo malo bolijo, tako da upam, da si user posted image  ni premislil in bo kar notri ostal.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
15.2.2010 12:20:03   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Kaj je že to se zbudit nezmatran user posted image user posted image user posted image Jaz sem si že celo nosečnost kot zombi, mislim, da sem se 3 dni res OK počutila ... Zdaj pa itak ponoči komiram, ne spim. Ampak kak dan vseen lahko speljem in se mi dogaja, kakega sem pa samo za ležat in dihat, pa še to je napor, k mi tko pljuča gor tišči user posted image

Ej, diham pa jaz tudi zelo težko, sploh če ne sedim prav. Da o tem, kako sopiham, ko se primajem v 4. štuk k moji mami, ne govorim. Včasih sem tekla z Nejo gor, zdaj pa čisto malo manjka, pa bi bilo treba na vrhu 3. nadstropja že počivat. Jao! user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
15.2.2010 12:20:09   
Zvezdici

Jaz sem tudi taka.
Zjutraj komi vstanem. Pa ponoči spim ali pa ne.
Sem pa čisto fuč in se počutim, kot da bi me povozil tovornjak.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
15.2.2010 12:20:30   
zoey
A ima katera kaj dnarja odveč? Sem ravno dobila informativni izračun za registracijo, pa mi ni preveč všeč user posted image No, pa končno sem dobila DM-ov babybonus bončke, po treba kaj ponucat, čeprav se mi zdi, da ne rabim nič user posted image Sem si pa butara, da sem tako pozno izpolnila user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
15.2.2010 12:22:10   
Jessy
zoey, žal nič keša ne hodi odveč. Če ga kje slučajno kaj najdeš in bo še kaj viška, se priporočam, kajti mene tudi čaka zavarovanje 2.4., tako da me že zdaj stiska. Sicer zmerom vzamem na obroke, tako da so mesečni šokovi malo manjši. user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
15.2.2010 12:23:51   
Zvezdici
zoey - ja tile bončki za DM so prav fajn.
Jaz sem si tam kupila te male zadevice, tudi blazinice za dojenje, pa se vsaj malo pozna pri ceni.
Žal, pa nimam nič odvečnih evrčkov zate user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
15.2.2010 12:26:37   
lenčy

Palčke kar ta navadne, saj jih boš rabila le za oskrbovanje popka, kjer pa je fajn, da so tanke.

ok hvala, pol sm kupila ta prave...
nč grem mal ležat, ker očitno z likanjem ne bo nič, ker ne znam spustit likalne mize... jo pa moram, ker bi rada sedela, saj ne zdržim 15min stoje likat...
vas pridem še pogledat...

Rada te imava!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
15.2.2010 12:29:38   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Jaz sem si tam kupila te male zadevice, tudi blazinice za dojenje, pa se vsaj malo pozna pri ceni.

js bom tudi par stvari nabavila pri DM, ker je dragi za roj. dan dobil bon za 20€.
k mi zna katera priporočit, katero milo pa šampon za lase naj kupim?

Rada te imava!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
15.2.2010 12:31:33   
Jessy

js bom tudi par stvari nabavila pri DM, ker je dragi za roj. dan dobil bon za 20€.

Jaz gledam malce na sestavine. Ta prvič sem imela tekoče milo, ampak patronažna raje vidi, da je trdo milo, zato sem tokrat vzela trdega od Penatena, šampon pa kamilico od Bubchna (sem imela že prvič). Glede na to, da sem sama to dvoje kupila, ti seveda to tudi priporočam. user posted image  Je pa vseeno, kaj izbereš.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
15.2.2010 12:32:59   
Zvezdici

Saj vem.. neumno vprašanje. Ampak a to misliš šampon zase ali za bebiko? user posted image
Če za user posted image .. je pomoje ubistvu čisto vseeno. Šampon sem vzela od johnsons, ker je bila takrat ravno akcija skupaj z balzamom in milom. Drugače sem pa za začetek, kupila čisto navadno milo v kosu babylove (od dm-a). Saj se mi zdi, da imaš bon za to milo.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
15.2.2010 12:33:37   
MUREN

Hej! Tud jst sem čist povožena, v križu me ves čas boliiiiii... mala pa miga, miga, tko da me prav ornk u rebra brcne. premikam se pa tud komaj že... kaj bote pa za pusta????

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
15.2.2010 12:34:39   
lucika
jaz sem se pa ornk lotila preurejanja našega bivališča.
user posted image tule nad mizo imam poličke, kjer se mi na veliko nabira prah na poročnih kozarcih, seveda sem morala nujno shraniti še ženina in nevesto iz torte, pa še en šopek dat delat... zdaj po petih letih pa mi gre tale prah že malo na živce in sem vse spakirala v škatlo in bom pospravila. ok, ko bom imela kake fancy vitrince bo to spet na razstavi, zdaj pa verjetno ni več treba...glede na to da nas čaka še več zadev, ki prinašajo lepe spomine...
mam pa malo slabo vest, dajte mi povedat, te zadeve im ate vse napolirane in na poličkah po dvajset let?

sem pa razpakirala nove šalčke, pa ene solnice...sem že mal ko stare mame, mam raj eno staro in malo okrušeno, novo pa v omari...ne ne, danes je idealen dan, da  to vse stran pomečem... in mi kr uspeva.
a čez okne se še vedno ne vidi:))))

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
15.2.2010 12:38:11   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: MUREN

kaj bote pa za pusta????

A ti to resno??? user posted image user posted image user posted image  za pusta bom lenuh na kvadrat, na sedežni z nogami v luftu. user posted image user posted image user posted image

Lucika, ampak ti si se pa res orng lotila pospravljanja! user posted image  A prideš še k meni malo?
Jaz sem vse lovilce prahu tako pridno shranjevala, ker mi vest ni pustila, da bi kaj vrgla proč, pa je k sreči prišel en dan, ko sem se lotila tudi tega in mi ni žal. user posted image

(odgovor članu MUREN)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?