|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
12.2.2010 8:15:11   
Anonimen
Za seznam pa ti predlagam naslednje punce: jessy, sara2007, 3sonček3, upam da niso jezne name, sam kaj ko so pridne in dost na forumu in še posebej zanesljive.

Jst odpadem - nažalost. Pa brez zamereuser posted image

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1676
12.2.2010 8:50:03   
girl79
dobro jutro souser posted image !

Jaz sem končno skoraj celo noč spala, tako da se počutim prav fajnuser posted image   No edino že spet se mi je zgodilo, da mi je ena roka in sicer tista, na kateri nisem spala čisto zaspala in bila čisto mravljinčasta, ampak je trajalo par minut, da sem jo zbudila, potem sem pa hitro zaspala nazaj user posted image user posted image

3sonček3-lepo da boš prevzela vodenje seznamčka, medtem ko rožice ne bo...no samo da ne bosta isti čas v porodnišnici!!user posted image

rožca26- ti pa pridno čajčke pit, da se grlo pozdravi in da ne zboliš zares, lepo se čisto pozdravi pol greš pa lahko rodit!!  user posted image Sicer pa jaz računam vsaj še na eno kavico v Domžalah preden greš rodit. Plamen in rožca26- kaj pravita na ponedeljek dopoldan za kavico? Seveda vabljene tudi druge, če bi katera prišla do Domžal...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
12.2.2010 9:31:34   
vekybel
Evo majčka ki sem jo dobila na nagradni igri od lumpija.

user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
12.2.2010 9:52:39   
zoey
Jutro!
Vekybel - lušna majčka user posted image

Čestitke tistim, ki ste fajn spale. Jaz nisem in sem čist povožena user posted image Ne vem, kaj me ne boli ... Jessy in Lakaya, kdaj gremo user posted image Jaz bom šla verjetno v torek v Po, se posvetovat zaradi oči, pa me mogoče kar obdržijo user posted image Sem bila danes zmenjena z babami v Lj, pa sem vse odpovedala, ker se komaj premikam, pa še malo me grlo boli user posted image Ful me boli spodnji del trebuha, sramna kost, kolki, pa še na dimlje na desni strani mi zdaj že par dni ful pritiska in ga sploh ne morem premaknit. Zdaj pa res koracam kot kaka mamka. In kot da nimam že drgač zadost težav, se je še lubi šel včer mal kirurga in mi je skoraj eno znamenje na hrbtu odbil med masažo. Sem nekaj krvi zgubila, mogoče sem zato tko švoh user posted image
No, vsaj Trixy (moj avtoček) je zrihtana, tako da me samo še registracija čaka drug teden, auč user posted image   Hvala CSD-ju za nakazilo user posted image Sem šla včeraj na bankomat, pa se mi je zdelo, da imam več denarja kot ponavadi user posted image
Ale, kdaj bo padel Kljukec? Jaz samo v torek ne morem, ostalo je še frej.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
12.2.2010 10:32:57   
Jessy
Dobro jutro! user posted image

Prav lepo je pogledat skozi okno, ko nič ne sneži!!! Zaenkrat sem še brez mojega avtučka, saj ga moj g. mož tako rad pelje kadar je sneg, tako da imam za primer nuje na parkirišču, zasneženega karavana. Kot da bi hotel, da ga jaz očistim. user posted image  Popoldne si izborim mojga puntota nazaj, da bom šla še kaj do trgovine, saj moram še darilo kupiti do konca, ker gremo v nedeljo na obisk, pogledat 4 mesečnika. No, saj zanj že imam kupljeno, moram pa še za starejšo sestrico, ki pa je pred 1 mesecem imela tudi roj. dan, tako da moram kaj več kupiti.

A ta večje otroke boste že danes kaj oblekli v maškarce? V vrtec je naša šla normalno, v kombinezonu.

Rožca, vidim, da si že našla kandidatko za seznamček. Sicer, če se izkaže, da bo Sonček takrat v P kot ti, lahko tudi jaz prevzamem, saj se mi zdi, da še vsaj 2 meseca -ne bom rodila. Zoey, po moje je čisto brez veze, da mene čakaš za rodit, ker meni se NIČ ne dogaja, edino kolki me bolijo, kar je pa itak normalno. Tak, da ti komot greš. user posted image user posted image user posted image
Za Kljukca se lahko zmenimo vse dni v tednu, edino v torek ne, ker imam ob 11h pregled pri G. Ostali dnevi so prosti!
Sonček, bravo za uspešen nakup! user posted image user posted image user posted image  Boš kaj poslikala in pokazala?

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
12.2.2010 10:40:04   
Jessy
Da spet rečem eno o mojih redilnih pomarančah. Takrat sem se delala norca, da me redijo, ampak očitno so me res le pomaranče redile, saj se jim zdaj upiram že več kot 1 teden in sem v tem času morda pojedla ene 3 komade. Pa, če vzamemo še tako zvane dobre krofe, ki jih v tem tednu pridno papcam vsak dan in to ne po enega in da se v tem tednu nisem zredila niti za gram??? Bo res držalo, da pomaranče redijo.
Navk: Ne jejte pomaranč, raje posezite po krofih!!! user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
12.2.2010 10:40:45   
Zvezdici
girluser posted image ja nič.. treba bo kavo začet piti

vekybel - no pa ti je branka ponagajala s slikco user posted image . Samo, da nisem bila jaz user posted image .

Jaz sem lumpa danes že 2 pojedla user posted image user posted image user posted image .
Aja pa luštno majčko imaš!!

lina - ja ampak ime marčevski krofki sploh ni slabo user posted image user posted image .

jessy - jaz bom tudi podprla kar s tetra plenicami. Poceni user posted image .
Pa se totalno strinjam s tabo glede krofov. Jaz že delam na tem user posted image .

tjaša27 - user posted image user posted image čestitke za 2 tedna

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
12.2.2010 10:42:29   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Jaz sem lumpa danes že 2 pojedla user posted image user posted image user posted image .
Pa se totalno strinjam s tabo glede krofov. Jaz že delam na tem user posted image .

Jaz pa pravkar enega! user posted image user posted image user posted image  Njami....

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
12.2.2010 10:47:34   
Zvezdici
Ja jessy slabo izvajaš to svojo teorijo. 1 je absolutno premalo!
Pomaranče tudi nikoli nisi samo ene pojedla ane?? user posted image user posted image
Zgleduj se po meni user posted image user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
12.2.2010 10:49:39   
Zvezdici
Šele sedaj sem opazila tvojo novo slikico.
Nilskega konja.. hahhaha izvirno user posted image user posted image . Ampak ritke pa ne kaže user posted image .

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
12.2.2010 10:52:53   
Jessy

Ja jessy slabo izvajaš to svojo teorijo. 1 je absolutno premalo!
Pomaranče tudi nikoli nisi samo ene pojedla ane?? user posted image user posted image
Zgleduj se po meni user posted image user posted image .

Saj sem šele vstala! user posted image  Ne morem po čokolinu še 2 krofa zmazat! user posted image  Dan je še dolg, glede na to, da hodim ob polnoči spat. user posted image

Nilski konj je pa ta sexy varianta, kar piše tudi na majčki....taka bom čez kakšno leto dni. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
12.2.2010 10:55:26   
vekybel
Evo naš voziček, ki smo ga danes kupili user posted image

user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
12.2.2010 10:56:48   
vekybel

< Sporočilo je popravil vekybel -- 12.2.2010 10:57:59 >

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
12.2.2010 10:57:10   
Jessy
Vekybel, super lep voziček!!! user posted image user posted image user posted image  To ga bo veselje voziti naokrog!user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
12.2.2010 10:57:35   
Zvezdici
user posted image user posted image user posted image user posted image ja jessy.. res je sexy.

No potem, pa recimo, da ti dam še nekaj časa da poješ ta drugi krof.
Pa ne odlašati predolgo! Ker potem ne velja user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
12.2.2010 10:59:50   
Zvezdici
vekybeluser posted image user posted image pa imata končno voziček. Lep je!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
12.2.2010 11:01:17   
vekybel
...spet mi noče druge slike pripet, kr neki.....

ja končno imava voziček, jupiiiii......user posted image

Samo da vam povem, da danes bo delala tašča krofe in zdej mi lahk delate lušte kork hočete user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil vekybel -- 12.2.2010 11:03:35 >

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
12.2.2010 11:03:37   
Jessy

user posted image user posted image user posted image user posted image ja jessy.. res je sexy.

No potem, pa recimo, da ti dam še nekaj časa da poješ ta drugi krof.
Pa ne odlašati predolgo! Ker potem ne velja user posted image .

Važi! user posted image user posted image user posted image  Samo v vednost, da že ogledujem še zadnjega na pultu....ne vem, če bo zdržal do kosila....user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
12.2.2010 11:04:52   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Samo da vam povem, da danes bo delala tašča krofe in zdej mi lahk delate lušte kork hočete user posted image user posted image user posted image

Še dobro, da si povedala! Kje si že doma????user posted image  Grem takoj avto odkopat izpod snega.user posted image

< Sporočilo je popravil Jessy -- 12.2.2010 11:05:09 >

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
12.2.2010 11:06:56   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Zoey, po moje je čisto brez veze, da mene čakaš za rodit, ker meni se NIČ ne dogaja, edino kolki me bolijo, kar je pa itak normalno. Tak, da ti komot greš. user posted image user posted image user posted image
Za Kljukca se lahko zmenimo vse dni v tednu, edino v torek ne, ker imam ob 11h pregled pri G. Ostali dnevi so prosti!

O, hvala za žegn user posted image . Sej se pri meni tudi nič ne dogaja, ampak si pa sitna postajam, ker me včasih res vse boli user posted image
A rečeva pol kar za ponedeljek, če v torek na pregledu kaj ugotovijo? user posted image Pa bi kar bolj dopoldne, cca. 10h, če ti je kul? Seveda vabljene tudi ostale user posted image Kombinacija kljukčeve rezine in skutne torte je božanska user posted image
Lušna slikca user posted image

Se pa jaz tudi strinjam za marčevske krofke user posted image Sicer sem bolj za preprosta nepoetična imena, ampak tolk kot so teli naši nerojenčki zasuti s krofi ...  po moje ni druge user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
12.2.2010 11:09:09   
Zvezdici

Še dobro, da si povedala! Kje si že doma????user posted image  Grem takoj avto odkopat izpod snega.user posted image

Je še kaj prostora v avtu? user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
12.2.2010 11:10:11   
lenčy
vekybel res imate lep voziček! če ne bi imela sposojenega, bi ravno takega kupila, ker je obema všeč...aja pa majica je tudi svetovna, js bi jo tudi imela, ker mi že vse ratuje premajhno (da ne omenjam modrcev)

ampak ta nov lecelrcov katalog je pa res poželenja vredenuser posted image  keri lepi copatki in bodyji, sm js mam tega verjetn kar dost.... mi je pa ful previjalna torba všeč pa še draga ni... ma res ne vem, če bi jo kupila, ker imamo doma polno ruzakov, kaj ve pravte??

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
12.2.2010 11:10:15   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Se pa jaz tudi strinjam za marčevske krofke user posted image Sicer sem bolj za preprosta nepoetična imena, ampak tolk kot so teli naši nerojenčki zasuti s krofi ...  po moje ni druge user posted image user posted image

Ja ane.. prav luštno ime user posted image .

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
12.2.2010 11:10:58   
zoey

...spet mi noče druge slike pripet, kr neki.....

ja končno imava voziček, jupiiiii......user posted image

Bravo za voziček, zdaj pa dirkat po stanovanju!!!!
Pa za krofe user posted image user posted image user posted image Naša babi (je ful stručko) jih bo pa ju3 pekla. Sam do takrat bo pa treba it še kakega kupit user posted image Upam, da se mi stanje normalizira, da bom lahko odkrevsala do Berzota user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
12.2.2010 11:13:53   
Jessy

Je še kaj prostora v avtu? user posted image

Oooo, je, je!!! Ti se kar obleci! Bom prec pr teb! user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?