|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
14.2.2010 21:37:17   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Zoey, drži! Ob 10h bom jaz tam! Prepoznala me boš pa po ogromnem trebuhu in še večji riti....hypo vairanta! user posted image

Kak opis pa je to?!? Zdej pa tko, če mam večjo rit, se bom kar skregala user posted image Jaz bom imela črno bundo in črno kapo z roza cofom user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
14.2.2010 21:38:46   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Zoey, drži! Ob 10h bom jaz tam! Prepoznala me boš pa po ogromnem trebuhu in še večji riti....hypo vairanta! user posted image

Kak opis pa je to?!? Zdej pa tko, če mam večjo rit, se bom kar skregala user posted image Jaz bom imela črno bundo in črno kapo z roza cofom user posted image

a prinesem še meter s seboj? user posted image user posted image user posted image
Jaz pa kavbojke, črno majčko pa modro majčko, pa modro belo bundo....kape ne bom imela....imam pa veliko umetne inteligence po glavi....ne moreš falit user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
14.2.2010 21:56:06   
NM
IZVIRNO SPOROČILO: W.W.

11.2. ob 21.05 se nama je rodil Oskar, 49 cm in 2840 gramov.
Danes sva bila že odpuščena iz porodnišnice.

W.W. Čestitke za Oskarja user posted image user posted image user posted image . Pa vse lepo z user posted image .

Ostalim user posted image pa lep preostanek večera.
Sem zdaj dve uri spala, joj jst sem taka zaspanka. Ke pa res, da sem danes pohajala, na festivalu v Cerknici, pol pa še doooolga večerja v Rakovem Škocjanu ... mmm, kako je blo spet dobro. Morte it kdaj tja, če še niste ble. Dons sem jst mojga dragega povabla, pa je zabičal, da je drugo leto on na vrstiuser posted image .

Lahko noč vsemuser posted image

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
14.2.2010 23:04:46   
Jassika
W.W. čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kako lepo ime (najlepše) sta izbrala za user posted image  - isto kot midva user posted image user posted image user posted image . Bodite zdravi, cartajte se z veliko ljubezni in pa vse najlepše vam želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Ko bomo pa vse gorenjke že cartale naše malčke, pa se bi blo lepo kaj dobit na kakem čvekcu in user posted image  a ne? Srečno user posted image  

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
15.2.2010 0:33:51   
lakaya
dober večer somarčevke user posted image

Evo mi2 z user posted image prišla iz ta zaljubljenega vikenda. Sm si dala duška s plavanjem, jacuzzijem , turško savno in seveda user posted image zjutri in zvečer pa user posted image očitno to nič ne moti in hoče bit še kr u bušiju... js bi pa počas tud že kr šla rodit, me zadnje čase špika v rebra ko pr norcih in to samo, da se vsedem user posted image user posted image user posted image , tko da tem zgodbam kaj vse pospeši porod ne verjamem nič!!!! Poizkusila pa ne delujeuser posted image

W.W. VSE NAJ NAJ MLADI DRUŽINICI PA DA SE BOSTE FINO ŠTIMALI

Sva imela tja in nazaj postojanko na Trojanah user posted image tko da mam zdej rezervo v skrinji. matr so dobri njami, mnjami

Nočko***

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
15.2.2010 8:14:05   
Jessy
Dobro jutro!

Danes sem pa zgodnja! Mi je Neja nekej zakuhala, pa je ostala doma, zdaj pa risanke gledava. Bomo videli, kaj bo ratalo ven iz tega.

Lakaya, super, da sta se tako lepo imela! user posted image user posted image user posted image  Le prehitro mine, kajne?

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
15.2.2010 8:14:54   
Jessy
Aja, pa do 37. tedna smo že prišli! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
15.2.2010 8:24:01   
girl79
sara2007 - ja res znajo biti ti G prav nesramni, ampak nič ne pomaga da se jeziš, najboljš, da kar lepo počakša do 22.2.2010, pa boš pol imela mir nekaj časa pred porodnišnico... Ampak mislim da je v vseh porodnišnicah bolj ali manj isto, ker se je tudi moji prijateljici, ki je rodila v postojni zgodilo, da je imela popadke že 15 ur, pa odprta je bila in vse, no zdravnika itak nobenega skoraj ves čas blizu ni bilo, potem pa le en pride in ji reče da ni motivirana za rodit!!!!!user posted image user posted image user posted image   No nakar je potem vendarle ena babica ugotovila da otrok sploh ni obrnjen na glavo, kar jim je moja prijateljica rekla, pa so ji rekli da nima prav!!!! Ampak žal tako je povsod, za ginekologe je porod pač tako kot nam kei v službi natipkat recimo...  Ampak saj pri nas bo vse šlo tako kot je treba a ne??user posted image user posted image

zvezdici- lep košek imaš user posted image

Dobrodošli tudi naty28 in mam5- mam5 kar se tiče zaprtosti, sem tudi imela težave, pa mi slive in take stvari niso prav nič pomagala, potem pa mi je ginekologinja rekla naj kar jemljem do 600 mg magnazija na dan, tako da zdaj res jemljem 1-2 tableti, pa je veliko boljše...

w.w.- ČESTITKE ZA OSKARJA!!!!!! Super da je porod potekal tako hitro in da ste vsi že doma user posted image user posted image Pa lepo ime ste mu dali! Zdaj se pa lepo cartajte....

Ampak punce, jaz imam občutek, da zdaj bomo pa res počasi marčevke začele rojevat in bodo takšna sporočilca postala skoraj vsakodnevna....no saj je kar nekaj kandidatk, ki bi že zeeeeelo rade rodileuser posted image user posted image

plamen- a se midve potem sami dobiva danes na kakšni kavici al počakava na kakšen dan, da bo še rožca26 imela čas?

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
15.2.2010 8:24:05   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image

Sem vas prebrala za cel vikend nazaj in videla da imamo že novega dojenčka med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke W.W. za malega Oskarja!!!!

Mene so pa včeraj zvečer ko sem se ulegla v posteljo začeli krči nekej matrat...sem se že ustrašila da so kakšni popadki, ker je izgledalo tako, da me je zagrablo ko recimo pri M krč in pol me je nekej časa šraufalo in popustilo...pol je blo nekej časa mir ene par minut in pol spetuser posted image In nisem vedela a so to sam prebavne motnje al bo treba že kr it kam...skratka to je trajalo ene pol ure, pol je pa HB nehalo in sem v miru zaspala, čeprav je bil ta spanec spet bolj klavernuser posted image .

Za vse tiste, ki boste rojevale v KR porodnišnici...Moja bivša sošolka je nekaj dni nazaj rodila in bila drugi dan poslana domov, ker imajo baje tako gužvo, da porodnic nimajo kam dajati in če je vse ok, s tabo in user posted image te na hitro pohopsajo domov.
Kaj bo šele marca, ker nas je že na materinski šoli tolko, da so se zadnjič v P kr ustrašili-češ kam nas bodo vse dali, da nej se mal zmenimo kdaj bomo rojevaleuser posted image .

Valentinovo...uf jst nisem imela nič od tega praznika...same as ever...niti rožice, jst sem se pa tolk sekirala kako bomuser posted image presenetila, on pa ni imel časa niti po eno rožico skočituser posted image . Tolk da vem za naslednjič...

(odgovor članu zoey)
  Neposredna povezava do sporočila: 1984
15.2.2010 8:29:58   
lunka1
w.w. - čestitke za Oskarja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
15.2.2010 8:41:23   
Jessy
Nosecka24, če je v KR gužva, potem bo najbrž tudi drugod. user posted image

Pri nas smo si za valentinovo že v soboto izmenjali darilca. Midve z Nejo sva od atija dobili vsaka svojo vrtnico, seveda aranžirani v ustreznih barvah (zanjo vijola, zame rdeče). Neja že v petek ni uspela molčati, da sva mu nekaj kupili in je rekla, da mu nekaj ne sme povedati. In v soboto, ko je na poti iz službe prišel s šopkoma, je spet govorila, da midve mu bova pa nekaj po kosilu dali, tako da sem morala dati, pa čeprav je bila šele sobota. Je dobil boksarce, ki imajo na riti 2 večji pikapolonici in nekaj srčkov. user posted image  Je bil zelo zadovoljen.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
15.2.2010 9:02:39   
Anonimen
Ja sej nimam rada tko skomercializiranih praznikov, samo pri nas doma je bila zmeraj navada, da nam je trem babnicam (mami, sestri in meni), ati prinesel nekaj za valentinovo...nič takega, samo kakšno čokoladico za naju s sestro, za mami pa rožico in je bilo ful lepo in pozorno od njega, čeprav ni lih romantik drugač, moj je pa čist antiromantik-sej se smešno sliši, samo sem bla kr mal užaljenauser posted image .

Drugač pa...pri nas je spet začel fejst snežituser posted image

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1987
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 9:08:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1988
15.2.2010 9:18:04   
Jessy
Valen, kolikor sem jaz informirana, lahko sama izbiraš porodnišnico. Edino rešilec vem, da te pelje v najbližjo in tam pač nimaš izbire, drugače pa lahko greš v Mursko Soboto rodit, če se ti zahoče. Jaz bi na tvojem mestu to G omenila, kot praviš, da ji tudi boš, če bi me pa prej presenetilo, bi šla pa kar s tole do PO. Zavrnili te itak ne bodo, drugače pa lahko novo napotnico prinese kdo, ki bo prišel k tebi na obisk.
Valen, pa upam, da je slikca z avatarja že stara in da nimaš tako mini trebuščka, ker potemtakem jaz v primerjavi s teboj izgledam kot bi nosila trojčke.
Za CTG-je pa ne vem, kakšna je praksa.
Pa Nosečka24 ima nov avatarček!!! user posted image  Si to ti na slikci???

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 9:20:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1990
15.2.2010 9:25:10   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: valen

Jessy, hvala za odgovor. Trebušček pa je slikan točno za novo leto in brez skrbi... v tem mesecu in pol je kar narastel.. To vzhaja kot krofi, heheh user posted image . Pa še nekaj več kot mesec do konca imam. 

uffff....sem se že čist zasekirala! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
15.2.2010 9:48:00   
lenčy
dobro jutro tudi od mene!

vidm, da se je ta vikend kar dogajalo. sama nisem imela časa pridt gor, saj sva si včeraj vzela čas zase. zvečer sva šla v restavracijo na večerjo kot vsako leto in je blo res lepo. ne vem pa kako bo naslednje letouser posted image

opa, imamo novega dojenčka, W.W. iskrene čestitke za Oskarja in pa uživajte malda družinica!

pa pozdravljeni novi marčevki!!

ampak zdj sm se pa spet raznežla, ko sm brala, kako otročki prispevajo k valentinovemu. včeraj sva se peljala po cesti in zagledam mladega očkota z rožico, zraven pa kakšno leto star fantek pa sm kr zajokala češ kk lepo, da bosta oba dala mamici rožico... noro kk me hormoni dajejo...

vekybel točno ta previjalna torba je men všeč sm še zmeri ne vem, če bi jo kupila, ker mamo polno ruzakov doma...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
15.2.2010 9:53:27   
Jessy
Lenčy, otroci res polepšajo vsako stvar. Glede večerje čez 1 leto je pa še vse odprto. Pri nas je bilo ob 1 letu nemogoče jesti v restavraciji, saj je hotela hoditi naokrog, pa sama še ni znala brez pomoči, zato je eden jedel, drugi se sprehajal z njo, potem pa sva se menjala. To je bilo na morju in sva rekla, da ne greva več ven jest. user posted image  So si pa otroci tako različni, da je čisto možno, da bo vajin pa super priden. Pri nas se je potem k sreči ta problem hitro uredil in sva lahko šla z njo kamor nama je srce poželelo.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
15.2.2010 9:54:38   
mammamia
Dobro jutro!

Upam, da ste lepo preživele pustno soboto in valentinovo nedeljo...Jaz sem bila večina v vodoravnem položaju, ker me je tako bolelouser posted image -sam problem je v tem da ne vem kaj...ali so samo medenične kosti ali tudi trebuh, ker me res ful boli, da včasih kr ne morem hoditi, niti sedeti....samo če sem na boku me nič ne boli. Sem že včeraj mislila da bom morala v P, pa me je strah da naletim na kakega ki me bo nadrl kaj brezveze hodim, tako da čakam da začne moj G delati da ga pokličem....

Je pa res bedno, da ne moreš zaupati zdravnikom, da bodo razumeli, da pridemo tja res ko je sila in ne zato ker so nam bolnišnice tako všeč...mogoč pa bi se res morala požvižgat na vse in samo iti.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
15.2.2010 9:55:17   
Jessy
No, to sem hotela omeniti, da se meni zdi, da bomo morale tudi kombinezončke pripraviti za naše user posted image . Meni se zdi zaenkrat še premrzlo zunaj, da bi novorojenčka peljala brez njega. Dvomim, da bo čez nekaj tednov kaj dosti topleje, tako da jaz ga bom šla vzet iz škatle in ga oprala, pa naj čaka, če ga bomo rabili.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
15.2.2010 9:57:40   
lucika
daj lenčy, kaj šele jaz, polne oči solz, pa samo tvoje preberem...

meni je tudi moj mali v posteljo včeraj prinesel rožico. vse z lupčkom, tak kot je treba...se ne sliši nič takega, pa vendar njega prepričat, da da komu darilo..niti pod razno. pa še priden je bil ta vikend tako, da ne vem, če nam ga niso vesoljci zamenjali. zlat moj lupček, tak ga imam rada, da se mi meša...

zdaj je pa tudi moje dete donošeno. danes sem pričela z 38. tednom.
imam še točno 3 do roka.

gledam kaj je vse za naredit, pa se mi ne da čisto nič več:( pa saj ni tak fejst težko, samo rit je treba iz računalnika dvignit..pa se mi ne da.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
15.2.2010 9:58:30   
lenčy
pol bova šla pa na kakšno kremšnito, da bo hitrej minilo, ampak vztrajam, da običaj pa mora obstatuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
15.2.2010 10:00:01   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

gledam kaj je vse za naredit, pa se mi ne da čisto nič več:( pa saj ni tak fejst težko, samo rit je treba iz računalnika dvignit..pa se mi ne da.

Točno to me je prej spreletelo, ko sem pod nujno morala prijeti v roke sesalec in potem še zmiti po tleh, ker so bili črni fleki okrog delovnega pulta. Prejšnji teden sem bila še strašno zagreta in sem čistila vsepovprek, danes pa ugotovim, da mi je ravno do Pakistana....bi morala tudi kopalnico pod nujno za sčistit, pa ne vem, če ne bom v parih kosih to naredila, ker po moje nimam toliko energije, da bi jo od enkrat.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
15.2.2010 10:01:25   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

daj lenčy, kaj šele jaz, polne oči solz, pa samo tvoje preberem...

meni je tudi moj mali v posteljo včeraj prinesel rožico. vse z lupčkom, tak kot je treba...se ne sliši nič takega, pa vendar njega prepričat, da da komu darilo..niti pod razno. pa še priden je bil ta vikend tako, da ne vem, če nam ga niso vesoljci zamenjali. zlat moj lupček, tak ga imam rada, da se mi meša...

zdaj je pa tudi moje dete donošeno. danes sem pričela z 38. tednom.
imam še točno 3 do roka.

kk lepo, imate pa res zlate otroke, upam, da bo tudi moj tak oz. upam,da se bo po očitu vzel, ker on je prav tako zlatuser posted image
sicer sem pa tudi jaz lena...zdj me čakajo nakazila na banko pol se moram pa spravt prve cunjice likat, ker nimam še čist nč.... še kr vlečem, da ja ne bi še rodila, čeprav včasih mam že vsega dost, pa bi ga mela raj v naročju...

Rada te imava!!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
15.2.2010 10:01:39   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

pol bova šla pa na kakšno kremšnito, da bo hitrej minilo, ampak vztrajam, da običaj pa mora obstatuser posted image

Itak! Midva sva jo za to negativno izkušnjo kar večkrat kam peljala, da se je privadila. user posted image   Pred tem res nismo hodili po restavracijah. Saj otroci se vsega navadijo, le peljat jih moramo.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?